Dün son 10 dkda Cuesta yerine Jelerti koysa maç orda bitecekken yine kendi mevkisi olmayan adamları koyarak maçı verdi okan. Bats yerine sakat morata Köhn yerine sakat jacobs Nelson yerine cuesta almak nasıl bir akıl tutulmasıdır. Hocanın mental anlamda desteğe ihtiyacı var rakip hoca psikolojik olarak dağıttı bizi. Yardımcı hocalar yetersiz hoca dağılmış durumda. Bu saatten sonra transferde yapamayacağımıza göre teknik ekibe yeni isimler şart. Ayrıca Abdürrahim A. yada Erden Timur şu kalan 11 hafta için takıma destek amaçlı goreve davet edilmeli. Hoca aklını sahaya vermediği sürece daha 10 puan daha verir bu takım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 3 Mart 2025; 12:38:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7794. sayfa)

-
-
bir de fb de puan kaybedecek tayfa var
dün fb maçını açmadım bile x de gördüm antalya 3 faul yapmış uzatmalarla 100dk oynanan maçta
antalya son 5 maçında yenilgisi olmayan formda anadolu takımlarından bu 5 maçta ortalama 16 faul yapmış
30dk da 3 lük oldukları maçta 1 allahın kulu da isyan edip sert girip sarı kart bile görmemiş.düşme hattıyla da sadece 6 puan var öyle rahat konumda değiller 2 hafta sonra bize karşı göreceğiz nasıl oynayacaklarını
yani gerekirse kalecisi gerekirse stoperi tüm takım gereğini yapacak şimdiye kadar yaptıkları gibi ha yeterli olmadı orta hakem girecek devreye yetmedi var o da olmadı bein
sana gelince aynı rakipler çimleri ısıracak sözde gsli takım eyüp bile ilk dk dan itibaren yerden kalkmayacak
buınlar bu yıla özel değil böyle olacağı da belliydi bunun için sadece bu sene 250 euro maliyetin altına girip takım kuruldu o*an efendiye hepsini yensin diye o da kibirinden sezon başından itibaren yaşatmadığı rezalet kalmadı
şimdi gözü 9 puandan şampiyonluk vermeye dikip tazminat kovalıyor
verin parası neyse defolup gitsin yoksa bu şampiyonluk gelmezse gs tarihinin en büyük kırılması yaşanacak
-
Deli Dehşet Keşfetyoutube
Htalks büyük hoca ya #htalks #fyp #keşfet #viralshortshttps://www.youtube.com/shorts/QHPBFqafKZ0?si=EFJVMnAC2VFIX9tK
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
al birini vur ötekine
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günaydın, hala puan kaybını 5. dakikada verilmeyen kırmızı karta, stadın akustiğine, zeminine ve atmosferine bağlayan, 100. galibiyeti "Okan hocamıza bıraktık hehe" diyen, Lemina için "sakat değildi ama dinlenmesi gerekiyor, o yüzden çıkardık hehe" diyen gevşekler hala kovulmamış....
Dün skor 2-1'ken çıkacak ve girecek sadece 2 oyuncu vardı. Barış denen şımarık ve Torrik denen yer cücesi cikmaliydı. Sara 8'e geçip Mertens girmeliydi, hayalet Barış yerine de Kutucu. Bu kadardı.
Skor 3-2 lehimize olduktan hemen sonra KORKAK bir şekilde içeriye Kaan ve Cuesta atmak basiretin nasıl bağlandığını gösteriyor. Kasımpaşa'nın fişek gibi hızlı topcularina karşı SOL BEKE konan Cuesta hata yapmasaydı, 5 dakika sonra kağnı Kaan Ayhan hata yapıp gol yedirecekti zaten.
Okan Bey çok gol yemekten kafayı yedi. Öne geçince içeriye savunma oyuncusu atıp yaslanınca daha az gol yiyeceğini düşünüyor. Dün öndeyken sadece Mertens hamlesi yapsak hem topu daha fazla ayağımızda tutardik hem de 4'ü bulurduk çünkü Osimhen dün alev almıştı, önüne bir top atmaya bakardı Mertens ile.
BARIŞ DENEN OKAN'IN PRENSİ KEPAZE EN AZ 2-3 HAFTA DİNLENDİRİLMELİ.
SEZON SONU BOCA YOLCUSU YER CÜCESİ EN AZ 2-3 HAFTA DİNLENDİRİLMELİ.
Bu adam Sara-Lemina-Torrik orta sahasına nasıl oynaması gerektiğini öğretene kadar 4 puanı da eritir. O yüzden kadro şu şekilde olmalı:
-------------Muslera
Franky--Sanchez--Apo--Eren
-----------Lemina-Sara
Yunus-------Mertens--------Sallai
----------------Osimhen
Şimdi Morata Alanya maçına döner. Onu da oynatayım diye yine sistem ve diziliş değiştirir. Yine çorba üstü çorba yapar takımı.
2 aydır oynaya oynaya oyuncak etti takımı. Son olarak,
1 FARKLA ÖNDESİN DİYE SON 15 DAKİKA TAKTİK DİZİLİŞ DEĞİŞTİREREK TUM SAVUNMANIN DENGESİNİ AMATÖR KÜMEDEKi HOCALAR BİLE BOZMAZ.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çıkarma ihtimalleri %85
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Erden'in kapısında yatıyorlar, gelmez. Gelmesin de zaten sezon sonu kadrosunu kursun ve başkan olsun.
Olası başarısızlık olsa keşke hocam, dün Okan'ın bunak yardımcısının açıklamalarını dinlersen çoktan başarısızlığı kabul etmiş ve bahane uyduran çaresiz birilerini göreceksin. Aklı başında herhangi bir hoca 1 farklı öndeyken son 15 dk tüm savunmanın yapısını değiştirmez. Korku ve panikten basireti bağlanmış. Sırf bu nedenle şimdi kovulmalı. Galatasaray gibi winner bir kulübü 8 puan öndeyken kendi telaşı yüzünden kaygılandırabilecek bir loserlığa sahip kendisi. Üzülerek söylüyorum ki sezon sonuna kadar Okan'ın kaldigi senaryoda Fenerbahçe şampiyon olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu takımın ne oynayacağı belli bile değil. takımda orta açmayı bilen kanat, aralara iyi pas atabilen 10 numara ve sert stoper eksikliği var.
bu takımın böyle olacağı yaz ayından beri belliydi. icardi sakatlandıktan sonra en kötü devre arası cuestayı almazdın nelssonu ve batshuayiyi göndermezdin, morata yerine dybala alırdın. avrupa listesinede dybala lemina sallai yazılırdı.
kasımpaşa maçındaki iki tane kanat oyuncun orta açma özelliği yok,çalım atamıyorlar,şut çekemiyorlar ne işe yarıyorlar bilen var mı. şu takıma oyun kurucu kanat eksikliği olduğu bu kadar belli ama okan hoca görmüyor. okan hoca yazın 12 kişiyle mi oynayacağız dedikten sonra rabiota 3 yıllık bir sürü para teklif ettiler adam ona rağmen gelmedi.
Şu Barış rezilinin haftalardır halini gören bir hoca şu maça Sallai-Yusuf ile başlar, en kotu Kutucu-Sallai ile başlar.
Barış denen şımarık Başakşehir maçından beri takımı sabote ediyor ama önemi yok, Okan hocanın prensiysen sahaya bıraksan bile sahada kalırsın.
Hiç uzun yazı yazmaya gerek yok.
Yönetim ve okan İstifa !!!!
Getirin boşta birini TD olarak yemin ederim şampiyon yapar ceketini alır gider.
Oyuncular küs küs küs !
Giden oyuncuların hepsi küs. Okan denen şahıs geleni kendine rakip görüyor.
Cuestanın suçu yok. Adam geldiği takımda yedekti zaten. Sen bu adamı ilk 11 için aldın kafaya bak !
Tek çare bunların İstifasıdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek tek oyuncu eleştirmenin çok anlamı yok sonuçta Osimhen ve Davinson haricinde sadece yeni gelen Lemina yı sayabiliriz kalan herkes kötü.
Sallai ve BAY gibi dümdüz 2 kanat oyuncusunu aynı anda hiçbir takım oynatmaz.
Sara dan hiç bir zaman 10 numara çıkmaz fit haline ulaşırsa iyi bir 8 numara ötesi yok.
Torreira sezon başından beri yok ama göreceksiniz ilk maça şimdi Lemina kesik yer gene Torreira 11 de çıkar.
-
dk 90 yusuf demir niye oyuna giriyor? ereni çıkarıyorsan yerine git jelerti al.
Haala futbolculara laf edenler var. Beyler bu maclar lise futbol turnuvası degil. Takim çalıştırılmazsa mac kazanamazsin. Lemina topu defanstan alıyor. Kimse adama yanasmiyor. Adam iki defa top kaptırdı sonra çıldırdı. Şimdi toptan anlayamayanlar Lemina'ya kizdi ama suc Lemina'da degil. Suc tamamen teknik direktörde. Sahaya yerlesmede bile problemler var. Kim nerede duracak o bile bilinmiyor. Lemina en sonunda antrenmanda calismadiklarini söyledi. Haala Okan gitsin kim gelecek ki deniyor.
Kimi getirirsen getir bundan kotu olmaz. Takim zaten suanda hucumda Osimhen'e sisiriyor. Bundan kotusu olmaz beyler. 0 organizasyonla maclari bitiriyoruz zaten. Hangi hoca bundan kotusunu oynayatabilir
İsteyenler istediğine iddiaya girerim. Okan Buruk'un sezonu tamamlama ihtimali yok. 30 marttaki Besiktas maçından sonra kovulur. Erken kovalim ki sampiyonluk gitmesin
alıntılı mesajımda da söylemiştim yahu bu gs yönetimi nerede? hani istifa falan diyoruz da acaba görevdeler mi?
haluk yürekli söyledi. yahu dün saat 4 te maç oldu tek demeç irfan saraloğlu. o da basın toplantısı zorunlu diye.
ya çıkarsın saçma da olsa 2 laf edersin.
dursun başkanı sponsor lansmanı ve divan dışında en son aspor da elini kırarım derken gördük. sonra puff yok oldu
metin öztürk en az 1-2 aydır yok, hatipoğlu zaten artık kaçıyor, maruf güneş ve kavukçunun sesini bilmiyoruz, eray yazgan ı ancak basından okuyoruz.
ben şahsen çok bakmam da taraftar arıyor bunu, kaldı ki görevleri bu arada.
herkes hala erden timur videosu paylaşıyor. düşünün yönetim boşluğunu. 1 senedir etkili tek bir demeç geldi o da başkanın aspor yayını.
erden timur en kötü çıkıyordu, kibre kapıldık deyip tepkileri üstüne alıyordu, ya adam çıktı geçen sene xg rcs vs sunum yaptı, gs iyi top oynuyor bu fb nasıl bu kadar penaltı alıyor vs meydan okudu ya. bu sene bakıyorsunuz adamlar kart şikesi faul şikesi vs diye ortalığı karıştırıyorlar, bakıyorsun hiç biri doğru değil ama bunu vurgulayacak bayrak adam olacak biri yok. fb nin yarattığı algı neyse kimse araştırmadığı için o şeklde gidiyor. sokağa çıkın herkes türk hakemleri gs yi kolluyor falan der asajasj işte bu algı yönetimidir. geçen sene erden timur bunu yıkmıştı. adamın işi gücü mü yoktu, çok mu biliyordu xg falan. ama oturdu galatasaray için bunu dert edindi. bir de şunlara bakıyorum yazık ki ne yazık sadece poz kasılıyorlar
gs yönetiminin acilen hangi koltuklarda oturduğunu ve o koltuğun kudretini kavramaları lazım. sorumluluklarını bilmeleri lazım. bilmezlerse gs camiası her zaman olduğu gibi bilenleri getirmesini bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 3 Mart 2025; 10:46:53 >
-
bütün oyuncular ve okan buruk gitgide geriye gidiyolar.
sen cuestayı sol beke atıyorsan çok konuşmaya gerek yok. romadaki soule,dybala ikilisini almayıp cuestaları falan almak yemin ederim çıldırmamak elde değil.
Bende aynı durumdayım. Bu formda ki teknik direktör ile işimiz çok zor. Fenerbahçe'nin Trabzon ve Beşiktaş ta puan kaybetmesi için dua edeceğiz artık.
derdim o tamamen
ne kadar erken o kadar iyi
takım yatıyor Lemina dün taraftara işaret verdi 10 günde çözdü adam
zaten premier ligden geldi, fizik yapısına bakarsan çalışkan adam hemen gözüne battı okanın yetersizliği
Bu takım bundan kötü oynayamaz futbol kanunlarına aykırı
jimnastikli okan, febeli irfan ile bir şey olmayacak işte ne bu ısrar
-
-
-
Okan hocaya hep destek verdim ama artık yok.
Başarısını inkar etmiyorum. Ama artık ben de eleştiriyorum.
Teknik direktör de formsuz olabilir dedim. Bir kaç futbolcuda da düşüş olabilir dedim ama bir takımın tamamına yakını böyle dibe vurabilir mi ?
Kasımpaşa karşısında fizik olarak ezildiysek, maç boyunca baskı yediysek demek ki bu takım iyi çalışmıyor.
Sanırsın sezon bitmiş ve şampiyonluk kutlanıyor gibi alkollü doğum günü görüntüleri...
Icardi efendi sakatım diye arada lütfedip uğruyor. Sosyal medyanın ve gezintinin dibine vurmuş. Ona kardeşim ameliyatını da burada olursun, sonrasında fizik tedavi dönemin vs burada bizim doktorların gözetiminde olur, sana kamyonla para ödüyoruz diyen yok ! Dün de yazdım. Burada taraftar da suçlu. Öyle şımartıldı ki. Eleman derbi maçında lütfedip gelmiş. Tribünler kral muamelesi çekiyor. Sosyal medyada yine kral soytarılıkları ve yalakalıkları. Sakatlıktan önce de bildiğimiz Icardi formunda değildi. Zaten fizik olarak kendini salmıştı. Bu ülke sıfır profesyonellikle, kamyonla euro kazanılan ülke.
Yine de Okan hoca sezon sonuna kadar kalmalı. şampiyon olsak da olmasak da artık bırakmalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X