< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7791. sayfa)

-
-
Tugay Kerimoğlu ismine itirazım var.Bence Tv'de yoluna devam etsin.Orda faydalı olduğundan değil,orda kalması kulübe gelmesinden daha iyi anlamında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Alanya macindan sonra okan hocam hangi oyuncusuna taktigi yanlis anlatmis arkadaslarina diyecek acaba merakla bekliyecegim bu haftayi
Sistem olarak iyi ama birinci adam olmuş isimler kolay kolay yardımcı olmaz. Td olarak Edin Terzic şu anda boşta, ligi de biliyor. İyi bir Türk yardımcı ve sağlam bir ekip kurulabilir.
-
Vizyoner olup projeye inandirdiktan sonra sadece Priske yamuk yapabilir ama o da ikna edilir kesenin ağzını acarak
Şu an için bizim ihtiyacımız olan gemiyi limana yanaştırabilecek biri.
Proje adamı gelecek sezonun konusu bence. Mümkünse yeni yönetimle birlikte.
İş işten geçmek üzere. Yönetimin b planı şu anda masada olmalı. Alanya maçından sonra çok şey değişebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alanya maçını kazanırız hocam, size ligin gidişatını anlatayım kalsın bu mesajım burda 31 mart'da alıntılarsınız:
Alanya ile Antalya maçlarını kazanırız, muhtemelen Alanya rahat bi galibiyet olur Antalya yine sidik zoru ile,
Milli ara girer,
BJK'ye 3-2 yenilir veya 3-3 berabere kalırız
Kaos zirveye ulaşır, Lig biter
Olacak olan budur
Şampiyonluk için tek şans Okan'ın bugün gitmesi, hafta içi yeni bi TD gelmesidir ki BJK maçına kadar takımı toparlasın.
-
Fb şampiyonluğu hayırlı olsun bu sene diyoruz .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tren kaçtı artık
bu oyunun düzelmesi için sihirli değnek lazım
o zorlu deplasmanların hiçbirini kazanamaz bu takım
-
Bunun üzerinde günlerdir düşünüyorum ekip bu seneden mi kurulmalı yoksa sene sonuna kadar bizi yükseltecek bir isme mi yonelinmeli
Bu kanaate şuradan vardım takımda ayni anda üç sıkıntı var;
Birincisi; Saha içinde organize değiliz
İkincisi; Oyuncuların formu düşük
Üçüncüsü; Yedek kulübesinden verim alamıyoruz
Tek adamın şuan üç soruna birden derman olabileceğini sanmıyorum. Aynı anda progressive bir şekilde sorunları çözmek için işin ehli isimlerle çalışırsak Hasan Şaş ve Hikmet Karamanin da durumun anlam ve ehemniyetine binaen takımı hirslandiracagini düşündüğümden en kayıpsız şekilde sezon sonunu getirebiliriz
Diğer türlü tek adamla klopp da gelse şuan şampiyonluk şansimiz kalmadı bence.
Bence kırılma alanya maçı olacak gibi geliyor.
Kırılma maçının kaldığını düşünmüyorum. Bu takım tottenham galibiyetinden sonra kırıldı. Sene sonu dursun ve okan gitmeli yerine yönetim, teknik el ele yeni bir kadro gelmeli. Önümüzdeki maçlarda 2 mağlubiyet (ts, bjk) 3 beraberlik (samsun, göztepe, başakşehir) alacağımızı düşünüyorum. Allahtan 3. ile aramızda fark çok. Yoksa bu çaycıya kalsa bu saatten sonra bu takımı 3. yapar.
Uzun bir süre adamcı Türk teknik adam görmek istemiyorum bu takımın başında. Çaycı sırf daha fazla para alıyor diye moritz voltz'u yedi mesela. Bunu sadece Türkiye'de görürsünüz.
Hikmet Pınarbaş ve Demba Ba'yı tekrardan saygıyla anıyorum.
-
Tarihte bir ilk oldu beyler. Ilk defa birinci olan takim sampiyon olmak icin ikinci olanin puan kaybetmesini beklicek. Normalde tam tersi olmasi lazim ama bu gs kalan maclarin yarisinda puan kaybeder toparlamazsa.
Maçın üstünden kaç saat geçti, sinirlerim hala geçmedi!
Ya arkadaş hadi ne ofansif ne defansif hiçbir oyun planın yok bunu anladık ya bari futbolcuna söyle arkası 896 metrekare boşluksa yanından gelip geçen adama ineğin trene baktığı gibi bakacağına tut salla indir birşey yap talimatı ver, adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya geçip pozisyona girdiler doğru düzgün faul bile yapmadık!
Ya gözüm kanadı koca maç boyunca bir tane kazandığımız ikili mücadele veya top kapmamız yoktu herhalde!
Takımın futbol oynamadığına alıştık artık ama bu agresiflik olarak iyice ensesine vur ekmeğini al modu iyiden iyiye kafamdan duman çıkarmaya başladı benim! Sahada futbol oynamayacaksanız da o formayla sonuna kadar mücadele edip kavga edecekseniz arkadaşım, böyle hanım evladı takım mı olur ya!
Bu arada Okan Buruk bir an önce kovulmazsa GS da winner karakter diye birşey bırakmayacak belli oldu, GS 4 puan öndeyken herkes şampiyonluk kaçtı diye düşünüyorsa bu bile kovulma sebebidir bana göre!
-
Alanya maçı kırılma maçı olacak. Kazanıp peşine Antalya'yı da yenerse Beşiktaş'ı da yener.
Ben de buraya not düşeyim.
Bu süreçte Beşiktaş'ın oynayacağı 2 maç da önemli. Düşme hattındaki 2 takımla oynayacak Konya ve Gaziantep. Buradan nasıl çıkacakları da çok önemli. Ne olursa olsun kadroları zayıf ne kadar sürdürebilecekler göreceğiz.
Ayrıca öncesinde milli ara olacak. Yükselişteki takımlara yaramaz bu boşluklar, bize toparlanmak için de fırsat verebilir.
Her şekilde iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.
Şayet Alanya'ya kaybederse Beşiktaş maçına Okan olmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 3 Mart 2025; 2:18:33 > -
Çok fazla yanlış var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maddi güç olarak çok farkı yok ve GS'nin avantajı var, sürekli hoca değişmiyor, şu an başındaki adamın kendi sistemini kurmak için yeterli süresi, maddi, manevi imkanı vardı. Kaç tane adam aldırdı, sattırdı, harcattı detaylarını taraftar bilir. Fenerbahçe Yusuf'u çıkardı, Mert'ten stoper çıkardı hem de kaç tane stoperi sakatken yaptı bunu, hoca oyunculardan sonuna kadar verim alıyor. Dzeko 40 yaşında, Tadic 36 yaşında beraber oynuyorlar ama takım taşıyabiliyor.
Oyun henüz oturmadı ve sezon başı ile şu an oynamak istenen oyun farklı bu yüzden Maximen ve Ambarat boşa çıktı gibi. El Nesiri'nin tek olayı kafa vurmak değil, her türlü atıyor adam.
İstikrar önemlidir, kadron oturur, oynadığın oyun bellidir, bir güven ortamı oluşur ama bugün GS ne oynuyor belli değil? Sürekli bir oyuncu gidip geliyor, bir kaç tane oyuncuyu çıkarsan Adanaspor'u yenebilir mi şüpheli. Sanki çok zengin bir adamın, şımarık çocuğu babanın mirasını yiyor gibi. Sosyal medyada insanlar AZ maçına yedek çıkalım, Fener maçı için rotasyon yapalım diyordu ve sahiden de oradaki taraftara saygıdan çıkamayacak olsan bile seyirciyi mutlu etmek, başını dik tutmak yerine Osimen'i falan çıkardı. Avrupa kaydı vs. vs.
Beşiktaş mis gibi hoca getirdi, diğer Anadolu kulüpleri de bir düzen oturtmaya çalışıyorlar iyi kötü, GS'nin bu kadar geri kalması anlaşılır gibi değil. Git düzgün yabancı bir hoca bul, saçma sapan şeyler yerine gerçekten futbol izleyip, konuşalım.
-
Hocam bence benzer şeyler söylemişiz gibi (Nesiri hariç).
Katılıyorum zaten dediklerinize.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X