< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7806. sayfa)

-
-
Toz biraz aşağı inince Okancılar damlamış.
Derbi başarın sonuca ulaştığın zaman anlamı olur.
İsmail eagle 'de derbi canavarıydı İran'da zor iş buldu.
Bu herifin takımın başında kaldığı heran Galatasaray'a zarar yazar.
Sezon sonu gönderileceği haberleri çıkıyor da çok geç .
Şimdi getireceksiniz ki hoca takımı tanısın önümüzdeki sezon planlamasını yapsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boey 1 yıldır sakat. Kas hastalığı geçmiyor. Halen boey diyenler var.
Belki de kulüp tarihinin en kazançlı işini yaptık. Bayern'de en zararlı transferini yaptı.
Müzmin sakat adam transfer edilmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saatin 12 yi geçtiğini mi unutuyoruz. :) Sabahtan beri aynı şeyleri yazıp duruyorlar sorumlu olduğunuz forumun farkında değil misiniz? İlla ki tepki verince mi kıpırdanacak yönetici arkadaşlarınız?
Cuesta nın pozisyonuna kırmızı diyen insanla futbol mu konuşacaktık? 😂😂😂
O gün burdaydim, herkes konuda Marcao'ya arka çikmisti. Çunku o zaman Sanchez gibi vazgeçilmezdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir diğer ananas bağımlısına saç harici yerlerden de kıl örneği alınabileceği 4-5 kişi tarafından inandırılamıyor. Ya abi ne uğraşıyorsunuz bunlara laf anlatılmaz sadece dalga geçilir. Hepsi başımıza 2 günde toksikolog kesildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 4 Mart 2025; 8:9:25 >
Bakalım Okan Buruk takımın oyununu mahveden oyuncunun abdulkerim olduğunu teşhis edebilecek mi. Abdülkerim kesildiği anda top oynamaya başlayacağız, görürsünüz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bjk' ye gollerı yapıstırmak için
hadi forumuna git bakalım yavaştan
gerçi forumsuzsun sen fenerlilerin evinde yasıyorsun
ne yapıyorsan orada ;)
Ben böyle bir şey yazmıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takımda sıkıntı var bjk maçına kadar kayıpsız atlatirsak olurda belki şampiyon oluyoruz yoksa bjk samsum Göztepe maçların da kayıp bekliyorum
hocam bu sefer arada şöyle bir fark var. bu takım 2 aydır top oynamıyor. zorla gol atarak ite kaka kazanarak gidiyoruz. sevin veya sevmeyin taraftar her zaman gerçekçi bakıyor romantik bakmıyor olaya. bakın cuesta ismi geçtiği anda taraftar yıktı ortalığı ama bildiklerini yaptılar ilk maçında yaktı adam takımı. keza lemina konusunda taraftar yangın yaptı zorla aldılar. derbi de o adam sayesinde takım diri kaldı.
daha bu takımın birçok zorlu deplasmanı var ama takım da birlik beraberlik namına bir şey yok. sadece partilemekle uğraşıyorlar. ha bu maç ha diğer maç çıkış olsun diye bekledikçe oyun daha geriye gidiyor. sene başından beri gol yeme sorunu çözülemedi. skoru koruma konusunda zaten berbatız. bunun için bir yıldır bir önlem neden alınamadı ?
hocam size soruyorum iki aydır akan oyunda taktik organizasyonla en son golü kime attık ?
birkaç oyuncunun bireysel performansına bakıyoruz başka yaptığımız bir şey yok.
neye jk maçında kırılım yaşanır zaten bu oyunla. bizim kızgınlığımız buna.
ben zannetmiyorum burada olupta takımının şampiyon olmamasını isteyen bir taraftar. taraftarın kızdığı şey hep bu ortak noktalar.
-
Sac örnegiyle doping testi yapildigini ilk defa bunlardan duydum. Bunun icin idrar örnegi kullanilir.
-
Tertemiz bir dille, katkı sağlamayı amaçlayan yazın için teşekkür ederim.
Şöyle bir bakış açısıyla konulara yaklaşmaya çalışıyorum, kısaca onu anlatayım.
Sorunları sanırım görmeyen dile getirmeyen kimse yok. O nedenle durumdaki vahim noktaları uzun uzun tartışarak yazıyı daha da uzatmayayım.
Soru, bu durumda NE YAPMALIYIZ ve bu durumdan NASIL KURTULABİLİRİZ?
Üstelik bulacağımız çözümler öyle gelecek sezonları değil, doğrudan bu sezonu kurtarmalı.
Sorular basit ama yanıtları o kadar kolay değil.
Şimdi forumda sesi çok çıkan, gündemi belirleyecek kadar fazla tekrarlanan istekleri düşünelim.
Okan'ı kovalım. Bu arada taraftar olup GS TD'sine Bokan, Kokan, çaycı gibi aşağılık ifadeleri kullananlar da kendilerine taraftar diyor.
Yönetimi kovalım. GS başkanına her tür aşağılıyıcı sözleri yazarken zerre düşünmeyenleri, yağlı surat vs gibi ifadeleri düşün.
Muslera'yı, Icardi'yi, Abdülkerim'i, Akmanları, Yunus'u, Torrerira'yı, Merten'si, Cuesta'yı zaten yazmaya gerek yok, aklına gelen her oyuncuyu kovmak gerek diyenlerle de dolu burası.
Yani bu tür yaklaşımların hangisi, bu sezon bize şampiyonluğu getirir? Yoksa bunlar sadece kişisel tatmin için bir araç mıdır?
Burada sövenler, saydıranlar gerçekten takımı düşündüğü için mi bunları sıralıyor, yoksa kişisel hırslarını, nefretlerini kusup kendi rahatlıkları için mi?
Bunların hangisini yaparsak şampiyonluğu garantileriz?
İşte burada "kendine taraftar" olanlar diyorum. Yıkmak kolay, yapmak zordur.
Şu an transfer yapabilir miyiz? Hayır.
Çok başarılı olacağına güveneceğimiz yeni bir TD bulup takımın başına hemen geçirebilir miyiz? Hayır
Zaten yönetimi de kovduk diyelim, kim ne zaman yeni yönetim kuracak da, yeni TD yeni oyuncular getirip şampiyon olacağız? Bu şu an için mümkün mü? Hayır.
Bu durumda benim istikrarlı şekilde tekrar ettiğim bir konu var. Biz taraftar olarak desteğimizi sonuna kadar sürdürelim. TD,lik, başkanlık, muhasebecilik, futbolculuk yapmadan destekleyelim. Yakıp yıkmaya değil, birlikten güç üretmeye odaklanalım. Olmazsa zaten o zaman hesap sormak zaten hakkımız.
Ama bu yolda sürekli sekter davranıp, sürekli bel altı algıları körükleyip sonra da taraftar haklı burası GS diye hava atmayı gerçekten taraftarlık saymıyorum. Bu olsa olsa ya benim ya toprağın saçmalığının farklı bir tezahürüdür.
Uzun oldu kusura bakma, ancak buradaki akıntıyla mesajlar yazmak yerine gerektiğinde burada saçmalayanlara da itiraz etmeyi görev sayıyorum. Linçlenmek umurumda da değil.
Yok etmek yerine var etmeyi, yıkmak yerine yapmayı, var olanı geliştirmeyi öneriyorum. Zamanlama her şeydir. Günü geldiğinde de oturup hesap sormayı ihmal etmemeyi öneriyorum.
-
Oynattığı rezillik bir tarafa ben bu kadar karakteri zayıf birini görmedim. Asla suçu kabul etmiyor. Onu eleştiren gitmesini isteyen febeliymiş hadi oradan
İcardi sayesinde öz güven gelmiş hoca olmuş başıma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okan acilen şimdi bırakmalısın.Beceriksiz Dursunda gitmeli.Acil taze kan,yeni otorite lazım.Bu yıl bir tane iyi performansı yok takımın.En son Kasımdaydı galiba Totteham maçı vardı ondada defans kötüydü.Ofansif olarak iyiydik.O maçta bile Okanın saçma müdahaleleri yüzünden maçı veriyorduk hatırlayın...
Hala madem penaltınız doğru diyor :))
Sen çok etkilenmişsin yazdıklarımdan ama gördüğün gibi arkasını önünü düşünmeden her aklına geleni yazarsan böyle aynı şeyi önüne getirirler, verecek cevabın olmaz, böyle kalırsın.
Sen işine gelen hakem yorumlarını paylaşıp işine gelmeyince bir tane bile paylaşmamaya devam et, hem de sezon başından beri.
Kim sana cesaret verdi, nasıl kendini inandırdın bilmiyorum ama yapmaya çalıştığın şey çok belli oluyor ve sırıtıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X