Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7793. sayfa)

18 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 53 Misafir (19 Mobil) - 46 Masaüstü25 Mobil
5 sn
159.106
Cevap
382
Favori
2.959.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 77917792779377947795
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam simardi hicbir td hatirlamiyorum ki transfer indiriyorsun 10m euroya 2 mac sonra begenmedim diyip siliyor kafadan. Sunu dunyada yapabilecek td yok onay verip topcu aldirip begenmedim diyip oynatmamak. Cocuk oyuncagi sanki zaha, ziyech, angelino, kohn, jelert.
    Şu jelert sistemi olan bir takima gitsin biraz adam gibi idman yesin her mac 7+ reytingle oynar muhtemelen. Yav adama osimhen verdik osimhen şu ismin buyuklugunu kavramaktan yoksun insanlar var ama osimhenin bizde oynamasi demek yunus akgunun bir anda 3.lig ekibi yozgat cemisgezek spora dusmesi filanla esdeğer. Elindeki kadroyla baska tdler baska liglerde sampiyon olur uefayi filan alir muhtemelen. Ama idman ekibi kankalardan olustugu icin oyuncular bireysel performansiyla mac aliyor yillardir 300m euroluk kadrolarla sistemli 20m euroluk avrupa takimlarina yenilmemizden belli yani teknik ekibin bir ise yaramadigi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunc@y kullanıcısına yanıt
    gördük hocam ikinci yarıyı :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çuesta yaktı geçti , zaten kötüyüz bu da tuzı biberi oldu.

Şampiyonluk için 30-40 gün önce bir yorumda bulunmuştum, sanırım haklı çıkacağım maalesef .
    yanılmayı herkesten çok istiyorum oysa ki.

• Şampiyonluğu verdik geçmiş olsun

Cuesta denen futboldan anlamayan adam yaktı bizi

yazıklar olsun ya

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

Şampiyonluğu verdik ama Cuesta yakmadı bizi tamamen Okan Buruk verdi. Cuesta yı oyuna niye alıyor?? Ayrıca onu da geçtim senin elindeki kadroya bak rakibin Kasımpaşa ya bak. Üstelik rakibin teknik direktörü de yılların tecrübeli teknik adamı falan değil Burak Yılmaz. 2 maçta Kasımpaşa dan 6 gol yiyen sadece 2 puan alabilen bir takım şampiyon olmayı istemiyordur bence.

• osonguler kullanıcısına yanıt

İki maçta paşa dan 6 gol yiyen takım şampiyon falan olamaz.

bir kişi çıkıp açıklayabilir mi Allah aşkına eren lemina- Kaan cuesta değişikliğini..

tamamen Okan’a yazar rezil etti bizi

• Bu yönetim ve okanın gitmesi için şampiyonluğu vermek gerekiyor. Vermezsek kalırlar. Seneye yine aynı terane. Sokağa atılan milyonlar Avrupa'da kepazelik. Belki böylesi daha hayırlı olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yani bir takım için TD o kadar önemli ki. Biz tutup Dünya yıldızları topluyoruz takıma sonra bunları bu Okan Buruk çapsızının yönetmesini istiyoruz. Kadro farkı ile 2 sene şampiyon da olunca bir de yıllık 3M eur maaş verince o da kendini elit TD sanıyor. Al işte en basit örnek BJK alt tarafı Solskjaer i başa getirdi küme düşmemeye çalışan takım 9 maçta 7 galibiyet aldı. Tüm oyuncular bir anda tamamen değişti. Bizde de tüm oyuncular değişiyor ama devamlı aşağı yönde. Çözüm olarak 3 ayda bir Okan Bey e yeni yıldızlar getiriyoruz. Ya getirseydin düzgün bir TD bu kadar deli paralar harcamadan 10 kat daha iyi sonuç alırdın.

BJK bize tekrar 5 atmaz inşallah, bu sezondan artık tek beklentim o.

• franko 8 e değil 12 ye alınmış tepki gelmesin diye bonusları açıklamamışlar

kıllanmıştım zaten genk in yedek stoperini 8 e alan hırsızlar aynı rakama banko 11 oynayan gittiği için taraftarının isyan ettiği sakatlık sözleşme sorunu olmayan adamı devre arası piyasa değerine nasıl aldılar diye

gerçi kanat beki diye alıp yine sağ beke atıp mundar etti adamı yazın jakobs la beraber maaşlarını ödeyip bedava kiralayıp yerlerine 2 bek daha aldırmaya çalışacak o*an tabii kovulmazsa

• Cuesta geldiği gün hatta gelmeden bu adamın çöp olduğunu anladık ama teknik heyetin bunu anlamamış olması hele ki az maçları filan geçmiş, resmen skandal. Oyuna girdikten sadece 36 saniye sonra penaltı yaptıran oyuncu mu olur. Aynı penaltıyı sanchez ya da apo yaptırmış olsaydı, fenerliler kırmızı nerde diye hoplardı ama Cuestanin kırmızı yememesine en çok onlar seviniyor.

Okan Buruk sınıfta kaldı, taraftar desteğini kaybetti. Olası başarısızlık durumunda yönetim kendi kurtarmak için Okan'ın kellesini alacaktır. Bence Dursun Özbek başkan kalmak istiyorsa yapacağı ilk iş Hatipoğlu denilen adamı hemen görevden alıp, Erden veya Abdurrahim Albayrak'ı getirmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana arkadaşını söyle sana ne olduğunu söyleyim
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Yazık oldu şampiyonluk biraz zor gibi

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Takımı şoklayacak ne bulacak bilmiyorum ama

Pres oyunundan vazgeçmediği sürece patlamaya mahkûm

Orta blokta bekle bari oyuncular yorulmasın

İşe yaramıyor Burak Yılmaz bile seni çözmüş

ligde fark yaratamıyorsun.

Bireysel yetenekli oyuncuları da yolladın.

Dün Ziyech olsa rakip sahaya yerleşmene yardım ederdi.

Belki 1 tane uzaktan sıkardı.

• Son bir ayda şampiyonluk yarışında bulunan rakibe psikolojik üstünlüğü verdik. Yönetim ve teknik ekip sağolsun öyle hamleler yaptılar ki taraftardan destek görmeleri imkansız.

Oyun alanında hamle yapmaktan aciz bir teknik direktör, sürekli yaygara koparan rakibine iki cevap vermekten çekinen yönetim. Karşılaştığımız rakipler öyle Real Madrid, Liverpool değil. Kiev maçı ile birlikte öyle bir düşüş yaşadı ki takım sorun üstüne sorun.

Dün maça bakıyorum rakibine skor üstünlüğü sağlamışsın, çok rahat pozisyonlara girecek ortamı bulmuşsun. Gidiyor bir torrik denen adam topu çıkarken kaptırıyor gol yiyorsun, diğeri saçma sapan penaltı yapıyor. Bu adamlar sadece dün değil son 5 6 maçtır içine ediyor her şeyin. Barış Alper, Torreira gibi adamların çıkması gerek sen son maç seni kurtaran Lemina ile Eren'i çıkarıyorsun. Sakatlık vs olmadığı sürece bu adamlar 90 dakika sahada kalmalı.

Barış Alper'in sene başından beri yapamadığını Sanchez 50 mt top sürerek uygulama olarak nasıl yapılır gösterdi. Şans pozisyon ofsayttı. Ligin özeti o pozisyon. Galatasaray ın yapması uygulaması gereken o şekilde ataklar. Ama neden o atakları hep biz yiyoruz.

• Galatasaray ın ayarlarını ve oyununu bozan kişi Abdülkerim. Hem defansın hem hücumun içine ediyor. Bakalım ne zaman kesik yiyecek

• Premier lig de bile yıllar sonra ilk kez city nin sistemini çözdüler gelen geçen yeniyor adamları

Okanın bu sistemini süperligdede çözmeleri 2 seneyi buldu

Olmuyor işte olmuyor olmuyor. Zorlamanın mantığı ne? Hücumda üretken değiliz bari geriye yaslanıp rakibi bekleyelim topu rakibe verelim. Kontratdan atarsak atarız

Böyle ileri uçta ve orta sahada üretken olmayan oyuncular olunca sürekli ilerde baskı yapıp topu alsan da skor üretemiyorsun. Ortadan ceza sahasına girişimiz yok. Anca orta kafa oynuyor maç başında başlıyoruz birde buna. Böyle sistem mi olur ?

2 kanat oyuncun da hızlı. Ver topu rakibe. Kontra atak futbolu oyna ya bundan kötü birşey mi var ? Topu biz oynuyoruz ful yan pas geri pas. Golleri rakip atıyor. Yaratıcı oyuncun yok işte elinde zorlama şu sistemi artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 3 Mart 2025; 9:44:1 >
  • longestday kullanıcısına yanıt

Abdülkerim oynasın diye nelsson u yiyen adam sizce Abdülkerimi yedek bırakır mı ?

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Okan kendini değiştiremez o seviyede biri değil ezbere bir şey öğrenmiş anca onu oynatır

Göndermekten başka çaren yok

• Gününüz aydın olsun Yüce Galatasaraylılar

Oyundan Lemina'yı çıkardı ya la, çıktığı gibi yedk zaten muazzam bir oyun görüşü

• 
Sayfa: önceki 77917792779377947795
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.