bizim şansımıza antalya ile oynadıktan sonra 2 hafta milli maç arası var ve sonra bjk maçı, bjk maçından sonra bay geçip 2 hafta sonra samsun deplasmanı bu iki deplasmana takımı çok iyi hazırlaması lazım okan hocanın muslera abdülkerim lemina davinson yunus sara torreira frankowski mertens osimhen morata barış alper ve sallai hemen yedeğe çekilmeli. yunusu orda kullanmak yerine mertensin olduğu tarafa atıp sol kanat beki en kötü jelerti atarım fenerbahçenin her maçı kazandığı senaryoda bizim 2b hakkımız var. güvenmekten başka yapabilecek bir şey yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7797. sayfa)

-
-
Keşke 3 büyük takım da bir daha uzun süre yerli hoca getirmese.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
İnanmaya devam et hocam
-
Dostum,inan bende kaldıramıyorum çıldırmamak elde değil.bu hafta milli araya girilseydi hoca değişikliği düşünülebilirdi.ben baltaları şimdilik gömdüm çünkü karşı taraf her türlü çirkefliği yapıyor Türk insanına maymun deme cesaretini gôsteren mahlukata ödül gibi ceza verdiler.
Alanya-Antalya maçlarından 6 puanla çevirebilirsek bence hala takımın şansı yüksek. Fenerbahçe ayrıca puan kaybeder. Ha şampiyon olsak yine aynı tas aynı hamam devam edeceği için eski sevincimi kaybettim ama fikrimi belirteyim.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john mclane -- 3 Mart 2025; 16:44:21 > -
Cici çocuk sen daha dersini almadın mı?
Ruh sağlığım için maçları izlememeye karar verdim. Belki bjk maçını izlerim. Digitürk ü de iptal ettirdim, uzatmayacağım. Şampiyon olsak bile futbol detoksu iyi gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke aynı şeyi ülke için de yapabilsek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alanya maçında 3lü savunmaya geçecekmişiz gene. Bakalım kimler stoper olacak.
-
İsterse 5liye geçsin kokan denen rezil herif yine leş gibi top oynatacak
Takımı çorba yapıp tüm oyuncuları ayakta duramıyacak hale getirdi allahın çobanı
-
Lemina yı orta stoper yapacaktır
4'lü oynadığı maçlarda kaleye bile gidemiyor. Osimhen çıkıp yardırmasa hiçbir varlık gösteremiyorsun. Frank'ı da geriye hapsediyor.
Valla ben de aylardır bağırdım durdum bu kadro 3'lü oynar diye. Ajax maçına 3'lü çıksa yenilmez 14 puanla çıkardı bile. 4'lü çıkıp Berkan ve Kaan'dan bek devşirince ağır patlamıştık.
Stoper de ister Kaan'ı oynat ister Metehan'ı ikisi de Cuesta'nın çok önünde. İkisinin de orijini stoper.
Frank ve Jelert net kanat bekler. Jelert yerine istersen Barış'ı oynat ama Yunus oynamaz geriye gidemiyor.
Seni 4'lü savunma değil kuvvetli merkez ayakta tutar. Lemina Sara Torrera kur. Önlerine Mertens mi atarsın Yunus mu Yusuf mu sana kalmış.
-
En güzeli dostum. Bu ülkede futbol falan izlenmez. Başarılı olanı aşağı çekmek, geride kalanı ittirmek süper ligin mottosu olmuş. Biz 2 ayda bu kadar strese girdik bir de fenerlileri düşün 10 senede otistik oldu adamlar. Formaları deli gömleği oldu 5 yıldız bastılar öyle insan içine çıkıyorlar. Biz de onlar gibi olmadan yavaştan uzaklaşmak lazım futbol işlerinden.
Kokan denen kaz çobanı insan içine çıkamıyacak duruma gelmemesi için bir şekilde yunusu-moratayı-mertensi 11 e sokacak bir sistem bulsun
-
-
Lemina ve Osimhen stoper. Morata ile sonuca gideriz
Allah şifa versin kardeşim. Biz de az önce sizin gibi olmadan futboldan uzaklaşmayı konuşuyorduk tam zamanında geldin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X