Kariyerini bitirmek için. Bir kere bile ilk 11 şansı verecek kadar güvenmiyorum ama 90'da maç sıkıştığında atıyorum ki eli ayağına dolaşsın çocuğun. Kimim ben? Dünyanın en zeki hocası Okan Buruk xd < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7795. sayfa)

-
-
30 yaşındayım. Ben hiç Galatasaray'ın 8 puandan şampiyonluk verdiğini görmedim, Okan hocam bunu da yaşatacak bize.
Bu duyguyla nasıl mücadele ediyor Fenerliler ya? Uzmanlar o konuda biraz destek mı alsak? xd
Cidden kafaya takmayayım diyorum, eşekler milyonlar kazanıyor banene diyorum. Futbolla ilgili hiçbir şeye bakma diyorum. Dedikçe ters tepiyor, sonunda da bir UTANMA duygusu geliyor, sanki utanılacak bir şey yapmışım gibi. Okan hocam sağ olsun her türlü duyguyu yaşattı bize xd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklı başında olan her futbolcu yaptığı idmandan, aklı başında olan her taraftar da yapılan idmandan başarı gelmeyeceğini bilir. Çünkü idman sadece fiziksel değül aynı zamanda zeka alıştırmasıdır. Taktik, teknik, fitness, ter, kan, analiz, performans eşittir BAŞARIDIR!
Bizim idmanlara açın bakın okanla ayhanın bir idmana gelişi var yemin ediyorum esnaf gibi adamlar kepenk açmaya gelmişler gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Okan Buruk cidden adeta GS düşmanı gibi davranıyor.
Mertens sezon boyunca tüm maçlarda ölecek hale geldiği maçlarda dahi 90dk oyunda tutulurken ne olduysa bir anda sadece Ziraat Kupası maçları oyuncusu oldu sanırım. Ziraatte oynatmayıp Kasımpaşa maçında 45dk kullanmayı düşünmek çok mu zor?
Sahada Torreira gibi ne iş yaptığı belli olmayan bir adam varken, Sara gibi girdiği tüm ikili mücadeleleri kaybetmiş bir adam varken niçin orta sahadan birden bire Lemina çıkar?
Cuesta ve Kaan Ayhan gibi takımda herkes sakatlanırsa sadece sayısal olarak 11 kişiyi tamamlamak için oyuna girebilecek 2 adam niçin girer?
BAY niçin her maç sıfır katkı ile 90 dk oynar? En kötü arkaya Jelert öne Frankowski koyar denersin sadece izlemek nedir?
3 sezonda bir tane bile genç oyuncu çıkarmamak nasıl bir teknik adamlıktır?
Yeminle adam beni futboldan soğuttu.
-
O değil de yediğin Skriniar çalımı sana Cuesta'yı getirdi.
Şampiyonluğa mal olacak bir çalım yemiş gerizekalılar. Hem rakibine gitmeyecekti bu adam güçlenmeyeceklerdi hem de sana çok yarayacaktı.
Söylenecek bir şey yok bu bile yönetimin de istifasını gerektirir.
-
En büyük mesele yönetimde maalesef. O kadar laflar söylüyor fenerliler bi kere çıkıp bir ses çıkaramadılar okan da bu baskıyla bitmişe benziyor. Değişmeli mi değişmemeli mi şu an aci olarak çok ikilemdeyim ama bu pasif yönetim en erken zamanda değişmeli
-
Mazallah Erden Timur bu vizyonu ile başkan olur. Biz sıra bekleyen vasıfsızlar ne ederiz. Küçük hesapları ve sonuçları hocam.
Neyse kulübün geleceğinin en azından bu vasıfsızlardan birine kalacağını biliyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Çok komik bizim forum ya.
Fake hesap açıp onunla konuşmak ...Bunu da gördük!
İnsan bir karektere sahip olmayınca çaresizlikten ne yapacağını şaşırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 3 Mart 2025; 12:34:45 >
Takımda sınava son gün çalışan öğrenci paniği var. Her şey birbirine girmiş, kolay soru gelse onu bile cevaplayamayacak bir yapıdayız şuan.
Takımın bir oyunu yok. Çizilmiş tek bir hücum seti yok. Oyun içerisinde üç pas yapılabilen bir üçgen bile göremiyoruz. Oyun içerisinde oluşabilecek olumsuz durumlara karşı tek bir B planı yok.
İşin kötüsü; gelişebileceğine dair en ufak umut yok.
Aylarca yerleşik hücum çalışmamışsın, şimdi takıma tonla yeni oyuncu katılmış bu saatten sonra ne çalışabilirsin ne kadarı oturur. Kaldı ki 2 senedir de aman aman set hücumu zaten yoktu. Şuan sıfırdan başlayıp hiç olmaz.
Lemina nın dediği doğru bu takım çalışmıyor. Ne zaman ki aynı golden çizilmiş gibi tekrar tekrar izleriz o zaman olur. şuan tesadüfi gol kovalıyoruz.
Takımın çalışmadığı o kadar belli ki oyuncular fokus bile değil. Bu bir disiplin eksikliğidir. Disiplin deyine herkesin aklına het höt gel,ir ama o değil. Her gün aynı saatte kalkıp aynı şeyleri rutin halinde yapmak da bir disiplindir. Her gün yapmak odak arttırır Zamanla daha iyi yaparsın.
Dün en nesyri nin golü mesela. Baktığında aa şansa bak önünde kaldı vurdu dersin. Evet doğru, ama ona o vuruşu yaptıran fokus olması. Misal o pozisyon bizden Sara önüne düşse (teknik bir adam söylüyorum ki meram anlaşılsın) o topa vurmakta gecikir araya adam girer ya da güç bela vurur cılız bir şut gelir. Bunun teknikle alakası yok. oyuncular sahada fokus değiller. izlerken fark ediyorsunuzdur. pas şiddetini ayarlayamayan mı dersin, topu ayağının altından kaçıran mı dersin, arkadaşının önüne değil arkasına pas veren mi dersin. hepsi aynı soruna işaret. oyuncular pozisyonları aval aval izliyorlar. top havada herkes topa bakıyor ama o topun düşeceği yere göre knumlanma yok, bu top benim marke ettiğim adama gelir mi diye adamına yaklaşma yok. sonra top birden bi geliyor aa pozisyon çünkü hazır değiller tetikte değiller. sınava son gün çalışan öğrenci örneğini o yüzden verdim. kolay soru gibi kolap pozisyon gelse bile şaşkına dönüyorlar çünkü son gün her şey sıkıştırılmış. huzursuzluk var
bunların hepsi konsantrasyon sorunu. madem ki topçular maçtan 2 saat önce toplanma ile fokuslanamıyor madem ki haftada 4 tane çift idman konssantre edemiyor bunlar arttırılacak. artırırlacak ki rutin oluşacak.
bunu namazdan önce abdest almak ya da işe gitmeden önce tıraş olmaya benzetebilirsiniz. önce bir akışa bir rutine bir disipline girilecek sonrasına o zaman bakılacak.
-
Okan Buruk'un Beşiktaş maçlarında motivasyonu düşük oluyor lakin o maçta puan kaybetme kredisini dün Kasımpaşa'da tüketti, Osimhen'in tüm çabalarına rağmen puanı verdi. Önde olmamıza rağmen şampiyonluk gidiyor havası var.
Şimdi şu soru önemli, Okan bilerek isteyerek mi şampiyonluğu veriyor yoksa tembellik, rehavet derken panik mi başladı. Sorun panikse 4 önerim var, uygulasın, işe yaramazsa bir daha futbol izlemem.
- Nasıl idman yapılmalı yeni gelenlerden özellikle Lemina'dan, Morata'dan taktik alsın.
- Barış Alper ve Sara biraz kesik yemeli, şu an çöp görünümdeki yedekler motive edip hazır tutulmalı
- Kaan Ayhan, Berkan ve Cuesta asla bek oynamamalı, yetersiz de olsa Jelert her haliyle bekte bunlardan kat kat iyi
- Galatasaray gibi takım 1-0, 2-1 için oynamamalı, stres yaşamamak için fabrika ayarlarına dönülmeli az 3 farklı galibiyet hedeflenmeli
Şu an için yeni teknik direktör istemedim çünkü bu yönetim ne yapar ne eder daha kötüsünü getirir hem de daha çok para vererek.
-
Toreira birde forvet arkası denemek lazım, bu adam iyi pres yapıyor aslında belki top kapar oralarda olursa.
Mancini'nin de ne yaptığını hatırlıyorum. Puan ortalamalarını karşılaştırırsak Okan hoca onu donunda sallar.
Sıralamaya filan gerek yok. Başarı için en önemli faktör futbolcuların verdiği katkıdır. Yöneticiler ve teknik direktörlerin katkısı yadsınmaz ama iş sahada biter. Karşı taraf istediği kadar yapı diye saçmalasın. Veya hakem, ambians vs diye mazeretler sıralansın. İyi bir takımsan sahaya çıkar hepsini üst üste koyar yardırır gidersin.
Ben halen asıl suçluların lakayt, kendine iyi bakmayan, profesyonelce çalışmayan futbolcular olduğuna inanıyorum. Yüzde yetmişi buysa teknik direktör, yöneticiler filan daha az kısımındadır.
Geldiği sezon Torreira performansı nasıldı ? Ülkeye, lige kaynaştıktan sonra onu sahada ve sosyal medyada nasıl görüyoruz değil mi ?
Frankowski gelmeden önce bu forumda methiyeler dizildi. Alın şu adamı diye burada şiirler yazdılar. Dün onun kaynaşmamış halini gördüm. Yürüyecek hali yok. Dümdüz bir adam. Daha 30. dakikada elleri belinde... Onun kanadı da otoban oldu.
Icardi amatörlüğünü ve sıfır aidiyetini zaten yazdım.
Bu takım fizik olarak bitikse elbette Okan hocaya hesap sorulmalı. Ama bu kadar para kazanan adamların da sahada tepesine binip kırbaçlayacak hali yok. Veya doğum günü basıp pastayı kafalarına geçirecek de değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 3 Mart 2025; 13:0:40 >
-
Dere geçilirken at değiştirilmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nelsonu küstürdüler şimdide Mertense yapılıyor aynısı. Adam 5 gol 18 asist yapmış bu sezon ve 92.dkda alıyorsun oyuna. Elinde Sanchez ve apo var sal ileri birisini top indirsin Osimhene. Ama sen kalkip diri Leminayı Apoyu alıp yerlerine sol bek olmayan Cuestayı Kaanı koyuyorsun. Zaten 30 sn sonrada penaltı yaptırıyor sana. Adamın stoper özellikleride tartışılır rakip bunu formasindan çekiyor yere indiriyor bu adamın formaya asılıyor. Bırak kendini al faulü. Jelert oynadigi maçlarda iyi oynadı frankdan da cuslestadanda ama birden kesiyosun.
Tamam paşa 5.dkda 10 kişi kalmalıydı penaltı yanlış ama sen neyi doğru yaptın. 1 1 olana kadar baskı yiyorsun adamlar 6 7 korner atıyor 1 1 oluyor değişiklik yok 2 1 oluyor 7 8 dk bekliyosun. 3 2 yapıyosun 10 dk yine bekliyorsun. 3 3 oluyor oyun defalarca duruyor 10 dk kenarda Mertensi bekletiyorsun. Kurtarıcı olarak yusufu alıyorsun. Top kendinde kalsın diyosun oyuna Keremi değil hayalet Kaani aliyosun. 4 puan farkı koruma şansımız kalmadı ortada oyun yok. Hadi iyi oynarsın puan verirsin dersin kaza. Ama 10 maçtır oyunsuz geldik buraya kadar. Rakibin pozisyon vermeden 30 dkda maçı bitiriyor sen de 3 gol atiyosun ama 3 de yiyorsun 4 tane daha da yiyebilirdik. Azde günay dünde muslera olmasa 8 9 gollü tarihi yenilgiler alabilirdik. Bu dkdan aonra yapilacak sey mentör almak takımı ve hocayı toplasın diye.. yoksa 11 maçta 11 puan kaybına doğru gidiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 3 Mart 2025; 13:13:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
frank iyi oyuncu şüphem yok ama kanat bek oynatmıyor ki okan hoca.
angelinodaki hata yapılmaz umarım.
-
Morinho psikolojik savaşı kazandı ilk etepta mesele budur. Şampiyonluk sadece sahayla gelmez Türkiye' de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu maçtan sonra da çuestayı hayatta almam oyuna , morata dönerse 2li oynatırım forveti.
-
ayağına gelenlere sahip çıksın kafi. 3. golü onunu yüzünden yedik. saçma sapan bir top kaybı yaptı diğer eleman da tüy dikti. sene sonu oldumu muslera ile gönderilmeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X