🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7802. sayfa)

-
-
Aynen sabah antrenmanında sorsunlar anlatsın. ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna ofsayt dedi hakemler.
-
Uzun zamandır bu kadar isabetli bir yazıya rastlamadım.Elinize sağlık.
Sürekli kusulan pislikleri temizlemek gerçekten zor iş.Böylesi taraftarlara ne yapılır ?
Bırak sarhoşu yıkıldığı yere.
Bizim orda böyle derler.İnsanlar başlarına gelenden sorumludur.
Bu kadar olaydan sonra...
Hâlâ da çıkıp bu kadar insanın içinde "okan" demek.
Bunu örtmek için de zırvalıklara sığınmak.
Düşün yakamızdan be!
Benim üç yaşında bir yeğenim var.Her çocuğun gibi onun da oyuncakları var.Bir çoğu da kırık.Şimdi ben bu kırık oyuncaklardan birini avcumun içinde saklayıp "bak elimde ne var?" diye yanına giderim..O da merak eder avcumun içinde ne var diye. Uğraşır uğraşır açamaz.Biraz kızdırırım ama birazcık.Yavaş yavaş açarım elimi. Sonunda bakar ki yine o kırık oyuncaklardan biri.
Aldığı gibi yere atar.
Üç yaşında çocuk deyip geçmeyeceksin.Tepkisini hemen ortaya koyuyor.
Bugün yaşını başını almış, yetişkin olmuş insanlar şu çocuklar kadar olamıyor.
Tepki vermedikleri yetmezmiş gibi
Bu yaşını başını almış,yetişkin insanlar:
Kırılmış bir oyuncağı, paramparça olmuş bir oyuncağı, yeni yepyeni bir oyuncakmış gibi millete kakalamaya çalışıyor.
Gerçekten tıbbi bir mesele artık bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Osimhen tek başına bunları yapıyor morata gelsin biraz alan açsın takım rahatlayacak lemina ve toreira ile eskisi kadar savunmada açık vereceğimizi de sanmıyorum ama yine de üçlü oynanmamalı 4-4-2 ile takım iyi olacak güvenin takıma destek olun kelle alma zamanı değil yeri gelince o da konuşulur zaten yönetim pasif rezil okan tek başına bi de biz asıcaz kesicez demeyelim
Bizi yeteneksiz Sallai'ye muhtaç edenler utansın
Mertens bir gitti hücumda bir tane futbol aklı olan oyunu yönlendirecek kanat ,10 numara kalmadı.
Tete gidince sevindik ya daha kötüsünü bulmak ciddi bir başarıdır.Arasan bulamazsın yani ama isotçu ben varım bulurum dedi heralde
Şuan Tete olsa her maç banko ilk 11 oynardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın geçen yıl bile mertens çıkınca takım afallıyordu o kadar çeşitlilik varken şimdi iyice kötü olduk kanat lazım dedik o kadar alınmadı
Morata ve yunus olağanüstü şekilde dönüp hücumda akıl ve yetenek koyup takımdaki hücum kalitesini 2 kademe yukseltmedikleri sürece ne desek boş.
He hoş gerçi hoca Moratayi oynatmak için en iyi orta sahamız olan leminayi gidip stoperde falan da harcayabilir o zaman bunu da notrleyebilir bir şekilde.Takimi batırmak için elbet bir yolunu bulur yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mertens seneye olmayacak.Seneye Real betis forması giyen İsco alınmalı.Yaşlı falan ama Mertens gibi mücadele ediyor.
Hatipoğlu : bir yere kaçmıyoruz
Az kaldı, kaçacaklar.
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi.
Galatasaray: 1.20
Fenerbahçe: 2.95
Bu oranlar doğruysa, bizi bu kadar favori görmeleri şaşırttı
Bi kaç haftaya tam tersi olabilir böyle gidersek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakeen -- 3 Mart 2025; 23:42:52 >
Okan takıma izin vermiş yine.
Ne taktik ne kondisyon.
Sara sarı saç hemen geçelim
-
Bu izinler mahvetti bizi hala izin izin
-
Yaşlarımız itibariyle pek bilmiyoruz bu zamanında Derwall in GS a geliş süreci ile ilgili bugün ki bu Klopp gelir mi gelmez mi tartışmasına birebir benzediğine dair güzel bir anekdot anlatılmıştı GS lı bir yorumcu youtube kanalında( kusura bakmasın hatırlayamadım şimdi ama Sinan Yılmaz olabilir).
Derwall in de GS a gelmeden önce böyle istese dünya devlerinde çalışma imkanı varken, tamamen nezaket amaçlı red etmek için görüştüğü ama vizyonlu ve kendi dilinde amaçlarını, vizyonlarını anlatan GS temsilcilerinden etkilenip GS a nasıl geldiğini ve GS da nasıl bir devrim yaptığına dair birşeyler anlatmıştı. Çok hoşuma gitmişti bu hikaye, bugünün koşullarında zor ama neden olmasın diyor insan!
Bence hazır ekonomik olarak gerektiğinde harcama yapabildiği bir dönemde olan ve hedef olarak kendine Avrupa yı seçmiş, Avrupada yeniden o eski güzel günlerine geri dönmek isteyen potansiyelli bir takım olan GS bence hiç de öyle yabana atılacak bir seçenek olmaz böyle sadece para odaklı çalışmayan bir adam için ama mesele vizyonlu ve kendi reklamları, menfaatleri için değil GS için çalışacak, GS markasına yakışır bir yönetime sahip olabilir miyiz noktasında tıkanıyor!
-
Merhaba @Nat Alianovna Aslı olmayan doping suçlamaları serbest ise bizde aslı olmayan (;)) ama uefa sitesinde yazılı olan ( neden uefa böyle birşey yapmış fikrim yok) bazı kavramlardan bahsedelim mi forumda? Sonuçta ikisi de yüz kızartıcı suç.
Değerlendirmenizi bekliyorum. Ona göre yazılacak paylaşılacak bir kaç şey var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 4 Mart 2025; 0:11:47 >
İsco 1 sezon boşta kaldı burada yazılanları hatırlıyorum istenen biri değildi. Şimdi 3 yaş daha yaşlı herkes gelsin istiyor.
Pazartesi sabahı 5'e 2, biraz koşu, göstermelik 1 saatlik idman. Salı izinli. Çarşamba akşama idman.
Ne de güzel hazırlıyor değil mi takımı?
Oyuncuları tesise kapat ve 1 hafta taktik idmanı çalışın. Maçta önce birbirinizin ÜSTÜNE binmemeyi öğrenin reziller.
-
Torreira'yı kesmeye maçası yemiyor. Kesse bambaşka şeyler konuşacağız. Aylardır en kötümüz bu adam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X