Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7796. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 33 Misafir (12 Mobil) - 29 Masaüstü14 Mobil
5 sn
159.004
Cevap
382
Favori
2.957.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 77947795779677977798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hacı inşallah yanılırım ama başta bizdeki bu sözde yönetim ve badem bıyıklılar olmak üzere bunlara arka çıkan Okan Buruk için gereği yapılmazsa sezon sonu şöyle birşey geliyor gibi;

Son vukuatı bu olabilir bu tipin

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Dursun Özbek: Biz görevde olduğumuz sürece Okan Buruk ile yola devam edeceğiz.

• Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt

Bir eleştiri yapmak istesem.

Yazılarda "özne" olursa ;olaylardan bahsetmek bir anlam taşır.

Bir takım sorunlar var ve herkes ucundan kenarından gördüklerini yazıyor.

Şu olmadı

Bu olmadı

Şu yapılmadı

Bu yapılmadı

Sorumlusu kim peki?Kimden bahsediyoruz?

Sadece sorunlardan, sıkıntılardan bahsetmemeliyiz.Bu işlere yol açan kişilerden de bahsetmeliyiz.Kim oldukları belli olsa da isimlerini zikretmeliyiz.

Çözüm önerisi var yazıda.

Kim yapacak bunu? Cevabı yok.

Mevcut teknik kadro mu yapacak?Onlardan mı bir şey bekliyorsunuz? Cevabı yok.

Teknik kadro yenilensin mi diyorsunuz? Cevabı yok.

Kimden bahsediyorsunuz? Kim yapacak bu dediklerinizi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Nuntius kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. Benim derbi öncesi de derbi sonrası da bugün de şampiyonluk beklentim değişmedi. Üç kupa var, İngiltere'de millet 60 maç yapıyor, deli paralar alıp, düşük tempo ligde bile kadroların bahane edilmesini doğru bulmuyor.

Şampiyon olursak GS adına belki güzel bir değişimin habercisi olur. Düzgün bir yabancı bir hoca gelir. Yok ligi bilen diye diye rezil ettiler bizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim kadro net bu olmali beyler. Kenardan orta acacak adamlar lazim.
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Beyler,daha önce açıkladım yineliyorum, Okan hocaya sezon sonuna kadar desteğe devam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt

Cuesta'nın GS kariyeri başlamadan bittiği için elde tek stoper Metehan kaldı. Ben de şu sonucu çıkarıyorum lig sonunda Frankowski'yi de harcamış olacağız.

Çünkü artık hayatta 3'lüye geçmez. Sorunun 4'lü veya 3'lü olmadığını baş sorunlardan birinin kendi yerinde oynatılmayan oyunculardan kaynaklandığını çocuklar bile anladı.

3'lü oynadığında elinde muhteşem kanat bekin oluyor. Hatta ben Jelert'e bile şans veririm ters kanatta.

Sallai'nin bu takımda hiçbir şekilde yeri olmadığını da hep söyledim oynamasına gerek yok. Biz defalarca gördük ki Kaan stoper pozisyonunu bek oynamasından 50 kat daha iyi oynuyor. Metehan bile bu Cuesta'dan çok daha iyi durumda. Eren bile sol stoper oynayabilir. Geride alternatifsiz olduğumuzu düşünmüyorum.

Merkezi ister Lemina Sara Torrera yap önlerine Yunus koy ister Mertens yap.

Şayet 3-4-2-1 denersen ki Morata varken imkan görmüyorum o zaman öndeki adamın arkasında oynayacak ikiliden biri Sallai olur yanına da Yunus veya Barış atarsın.

Çok yapılacak formasyon olmasına rağmen en işe yaramazları seçip oyuncu devşiriyor.

Maalesef ki korkak bir hoca olduğu için denemiyor.

Eldeki oyuncularla aslında oynanabilecek en iyi düzen buydu:

herkes yerli yerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 3 Mart 2025; 14:20:29 >

• Dün beraberliği bile hakketmedik.Osimene üzülûyorum kupa onun ellerinde kalkmalı

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

2. golü de direkt onun yüzünden yedik. Yer cücesi. Hem savunmada hem hücumda bize eksi yazıyor. Pres oyunu oynamıyorsan sadece zarar yazıyor

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

2 senede sürmedi geçen sene istanbulspor maçında çözülmüştü zaten. bu sene hem biz uygulayamıyoruz hemde artık herkes ezberledi

• KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt

o zaman mertens değil kutucu( iyileştiğinde de morata) oynaması lazım ki osimhenin vuramadığı seken toplara da o çıksın. mertens 165 cm adam orta yapıldığında ceza sahası içine bile girmez.

• hatun yüzünden koca takım şampiyonluktan oldu. toreira öyle okan öyle barış öyle.

bunlar bu sene partileyecek hatun kovalayacak diye takım çöktü.

• ozkn_s kullanıcısına yanıt

yeni hoca yeni düzen zor, 2 ay önce olabilirdi ama şuan tam arafta kalabiliriz.

mecbur okan hoca yapacak. ancak ben yapabilse bile sene sonu gitmesi gerektiğini düşünüyorum.

set hücumu yapamadığını 3 senede artık ispat etti. torrent bile gelince bir şeyler yapmıştı. o gelsin demiyorum ama teknik direktörülük ii de atla deve değil onu demek istedim. yeni gelen hocaya 10 maç yetmeyecektir ama değişsin diyenlere de bir şey diyemiyorum.

ayrıca artık çim uzundu, stat büyüktü küçüktü gibi tek 1 saçma bahaneye tahammülüm kalmadı. rakibin 10 kişi kalması planlarımızı bozdu rakip daha çok kapandı çıkmadı bile dediler ya. dün hatta 100. galibiyet okan hocaya kaldı dediler. rezalet ötesi beyanlar. kafaların sahada taktikte olmadığı çok belli. bu nedenle bugün gitseler yarın başkası gelse daha kötü olur da diyemiyorum ama futbol genel mantığı sene sonuna kadar devam diyor. yoksa bunlara güvendiğimden değil yani

• emirbaran01 kullanıcısına yanıt

hayır hemen şimdi acil

daha fazla işkence kaldıramıyorum

• Tabloda 4 senaryoda Fenerbahçe'nin full gittiği ve iyi ihtimal 1 kez berabere kaldığı veya 2-3 kez berabere kaldığı senaryolarda Galatasaray'ın avantajını inceledim. Epey bir avantajlı konumdayız enseyi karartmayalım derim. Tabi mevcut oyun devam ettiği sürece FB 12/12 yapmayı geçtim 6/12 yaparak bile şampiyon olabilir. O kötü.

Senaryo I (Fenerbahçe tüm maçlarını kazanırsa)

• Bu durumda Galatasaray’ın en fazla 2 kez berabere kalma hakkı var.

Senaryo II (Fenerbahçe 1 kez berabere kalırsa)

• Galatasaray'ın 2 mağlubiyet yapma hakkı var.

Senaryo III (Fenerbahçe 2 kez berabere kalırsa)

• Galatasaray'ın 2 mağlubiyet + 1 beraberlik yapma hakkı var.

Senaryo IV (Fenerbahçe 3 kez berabere kalır ya da 2 kez yenilirse)

• Galatasaray 2 mağlubiyet + 2 beraberlik yapabilir.

Bence en olası 2. senaryo. Fenerbahçe illa ki puan kaybedecektir. Bu puan kaybı mağlubiyet şeklinde olmasa bile Galatasaray'a 2 mağlubiyet hakkı tanıyor ki bu muazzam bir avantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 3 Mart 2025; 15:13:9 >

• Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim.

Kimden bahsettiğiniz daha net anlaşılıyor şimdi.

Hoca konusunda,değişim konusunda,zamanlama konusunda tereddüt yaşayan epey bir taraftar var.

Bugün "kımıldayacak durum yok" diyerek kendimizi çıkmaz sokaklara itmeyelim.Onun yerine

Bizi bu hareketsizce kalmaya kimler zorluyor?

Çaresizlik hissine bizi kim sürüklüyor?

Bakmak lazım.Bu işin bir ucunda taraftarlar var diğer ucunda da yönetim.

• Bu futbolla şampiyon olmayalım. Bazı şeyleri ertelemekten başka bir işe yaramaz. Hemen Okan hocaya teşekkür edip daha taktisyen bir hocayla çalışmamız lazım.
    Bu arada fener de şampiyon olur gazı gider.

• Şampiyonluk oranları değişmiş

Galatasaray 1.20ye çıkmış

Fener 2.95e düşmüş

• 
Sayfa: önceki 77947795779677977798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.