dün zooooorrrrrla maçı kazandık ya okancılar hemen çıkmış lemina yüzünden kaybettiğimizi filan savunmaya başlamış. Leminanın oynamaması gerekiyormuş. Çift 6 olmuyormuş bende kendilerine diyorum ki torreira yerine lemina oynatılsın okanın cüce prensesi kızdan ayrıldığından beri top oynamıyor lemina sara mertens çıksın çok biliyorsa okancıkk. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7951. sayfa)

-
-
Tiktok fenomenine bak sen. Ali Koç a demediğini bırakmıyordu bir kaç ay önce. Ne paraymış anasını satayım. En azılı Ali Koç fanı yaptı adamı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, eşim sürekli maç izlememden şikayetçi onu gatasaray maçına götürmeye karar verdim kendi ülkesinde futbol pek popüler olmadığı için beni anlayamıyor stadyumdaki atmosferi görünce beni rahat bırakacağını umuyorum o yüzden erken erişim kodu olan ve gitmeyi düşünmeyen varsa 2 adet erken erişim koduna ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
-
Okan ı savunan hiç bir GS taraftarına cevap vermeye değmez. FB taraftarı sonuna kadar savunmalı en doğal hakkı ama insan GS taraftarı olup da bu kadar çapsız bir adamı savunamaz.
Torreira nın artık yedeğe çekilmesi lzım
Sahada hiçbirşey yapmıyor
Bu kadar para harcayıp mertensin yedeğini bulamamamız da çok kötü. Saha da hücum aklı olarak mertens ve yunus oynamazsa 0 oluyoruz.
Ya ara transferde sözde ilk aranan Mertens i kesecek bir oyuncuydu. Ne olduysa Gürcü nün teki ile saçma sapan uğraşıldı ya da uğraşılır gibi yapıldı sonra gidip Morata getirildi. Ne teknik kadronun ne yönetimin en ufak bir planlaması yok.
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Yasin Kol'un yönetimini çok beğendim. Bütün hakemler böyle yürekli davranacaklar. İsim, kulüp ve futbolcu hiçbirini dinlemeden kim ne yanlış yapıyorsa hakemler gözünün yaşına bakmayacak. Kartı gösterecek ve gerekli dik duruşu gösterecek. Biz de bu hakemlere güveniyoruz" dedi.
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Türk hakemlerle ligi bitireceğiz. Bir kere olur o... Kim ne talepte bulunursa bulunsun. Türk hakemlerine güveneceğiz." (A Spor)
fener istedi Rams parkta maç oynandı, fırıldak ile macunun gönlü oldu tamam bitti gitti. yahu bizim, bjk'nin, Trabzon'un, üçüncülüğe oynayan takımların ortalığı yakıp yıkması lazım ama ses yok. şu fener holiganı herifin yüzsüzlüğüne alıştıkta, tepki verilmemesi gerçekten inanılmaz ya diğer kulüpler tarafından.
-
mübarek gün küfür ettiriyor kendisine. başka bir şey değil
-
-
Dün Ersin Düzen açıklama yaptı.
Hani Hacı denen fener yalakası Tff başkanı var ya.
Kadınların yönetmesini isterdim derbiyi. Kadınlarımız. Kadınlarımız diye ciyaklıyordu.
Meğer o kadın hakemler kadınlar liginde hiçbir maçı yönetmiyormuş. Sadece Var mı Avarda mı ne takılıyormuş.
Bide ikinci üçüncü liglerde görev alıyorlarmış. Görev vermedikleri kadınlara Kadıköy'de maç yönetsinler istiyorum demesinin nedeni ne sizce?
Bırakın normal bir kadını bide bunlar liglerinde görev almayan kişiler. O sahada taraftar baskısına maruz kalsınlar. Galatasaray'ı doğrasınlar istiyorlar.
Nedir bu çifte standart? Açık açık adam ligde fener yalakalığı yapıyor. Fener ne derse o oluyor. Acun çıkmış yabancı diyor onu külahıma anlatsın.
Ali Koç isterse o maçı yabancı yönetir boşuna maval okumasınlar. Hacı ile al gülüm ver gülüm yap sonra dışarıda yabancı de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Manço -- 10 Mart 2025; 16:8:30 >
-
5 gün sonra maç var ama her ne kadar kötü oynasak da bence toparlanma vardı. Bu Antalya maçı ile beraber biraz daha toparlanma bekliyorum. Sonrasında milli ara var dönüşü ile yükselişe geçeceğiz inşallah
Tekrar ediyorum. Bu takım şampiyon.olursa en şerefli şampiyonluklardan biri olur bu şampiyonluk. Ben bu kadar Fenerbahçe şampiyon olsun diye göstere göstere bişeyler yapıldığını ilk defa görüyorum. Bütün takımlar bunların şampiyon yapılmak istendiğini biliyor kimse konuşmuyor. Adam Ali Samiyen'e yabancı istiyorum diyor yabancı geliyor. Hemde benim istediğim yabancı gelecek diyor o geliyor. Başka kulüpler isteyince bir kerelik birşeydi, Türk hakemlerine güveniyoruz diyor. Fenerbahçe'ye direk götürüp verinde siz de rahatlayın acun da rahatlasın.
Ama yapı var len
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapı bize karşı var adamlar istediğini yaptırıyor. Bizim hiç bir isteğimizi kabul etmıyorlar.
Bu sene 2011' in aynısı yaşanması lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşünsene servet harcıyorsun, hakemleri, federasyonu, 3 takım hariç tüm lig takımlarını bağlıyorsun ancak o 3 takıma puan kaybedip ikinci sırada kalıyorsun. Bu nasıl bir looser seviyedir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle bir kitle bulmuşlar ki her şeyi herkesin gözünün önünde yapıyorlar ona rağmen kitleyi tersine inandırabiliyorlar.
Kayıkçı kavgası denir bunun adına. Yalandan yabancı hakem istiyorlarmış gibi algı yaptılar, sırf Galatasaray deplasmanını atlatmak için.
Şimdi Galatasaray kupa maçı dahil 3 derbiyi deplasmanda oynayacak, o yüzden kıyamet kopsa yabancı getirmeyecekler.
Aynı şekilde malum takım 3 derbiyi iç sahada oynayacak.
Yönetimleri kitle uyanmasın diye yalandan yabancı hakem falan diye 1-2 cılız açıklama yapar.
Adamlar ne istediyse elemanı gibi yaptırıyor malum tipe, ona rağmen ortada başarı yok. Şu kadar kollanma, kayırma, rakibi sindirme haksızlık bizim ligin tarihinde yoktur, bu kadar alenisi hiç yoktur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok doğru sezon sonuna kadar destek zamani kesinlikle.. şu anda destek olunmazsa zaten rakiplerin istediğini yapmış oluruz..
en az 1 namuslu onurlu şerefli takım adını anmak istemediğim takıma çelme takmalı ki şampiyon olalım
yazıklar olsun diyecek kelime yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X