< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7808. sayfa)

-
-
Bu adam resmen ülke başkanlarının yaşadığı güç zehirlenmesini yaşıyor. İstifa diyenler fenerli diyor yahu...
Şampiyon olamayacağımıza EMİNİM. Bu karamsar bir düşünce, art niyetli bir temenni, futboldan anlamazlık, düşmanlık vesaire hiçbir şey değil. Bu çok açık bir gerçek Şampiyon olamayacağız. Fenerin yükselen bir oyun performansı ve kolay fikstürü varken bizde kafayı yemiş bir td, bayır aşağı yuvarlanan bir oyun performansı ve çok zor bir fikstür var. Şampiyonluğu falan unutun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okan hocayı savunmak için yazmadım hocam bende sizin kadar zaten şikayetçiyim kendisinden. Ego kibir tavan yapmış. Ders almasını beklemekten başka çaremiz yok şuan
Fenerbahçeyi anlarsın adamlar en ezik seviyedeler zaten elde hiçbir başarı yok. Onlar tüm tuşlara basabilirler de herşey senin elindeyken Galatasaray olarak neden her zamanki gibi işi kendi kendine zora sokarsın ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maçların çoğu antrenman havasında geçiyor.
Kasımpaşa
Antalyaspor
Hatayspor
Başakşehir
Alanyaspor
Bodrumspor
Sivasspor
Tertemiz helal 42 puan
İlk 6'dan takım yok onlara karşı galibiyet sayıları 0
Rizespor'da eklenebilirdi ama son maçta ellerinden geleni yaptılar...hakem engel oldu.
Şu yapıyla kim olsa 99 puan toplar sonra kovulur takım bulamaz iran'a kaçar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 4 Mart 2025; 12:23:29 >
-
Sparta prag elendiğinde hesap soruldu mu? Young boys elendiğinde hesap soruldu mu? Aksine dünya starı adam getirildi. Aynı yılan yanı yerden bizi üçüncü defa ısırdı hala bekleyelim, daha neyi bekleyeceğiz yahu.
Amaç şampiyonluk ise fener maçı öncesi en kötü sonrası takımın başındakini değiştirirdin. Bu adam şampiyonluğu vermeye gidiyor bunu gören yok. Son 10 haftadır takım hiçbir kulvarda top oynamıyor. Hesabı ne zaman soracağız sene sonu bok gibi oyunla şampiyon olup seneye şl elemeleri veya gruplarda saçma sapan bir takımdan 4 yedikten sonra mı?
O zamanda Okan istifa yazınca, bunlar fener demeyecek mi bu kibirli zat?
Takımın hangi kısmı eksikte başkası gelince şampiyon yapamıyor? Takıma 25meyroluk bek transferi yapıldı. 8e stopper alındı. Bilmem kaç milyon euro ortasaha ya forvete harcandı.
Hala neyin transferi lazım da transfer yapabilir miyiz diye soruyorsunuz? Ne yapalım Okan denen çakma zat kasımpaşayı osimenle yenemiyor diye mbappe ile halland mı alalım üstüne. Sonuç uzun top oynasın diye mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Saka gibi, YAPIn ama bu kadarda belli etmeyin.
https://x.com/borisanaliz/status/1896788012404502857?s=46
Tam da bunu atmaya gelmiştim. Bunun gibi binlerce örnek var 3 sezondur. Adamlar malum takıma karşı 5 kişiyle savunma yapıyor bize gelince 5 kişi ile sadece Osimheni tutmaya çalışıyor. Okan böyle bir yapıya karşı 2 yıldır şampiyon olduğu için el üstünde tutulması gerekiyor asıl. Çok hata yaptı belki, egosu fazla da olabilir de karşındaki takım ve numaraları ortadayken her türlü desteği vermek gerekiyor. Okana ve takıma çelme takmak isteyenler malum takımın ve algıcı yalancılarının söylemlerini dinlemeye hazır bulunsunlar.
Ancelotti veya Klopp gibi adamlar geldiği zaman takımın her maçı kazanacağını mı düşünüyorsunuz peki? Arkadaşın biri yukarıya atmış malum takımın garanti puanlarını, böyle bir yapıya karşı 2 yıldır galip gelen bir adam varken macera aramak kaybetmek demektir zaten.
Alkmaar, Rigas, Kiev, Young Boys... Karşımızda çok ciddi yapı var
febelileşmeyin şunlarla dalga geçiyoruz bari siz durun araya girmeyin
Ya ne yapısı kardeşim bırakın. Sana sormazlarmı ne top oynuyorsunda yapı diyorsun. ligte yapı var. youngboystata mı yapı var.
ancelotti klopp gerek yok. allegri, schmit gibi adamlar gelse de her maçı kazanmasakta oyun oynarız oyun. Benim derdim bu. koskoca GS top oynamıyor. tek taktiği osimene şişirmek. başka birşey yok takımda. maç içinde 20 kere defansta dönen topun abdulkerime geldiğini onunda osimene attığı sekansı izliyorum ben. dikine delme yok, kanatlara açılma yok.
-
Sene sonu imkansız ama Okan şampiyon olmayı başarsa bile yeni hocamız kim olmalı sizce? Klopp çok uçuk bir tercih hayatta gelmez. Bizimkiler bir ara Roger Schmidt ile görüşmüşler sanırım nasıl olur sizce bizim takıma? Terzic, Schmidt, Mancini veya Allegri en olası adaylar olacak sanırım. Sizce hangisi gelmeli? Hiç Okan şampiyon yaparsa kovulmaz falan demeyin. Zaten şampiyon yapamayacak da hadi diyelim yaptı bir şekilde, yine de kovulmazsa seneye GS maçı izlemeyeceğim
-
Kadıköye kayak yapmaya gittiğimizde görmüştüm pisuvar falan yok bunların lugatında
Üstünde sarı lacivert olan her şeyin üstüne işeme kapasiteli adamlar
-
Sene sonu yabancı hakem geldi şampiyon olduk hırsız bunlar hırsız dedikleri zaman da analiz yaparsınız artık.
Getir abi tutan yok ki :)
Sanırım takımı takım yapanda bu adammış.
Ben razıyım çıksın sahada sakat sakat gezsin. Sıradan anadolu takım topçusu Sallai'den, daha pozisyon almayı bilmeyen defans olarak aldığımız cuesta'dan, var mı yok mu belli olmayan jakops'tan çok daha fazla katkı yapar tkıma eminim.
-
Jesus'u ve anlamsız 3-5-2 sevdasını da unutmayalım.
-
Biz de mi sarıya boyatsak dicem bende saç yok :)))
allegri ile takım defans yapmayı öğrenir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X