Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7804. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 42 Misafir (12 Mobil) - 34 Masaüstü14 Mobil
5 sn
157.620
Cevap
381
Favori
2.935.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 78027803780478057806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümler arası biçimde kişisel sataşmaya, karşılıklı atışmaya ve birbirinizle dalga geçmeye devam ederseniz ikinizi de spor bölümlerinin tamamından alıkoyarım, bilginiz olsun. Bir dahakine uyarı puanları ile sıyıracak kadar şanslı olmayabilirsiniz. Zaten ceza verilmişti. Bu seferlik hadi denerek anlayış gösterildi. Bu anlayışı istismar etmeyiniz. Ceza vermek en kolay iş. Zor olan öğretmek. @john mclane @RedPyro

• Sanki dünyada bir tek bizim yoğun maç tempomuz vardı Okan hoca bahanelerin ardına saklanıyor Senin kadro planlaman kötü Gidişat sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okanın uefa maçlarında puan taktıktan sonra hedefimiz final sözlerini bir top kağıda yazdırıp haftada bir maç oynuyoruz bizi kimse tutamayacak şampiyon olacağız filan dedikçe kendi röportajlarını suratına vura vura ağzını burnunu kırsam yine de içim soğumaz.

Bir kere de kendini eleştir özür dile daha çok çalışmam gerekiyor de. Galatasaray taraftarı beni sever demiş bir de utanmaz arlanmaz

Anlamadığın şey şu senin teknik direktör müsvettesi; şampiyon olmak zorundasın evet ama şampiyon olmaz yetmez sen senede 2000 dk maça çıkamayan Jakobsa verdiğimiz 9 milyon euronun da hesabını vermelisin, Nelsonu göndertip yerine 8 milyon verdirdiğin Cuestanın da hesabını vermelisin

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Sen ne anlatıyorsun bu kadarına da pes artık.

Daha geçen günlerde elemanın birisi beni 30 dakikada 11 ayri mesaja etiketledi gıkın çıkmadı.

Az önce de bana havlıyor diyen elemanın mesajını islem yapıp cezasını verseydin, yetkin var mesela.

Bu etiketlediğin şahıs foruma sadece benim mesjalarimi paylaşıp hakaret etmeye giriyor, ceza aldığını gören yok.

100 tane mesaj yazmıştır beni etiketleyip, hemen hepsinde hakaretvari ifadeler var. Ben 5 kere buna cevap vermemişimdir, tek bir hakaretimi bulamazsınız.

İşini yapıp adama müdahale edeceğine fırsat bu fırsat diyip gelmiş beni tehdit ediyorsun.

Gir bunun profilien tüm mesajlara bak bakalım karşına ne çıkacak.

İnsanın aklıyla alay etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 4 Mart 2025; 1:19:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adam kovulcaginin sinyanilini almis herhalde kafası kesilmiş horoz gibi tum tuslara basiyor

Nemis tek kulvar kalmis herkes galatasarayi gorecekmis bunu iyi bisi gibi anlatiyor imdat

Reali ornek veriyor m.citynin icinden gecti adamlar sen kievden 3 gol yedin

• TV100 Saha Dışı

Haluk Yürekli:

"Şimdi arkadaşım mesaj attı. Programdan önce Murat'la da konuştuk bu konuyu Marcao sezon başından beri Galatasaray'a gelmek için haber yollamış, kiralık gelmeyi bile kabul etmiş, Galatasaray yönetimi istememiş."

• bu adam aklımızla alay ediyor tek kulvar derken hani 2.olabillip bir derbi deplasmanı daha soktun ya hocam zaten zor olan fikstürümüze onu neden saymıyorsun

jk deplasmandan 3 gün sonra çıkacağımız maçtan daha şimdiden umudu kesmiş adam&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• AİGUN kullanıcısına yanıt

Her sezon bir takıma gitmiş 2023ü kulüpsüz geçirmiş müzmin sakat adam gelseydi teneke baglayip yollardınız.

Bu sezon 9 maça çıkmış 2 gol 4 asist 33 yaşında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 4 Mart 2025; 1:27:7 >
  • Şu konuşmanın 10'da 1'ini yapmadı Okan bu zamana kadar. Tavırları ve sürekli ağlaması, bahane üretmesi. Ayrıştırıcı tavrı, olgun olmayan ergenler gibi sürekli gülmesi ve saha kenarında tepinmesi... Resmen rezalet, oyuna gelemiyorum bile bunlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 4 Mart 2025; 1:30:5 >
  • Esas Rafa varken ve boşta iken onuda bjkye kaptirdık. Bugün rafa bizde olsa uefada devam ediyorduk.

• Espâda kullanıcısına yanıt

Yaw birakin şunu son halimizi bilmiyorsunuz heralde gonderirken rezil durumdaydik ligden dusecektik. Terim gelecekse okan 100 yil kalsin. Uc kurus para icin arabistan yollarini tutmus, yuzune su carpiliyor gulup geciyor. Avrupada 5 yeyip geliyordu.

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Şu mesajı bile kimin kime ne yaptığını direkt özetliyor ama anlayana işte.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Başlığı azılı troller, kripto febeli hesaplar sarmış. Biraz da bunlarla mücadele edebilir misiniz? Megadarkinho konusunda 50 kere yazdık buraya artık en son ne olduysa banladınız. Kankisi ise hala burada yazmaya devam ediyor.

• Alin izleyin Teriminizi hafizalariniz tazelensin terim sporlular.

Cumhuriyetyoutube
    Fatih Terim'den mağlubiyet sonrası flaş açıklama: Taraftara sitem etti I FATİH TERİM AÇIKLAMA
    https://www.youtube.com/live/4JjJWv3h3eE?si=Ye3Z4OV2Jl65AZVA

• Eyüp'ten, Trabzondan, Samsundan korkmaya devam değil mi renkdaşlar. :) ya da Küme düşmesi neredeyse kesinleşen kayseriye karşı 80 dakika savunma yapan jimnastikçilerden de korkabilirsiniz
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Akıl tutulmasına şahit oluyoruz :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • salaRus kullanıcısına yanıt

hacı sen ne anlatıyorsun ya düşmüş hataydan çıkamadı diğer düşmüş ads ye yarım saatte pozisyona giremedi takım&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• 
Sayfa: önceki 78027803780478057806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.