< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7944. sayfa)

-
-
Osimhen'in transfer olduğu gün yetiş ali yetiş Acun, ne olur bir şeyler yapın gitti şampiyonluk diyordu. Bu adamın burada ne işi var diyordu.
Şimdi Posimhen olmuş 😂
Çaresizlik böyle bir şey işte. En son şampiyonluk gördüğünde ne yaptığını sorun hatırlamıyordur, o kadar vakit geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 10 Mart 2025; 0:15:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vala hocam sahtekarca yapılan algılar yüzünden hakemler Galatasaray lehine hata yapmaktan korkuyor.Kart algısı yapıldı 2 takımın gördüğü ve görmediği kartlar ortada.fbnin sene başından görmediği kırmızı kartlar skandal boyutlarda.Ligin en centilmen takımlarından biri ne hikmetse fb.Ama avrupa liginin en fazla kart gören takımıda yine fenerbahçe.
şu durumun tersi olsa yapılacak algıyı düşünemiyorum.
Acur çıkıp Galatasaray hangi maçta 5 kart gördü diye atıp tutuyordu.Göz göre göre okadar rahat yalan söylüyorlar ki bunun alıcısıda olması gerçekten rezalet bi durum.
Tff başkanının mhknin niyeti ortada.E bu adamlar bu hakemlerin patronu.
Ortada fbnin dediği gibi gerçekten bi Yapı var.tffsiyle mhksıyla satılık medya kalemleriyle o yapıyı oluşturdular ve odak noktasını Galatasaraya çevirdiler.
Her haltı yiyecekler ve dahasınıda yapacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckylukegs -- 10 Mart 2025; 0:12:34 > -
Hocam eleştiri kültürü kısmında size katılıyorum, oyuncuları linç etmede üstümüze yok ama eleştiride doğru kısımlar var.
Muslera bizim efsanemizdir ve efsanemiz olarak kalması için bu sene sözleşme imzalatılmaması gerekiyordu. Ayrıca onun oynaması Günaya haksızlık.Mertense yapacak bir şey yok adamın yaşı belirli vereceğini fazlasıyla verdiğini düşünüyorum.Okan Hoca içinde eleştiride haklılar, çözümü o bulacak biz değil.Takım iyi oynarken de o vardı, çözüm bulması gereken de o
-
Atalanta Juventus'u sahadan sildi.
Juventus 0-3 Atalanta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun bu 3lü ile başlaması zaten. Bu 3lüyü görürsen bilki bu yemeyelim, doldur boşaltlardan, duran toplardan birinde golü buluruzu oynuyoruz demektir. Bu üçlü de 10 sara oluyor ki bunu beceremiyor. O yüzden de akan oyun pozisyonu üretemiyoruz bi Mertens zekası yok çünkü sara’da.
-
Ahmet bal ligi topçusunun teki bir de buna 50-75 milyon tl arası 3,4 sene maaş bağladık. 300 bin euroluk adama verdiğimiz maaşa bak.
Bunları biz ta alırken söyledik. Sara 5'lik topçu oda potansiyel riski göz önüne alınınca oynadığı top beş para etmez.
Ahmet 1 milyon euroluk topçu 6 milyon euro bayıldık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 10 Mart 2025; 0:21:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesadüfen kazanilmis bir mac oldu. Takım hicbir sey oynamiyor. Son 10 yılda Galatasaray 13. Oldugunda bile hucumda bu kadar kotu hatırlamıyorum. Antalyaspor'u yenebilir miyiz ? Valla tamamen sansa kalmis
-
Hakem ben görmedim demişse nasıl atmış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu yasin kol denen tetikçiyi kritik bir maçımıza vericekler bak izleyin görün
-
Special forces kullanıcı adlı arkadaş cevap verip engellemekle olmaz bu iş. Savunma çok iyi olduğunu söylüyorsun da ayağı biraz iyi olan bir takım bize ikiyi atmıştı bugün ordan sonra da çevir çevirebilirsen
Cuma günkü maçı alirsak 10 puan önde oluyoruz vay be
Dikkatinizi çekerim
Rezillik olmayan kavgadan dolayı adama kırmızı kart göstermişler.
bizim yönetim hala açıklama yapmadı yeteneksiz şahıs hakkında.
berbat yönetti maçı.
-
Tarihi bir skor.Atalanta 4-0 oldu.
Annesinin eline tutuşturduğu peynir ekmeği yiyordur burnundaki sümükle
Kesinlikle mertens biraz düzeltse kendini tüm takımı sırtlar icardi ile beraber çok iyiydi iki yıldır
Mertens varken farklı mı ? Bu adam sanki çok iyi oynadığı için kesik yemiş gibi konuşmayı bırakın. Herif 40 yaşına basacak neredeyse.
2 yıl suyunu çıkardık adamın ben ilk yıldan sonra yerine adam alınmasını bekliyordum 2. yıl da iyi oynadı ama bir yerde patlayacak zaten. Adam futbolu da bırakmak istiyor anladığım kadarıyla bu yıl bir 10 numara alacaktık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X