< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (8525. sayfa)

-
-
Bakalım as oyuncularını yedek oturtacak mı mener maçında olduğu gibi
Antalyanın bunlara faul bile yapmamasının tersi çıkacağını bildiğim halde çok merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 12 Nisan 2025; 21:30:43 > -
Keşke izleseymişim maçı kaymışlar memiktaşıma uçuyordum flnnaçtım bu yeni marka elma suyu iyi mi kötü mğ kararvverenedim ilk kez denedim bunı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malum küçük takım tarafından çalınan şampiyonluğumuzun portresi
Sen Odata'ya bakma kral. Rol kesiyor da Okan Buruk'un gönderilmesini istemiyor içten içe. Okan Buruk gitse yazacak bir şey bulamaz burada. Okan Buruk dışında herhangi bir konuda bir mesaj yazdığını, bir fikir beyan ettiğini gören var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 12 Nisan 2025; 21:38:0 > -
dur şimdi herkesi yakma okan-muslera el ele gidebilir bak bu gece o iyi olur
neyse seneye avrupada kim 4 leyip postalar bizi okan kalırsa tahminin var mı?
-
Hocam yszlık ev işte çpk önemli değil zaten tv izleyen bir seğilim babam düşünsün banane asscafaf
Yazlık ev mi?
Ooooo :)
Yakışır o zaman.
Allah çok versin hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sivas’ın alttan ısıtma sisteminin de arızalanmasını bekliyoruz.
okanla aralarında şahsi bir mesele var gibi geliyor bana..
3300 mesajım var sen de insaf yani
her sene avrupada bir köy takımın 4 leyip postalamasından bıktım diyorum kardeşim size bağımlılık yapmış
-
Memiktaştan svenson-rafa yı kapalım işte biri 10 a diğeri sağ beke
-
Bağımlılık değil kardeş çapsız Dursun Özbek yönetiminin yüksek ihtimalle çer çöp bir hoca getireceği kumarını oynamaktansa, makul davranarak 3 sene üst üste şampiyon olan hocayla devam etmek gerektiğini düşünüyorum. Allah muhafaza şampiyon olunamazsa işler değişir tabi.
-
Seviyorum ben hocam
Benim işimi gördükten sonra fark etmşyor hocam
Bu memiktaşın şeyi de bi bize kalkmış keşke izleyseymişim ... 15. dakikada zaten kazanırlar diye kapattımc
Şu 8taş bize bilindiğininin binde birini bilenmiyor diğer takımlara. Tek atımlık kurşunu varmış onu da bize atmış bu aveller.
Hocam haklısın biz de istiyoruz Avrupa'da başarıyı ama şu anda Avrupa maçımız yok.. ligde kalan maçlarıda kazasız belasız bitirip bu sene şampiyon olalım diye konuşuyoruz.. tartışıyoruz.. şimdi bütün derdimiz Önümüzdeki 7 maç...
sende son 20 mesajına bir bak istersen.. Avrupa'daki başarısızlıktan ve Okan'ın gitmesi gerektiğinden başka hiçbir şey yok yahu üçlü mü oynayalım Dörtlü mü oynayalım..? lemina orta sahaya gelince orta saha kemik gibi oldu.. devam mı..? Bunların geyiğini yapalım yahu... mesel osi bir sarı daha görse önümüzdeki iç saha Bodrum maçında sarıları temizlese fena olmaz mıydı..? vs
Semih'i yine oynatmadılar dimi? milli maç olsun oynatmıyorlar diye ortalığı yıkar yarım akıllılar. bir de utanmadan sıkılmadan Barış ile falan kıyaslarlar.
-
yine bir yerlerde memiktaşa koymuşlar
-
biz hariç her takım yeniyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X