Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7800. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 32 Misafir (10 Mobil) - 26 Masaüstü13 Mobil
5 sn
158.939
Cevap
382
Favori
2.954.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 77987799780078017802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Manyak gibi xG ürettiğimiz maçların çoğunda 3'lü oynadık. Önde kalabalık değiliz, bloklar arası çok kopuk.

Merkezi kalabalıklaştırıp ileri çoğaltmamız zorunlu.

• Okan futbolu bilmiyor.

Kafasında 25 sene önceye ait demode gegenpress saçmalığından başka bir şey yok.

Set hücumu nasıl yapılır, top rakipteyken savunmada nasıl pozisyon aldırılır, sahaya nasıl yerleşilir bilmiyor.

Bildiğin futbol cahili işte.

İddia ediyorum Torrent bile futbolu Okan'dan daha iyi biliyordur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim takimin en buyuk sorunu okan kendince bi 11 belirlemis kesinlikle bu 11 dışına cikmiyor. 3 lu 4 lu degisik formasyonu bile bu 11 oyuncuya gore belirliyor. Abdulkerim toreira sara baris alper aralik ayindan beri dokuluyor ama nedense hiçbiri yedege cekilmedi.

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Barış’ı kesince oynatacağı adam Yusuf. İki maça çıksın taraftar ona da küfür etmeye başlar. Torreira ve Sala’yı kesse Demirbay oynayacak. Abdulkerim’i kesse Cuesta oynayacak. Emin miyiz bunları istediğimize?

Okan’ın en büyük sorunu sezon başındaki kadro planlaması. Üç senedir kadro sürekli kan kaybediyor. Geldiği günkü kadro şu anki kadroyu hava karada ezer geçer. 200 milyon Euro’yu çöpe attık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Klopp gelir mi dersiniz? Kaç taraftarımız böbreğini satarsa ödeyebiliyoruz maaşını?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

Yunus icinde ayni seyleri soyluyodu herkes 3 5 mac 11 oynayinca kendini kanıtladı son 5 10 dk oynama ile 1 mac oynayip 50 mac yedek olmakla hicbisey anlasilmaz 5-10 mac oynamadan kimin ne oldugu anlasilmaz bu zihniyetle zaten oyuncular harcaniyor bizde hem gorende baris alper cok mu faydali barisin bu sezon hicbir faydasi olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 3 Mart 2025; 21:4:18 >
  • Bizim takımın sorunu kimin oynadığı değil. Takımın hücum seti yok.

• Bu Doğru mu acaba?

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt

Şimdi duyum geldi, İbrahim-Dursun-Kavukçu voltranı ile dünyanın sayılı liglerinden birinde çalışmak için gün atıyormuş hocam. Kafası rahat bir biçimde Red-bull gibi bir markanın tüm takımlarının direktörlüğünü yapmak, lider olmak canını sıkmış. Yeni bir aşka yelken açmak istiyormuş.

Şaka bir yana bunların getirebileceği maksimum isim Mancini olur. O da eski bağlantılar nedeniyle. Ya da Klopp'un yan sanayisi, bir 4-5 gömlek altı, zamanında Bilicin yardımcılığını yapmış Edin Terzic.

Verirler 3-4 milyondan 3 yıllık sözleşme. Adamda ben nereye geldim ne bu tantana diyerek en geç devre arasından sonra kendini kovdurup tazminatını alır tatiline gider.

Ben teknik direktör olsam, hele de başarıyı hedefleyen bir isim olsam şu tiplerle çalışmayı bırak, toplantıya katılmam. Zalewski gibi.

• Goztepe ve Samsun maçına bakaym dedim can sıkıntısına gözlerim kanadı izlerken lan. 3 pas yapamiyor ikiside yemin ederim 3 pas bak. Dan dun vuruyor adamlar toplara sürekli.

Hele bu samsun ligte 3 siradaysa o lig lestir leş.

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt

Klopp anca saç ektirmeye gelir kardeşim  

• Torentle okanı karşılaştiranıda gördük çok şükür.
    Boey futbolcu degil zekasına sahip torent hoca moca değil. Her başarısızlıktan sonra yeni hesap açıp ilk buraya yazmanız ne mana. Tamam okan hoca formsuzda siz eleştiriyi hakaretle ayirt edemeyecek kapasitedesiniz. Ama iyi oldu hak yiyen haramzade takım sampiyon olacak. Bir kesimde terim gelsin der şimdi.

• gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    Üçüncüye bakmana gerek yok bunun için leş futbol için uzaklara gitmeye gerek yok. Lig liderinin eline kimse su dökemez bu konuda

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Milli ara sonrası şöyle bir 11 düşüncem var.Jakobs milli ara sonrası dönüyormuş

Kokan denen kaz çobanı madem 3lüye göre oyuncu alırdı böyle oynaması lazım.

Jakobs diye kızmayın abdül kadar stoper oynar hızıyla kotarır.Abdül ve cuesta çöpünden kat kat iyi stoper oynar zaten 10 maç kaldı sakatlanmasın bi zahmet

Lemina stoper veya orta saha farketmez defansı toparlasın yeterli

Mertensde ikinci yarı girer

Benim aklıma bir şey gelmiyor okan iyice çorba yaptı takımı ne antreman var ne taktik

Tek umudum morata ve yunusun bir şeyler yapması topu kaleye sokabilcek kişiler bunlar

• Samsunla eyübün rüyası bitti artık seri yenilgi alirlar. Arda gelsin diyolardı bide🤣 vizyon ve futbol bilgisi yetersiz olunca normal tabi

• SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt

Yav baslarim gece hayatina,

OKAN BURUK RESMI OLARAK AKIL TUTULMASI YASAYIP zihinsel anlamda sorunlari oldugnu gosterdi cuestayi sol beke alarak hangi akla hizmet ereni aldi ve cikardi ? ulan kaani hala utanmadan oyuna aliyor dinamik berkan varken .

derbide alicaktin 3 puani ligi kapaticaktin rezil kepaze herif bu takimdan basip gitmeden hicbir bk olmaz

HA SUNU DA UNUTMAYIN SAMPIYON HER TURLU GS OLUCAK

ama artik evlatciligndan ve zihinsel dusunme yetilerini yitirmis bir adam bu takimin basinda kalmamali. en gec fb derbisinden sonra gönderilmeliydi bence oyuna bakarak.

• Bir an ligde ilk 2 takımın yerini değiştiriyorum.

Fenerbahçe 4 + averajla lider, biz ikinciyiz.

Fener aynı bizim gibi futbol oynuyor, biz de tıpkı onlar gibi.

Böyle bir durum olsaydı, Fenerbahçe taraftarı hep birlikte şampiyonluk şarkıları söylüyor, yeri göğü inletiyor, medyasıyla, hakem eskileriyle, yorumcularıyla şampiyonluğu nasıl kazanacaklarını bangır bangır anlatıyor olurlardı. Biri çıkıp da, böyle leş oyun, kokan, bokan hoca gibi saçmalıklara başvurmaz, hiç biri yönetime sallamaz, liderliği şampiyonlukla bitirmek için canla başla çırpınırlardı. Takımı geri değil ileri itmek için çırpınırlardı.

Biz ikinci durumda olsak, tıpkı Fener gibi oynasak şu an burada yazılanların aynısı aynı şekilde yazılıp, kelle avına çıkılırdı. Hoca defolsun, yönetim defolsun, Muslera defolsun, Abdülkerim Defolsun, Kaan defolsun, Icardi hiç dönmesin, Yeni transfler çöp, 3'lü oynasın, oynayınca 4'lü oynasın sallamaları, her şey aynı olurdu.

Galatasaray sadece rakiplerini değil en önce buradaki gibi kendine taraftar olanları da geçerek şampiyon oluyor.

Her futbol takımın inişi çıkışı olacağını anlamaktan uzak, kafaları sadece nefretle çalışan, dünyada sadece kendi dedikleri dışında bir düşünce olamazmış zanneden taraftarımsılarla mücade etmek, bunların sürekli kustukları pisliklerinden etkilenmeden oyuna konsantre olmak imkansız.

Ancak unutulmasın ki Galatasaray öyle büyük bir takım ki sürekli nefret kusan buradakiler de dahil herkesi geçip yine şampiyon olacak güce sahip.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

hocam fantezi 11 kurmaya gerek yok , Leminasiz bir 11 e de gerek yok orta sahada.

Cuesta sanchez apo(jacobs)

Kowski Lemina(torreira degismeli) Sara bay

yunus (mertens 60-70 den sonra)

morata osimhen

Idda ediyorum size maci cepte gordugu icin 3-2 de Kaan ayhani sadece evlatciligndan aldi oyuna kusturmemek icin allahin cezasi orda dinamik berkan varken hemde. LAN OLMUS KAAN HAMLE YAPAMIYOR , ZIPLIYAMIYOR BILE AW.

CUESTA EREN DEGISIKLIGI ZATEN HERHALDE MACI NASIL VEREBILIRIM DUSUNCESI ALI KOC BILE OLSA TD BU KADARDA CAKTIRMIYIM OLURDU

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

jakobs harici bence kadro tamam. jakobs soru işareti olmasının sebebi hiç sol stoperde görmememiz.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Hönkürdüm. Saç ektirdiğim merkezi öneririm kendisine. Tüm masrafları benden yeter ki Ok*n'dan kurtulalım

• 
Sayfa: önceki 77987799780078017802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.