açıklama güldürdü ![]() |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (8524. sayfa)

-
-
yatan bile istemeyerek yendi jk yi
allah belanızı versin ya
-
Bodrum fb maçı hariç.son 10 maçta gol yemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi oldu golsüz bitirmesi. Osimhen arayı açsın biraz daha
-
asla üzmüyor biricik jk'sını
-
Bu çöp takıma nasıl yenildik inanılmaz gerçekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okanball un müthiş kondisyonerleri bu başak kadar bile iş çıkaramayacakları için biz bunlara karşı kazanamazdık zaten. Lemina ile ortayı üçlese ama beraberlik alabilirdik belki
-
Bu sezon itibariyle Okan gitmeli başka yolu yok.
Lig zaten cepte takım biraz ağırlık verince direkt çözülüyor.
Avrupa'da ve Beşiktaş maçlarında stres yaşamamak için adam gibi TD şart.
Bakalım Bodrum td nasıl bir 11 belirleyecek diye sormuyorum!
Okan’ın uyanık olması lazım. TD’leri mourinhoyunun arkadaşı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu çöp takıma hakem operasyonu ile yenildik. Olmayan pozisyondan kırmızı uydurdular, penaltımızı çaldılar, rakibin kırmızılarını da es geçtiler. Olay tamamıyla bundan ibaret. Üstüne derbi motivasyonunu da eklenince yenildin geçtin. Adamlar kötü dönemlerinde teknik direktörsüz feneri de yendiler. İlk 5in kendi arasında oynadığı maçlarda açık ara en çok puanı toplayan takım jimnastik.
Hocam kondisyon falan hikaye Okan bütün Beşiktaş maçlarını kötü oynattı.
Maçtan önce ve sonra Beşiktaş övgüsü yapar bir de hiç şaşmaz.
Adamın özü belli.
Takımın başına şu Ailton bile gelse bjkden puan alırdı
-
jimnastikliyi sezon sonu dehleyeceğiz kaçışı yok
şimdilik iş Osimhen'de
şampiyon yap bizi git kardeşim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 12 Nisan 2025; 21:8:27 > -
Portekiz köylüsünün arkadaşının elini bile sıkmaması gerekiyor okanın. Hiç öyle efendi mefendi numaralarına yatmasın. Hakedene hakkettiği gibi muamele etmesi lazım.
Olmasın abi niye şampiyon yapacak ki zaten her türlü tepki görüyor. Şampiyonluğu fenere versin sene sonu dehlensin. Siz de rahat rahat Ali koçun kutlamalarını izlersiniz. Seneye de o çok sevdiğiniz yabancı hocalardan birini getirirsiniz ohhhhh misss.
Baya bir üzmüş aslında. Ama tabi şu BJK'ye bu sezon iki kere yenilmesi hiç yakışmadı o ayrı.
-
sen avrupada rezil olmaya bağımlı olmuşsan ben ne yapayım istemiyorum kardeşim
rezil olmaktan sıkıldım artık tercih etmiyorum rezil olmayı
zorla rezil mi olacağız
-
Osimhen de açıklamalara bakılırsa sezon sonu kesin gidiyor gözüküyor. Adam zaten niye kalsın. Eline tarihin en iyi fırsatı geçti bildiğin piyango vurdu onu da rezil bir şekilde harcadın Okaannnn
Bir daha osimhen gibi bir adam prime döneminde tr ye düşmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 12 Nisan 2025; 21:21:10 > -
başşak koydu geçti
-
Yusuf sarı bana real deki braham diaz ı andırıyor. Türk versiyonu gibi onun. O tip oyuncuları seviyorum ben
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X