Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ozkn_s , ozkn_s Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156.446
Cevap
383
Favori
2.911.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 78177818781978207821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Okan Buruk a göndermek lazım bunu

taraftar zaten formülü biliyor da bizim bu kadar umutsuz olmamızın sebebi bu kadroya 3 aydır top oynatamayan okan bey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    otorite sorunu var bence Okan'ın. ayrıca takım da laubali ve tr deki şampiyonluk herkes için yeterli anladılar ki tr de fenerbahçeyi yenmek ve ligte önde olmak her şey için yeter. Kötü oynayan oyuncuya sözleşmesiini yenilemek ve maaş zammı yapmak saçmalık. Rehavete 1 oyuncu kapışır 2 oyuncu kapılır ama tüm takım kapılamaz. Okan hangi taktiği çalıştıracak bence o bile bilmiyor. Altyapı desen torpilcilerdrn bişey cıkmıyor da. forma adaleti de yok kimse bu yüzden saygı da duymuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bunların karın ağrısı bu mu yoksa?

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Adamlar Rangers turu ile yatıp kalkması gerekirken uğraştıkları şeylere bak. Futbol gerçekten kontrollü alınması gereken bir şeye dönüşmüş.

• Kerem Aktürkoğlu'nun Barcelona maçı için yaptığı matchday paylaşımı

• Yönetim primleri ödedik diye neden açıklama yapmaz ki

Bunlar fena çuvalladı bu sene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    İngiltere'de ne oynadığını ben izlemedim fakat yorumcular devamlı sağ stoper oynadığını ve savunma istatistiklerinde ilk 5 te oldugunu söylüyorlar , İngiltere ligini geçelim özellikle son Kasımpaşa maçında ve hatta fener maçında müthiş oynadı dediğimiz lemina orta saha mi oynadı? Kasımpaşa maçında bildiğin stoperlerin yanında oynadı adam çok da iyi iş yaptı topla çıkışlarda, yani takım kağıt üstünde dörtlü gerçekte üçlü savunma gibi oynadı bu sefer çok savunmada kaldık yediğimiz baskının nedeni bu torrik ve sara da rolünü yadirgadi bu yüzden, torrik sahanın en kötülerinden biri belki birincisi idi , çok iyi işleyen sara toreria 6-8 bozmaya hiç gerek yok savunma hattında cuesta kaan metehan gibi çöplere de hiç gerek yok üçlü de lemina sağ stoper harika olur , sürekli top çıkarma işi sol tarafa yani apo kerime kalmaz o da saçma hatalarla gol yedirmez , sallai çöpü kadroda yer almaz frankowski kanadı daha rahat kullanır , bence tek hamle çok şeyi iyi yönde değiştirir hele anadolu takımlarına karşı.

İzleyelim görelim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

Rangers'tan sağlam şamar yiyecekler gibi geliyor bana. Ben bazı maçlarını izledim, canlı denk geldiklerim oldu.

Şöyle bir sonuç çıkardım:

Rangers'in kötü gözlemlediğim ManU ve Tottenham maçları. Tipik İngiliz takımlarına karşı zorlanıyorlar yani hızlı atlet takımlara karşı bocalıyorlar.

Rangers'in iyi olan tarafı çok hızlı olmamalarına rağmen 3 pasta rakip kaleye gidebilen ve ayaklarına çok hakim teknik ayaklardan oluşan bir takım olması.

Bu sene en çok benzettiğim takım en iyi halindeki Bilbao ve A.Madrid gibi olmaları. Fener bu ayarda bir takımla Bilbao'yu saymazsan hiç oynamadı. AZ aslında Rangers'in genç takımı daha toy hali gibi.

Ne Lyon ne diğer oynadıkları alakasız takımlardı.

Fener'de Oğuz dışında atlet oyuncu yok. O da zaten UEFA'da yok bildiğim kadarıyla. Szymasnki ise yarım devrelik koşabiliyor. Fener ayağa pasla hızlı çıkan her takıma karşı bocalamakla kalmadı goller de yedi.

Rangers gününde olursa kazanır. Deplasmandaki maçta da işi bitirirler. Olympiakos gelseydi bence şansları daha fazlaydı tam Mou'nun yiyeceği türden bir takım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 5 Mart 2025; 17:45:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Şu 3 maçı kazanıyorsun. BAY haftasına en kötü 7 puanla girip Fener'in Trabzon'la maçını izliyorsun.

Alın size şampiyonluk reçetesi.

Buradan 7 puan da yeter. Galatasaray kalan maçları bir şekilde çözer. Fener her maçını Antalya ile oynamayacak. Emre Belözoğlu gibi ayaklı 3 puan olmayacak çok maçları var. İçeride de gayet stresli oluyorlar. Son haftalarda bu daha da ayyuka çıkacak. Elleri ayakları titriyor son maçlarda. Çatlak sesler falan da çıkınca bedava maçlar veriyorlar 2 senedir. Zor bir maçta benzerini yaşarlar. Yönetimin kırmızı kart ve evinde penaltı verilmeme rezaletlerini çok sıkı dillendirmesi lazım. Şu 2 olay bile nasıl kollandıklarını anlamaya yeter aslında. Bir takım aleyhine hiç mi penaltı çalınmaz yahu? Avrupa Ligi'nin kart şampiyonu takım nasıl kırmızı görmez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 5 Mart 2025; 17:56:33 >

• Hayırlı ramazanlar diliyorum renkdaşlar

• Sami yen haberi şiddetle kınıyorum ahahhahahahahahah

• 13-14 yaşında bile hastalık derecesinde fanatik fenerli olan adamın şu anki ruh halini tahmin bile edemiyorum. Ceren bile bunu kadar fanatik değildir

• salaRus kullanıcısına yanıt
    O fanatik değil maaşli eleman .

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Maaşını kim ödüyor acaba :)

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• samtiger kullanıcısına yanıt

Her rezil oyunlar sonrası bu tür paylasimlar yapılıyor. Ben çok alakası olduğunu sanmıyorum.

• PSV, Eredivisie'de 2025 yılında çıktığı 7 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

2024'ün son haftası olan 17. maç haftasında 2. sıradaki Ajax ile puan farkı 6 idi.

2025'te ise aşırı kötü giden tablo sonrası şu anda Ajax'ın 8 puan gerisine düştüler. Ajax'ta 2025 yılında ligde bütün maçlarını kazandı.

Hollanda Kupasından elendi, Şampiyonlar Liginden de dün kendi sahasında Arsenal’den 7 yedi.

İnşallah sonumuz benzemez çaycı akıllanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkolik -- 5 Mart 2025; 18:41:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hala Okan Buruktan beklentisi olanlar görmek komik :)

Sezon sonu ucu ucuna bile şampiyon olsa bu hocayla yol alınmaz ki bu sene onu da becerebileceğini sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Hala Okan Buruktan beklentisi olanlar görmek komik :)

Sezon sonu ucu ucuna bile şampiyon olsa bu hocayla yol alınmaz ki bu sene onu da becerebileceğini sanmıyorum

Oyunculardan umutluyuz. Doğru 11'i çıkarıp çekirdeğini alsın otursun daha az zararı olur.

• Bu rakiplerden fazla mı çekiniyorsunuz acaba? Baya formları düşmeye başladı.

• 
Sayfa: önceki 78177818781978207821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.