Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (8525. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 63 Misafir (33 Mobil) - 34 Masaüstü35 Mobil
5 sn
170.983
Cevap
386
Favori
3.195.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 85238524852585268527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok abi bir tek sen düşünüyorsun takımın başarısını. Okan derhal takımdan gönderilmeli diyorum ben niye bekliyoruz ki sezon sonunu. Gönderelim gitsin, muslera ile sözleşmeyi feshedelim, barış filan zaten çöp onu da keselim, yunus sözleşme ayağına oynamıyor onu da defedelim takımdan. Nijeryalı şabanın kiralık sözleşmesini feshedelim o da geri dönsün İtalyaya. Ateşiniz anca söner sizin :) sene başından beri burada sürekli dönen muhabbet bu çünkü. sonra Ali başkanımın şov ayağına alayınıza hakaretlerini izlersiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lotus_dh L kullanıcısına yanıt

Bakalım as oyuncularını yedek oturtacak mı mener maçında olduğu gibi

Antalyanın bunlara faul bile yapmamasının tersi çıkacağını bildiğim halde çok merak ediyorum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 12 Nisan 2025; 21:30:43 >
  • Keşke izleseymişim maçı kaymışlar memiktaşıma uçuyordum flnnaçtım bu yeni marka elma suyu iyi mi kötü mğ kararvverenedim ilk kez denedim bunı

• kalahamari kullanıcısına yanıt
    Malum küçük takım tarafından çalınan şampiyonluğumuzun portresi

• salaRus kullanıcısına yanıt

Sen Odata'ya bakma kral. Rol kesiyor da Okan Buruk'un gönderilmesini istemiyor içten içe. Okan Buruk gitse yazacak bir şey bulamaz burada. Okan Buruk dışında herhangi bir konuda bir mesaj yazdığını, bir fikir beyan ettiğini gören var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 12 Nisan 2025; 21:38:0 >
  • salaRus kullanıcısına yanıt

dur şimdi herkesi yakma okan-muslera el ele gidebilir bak bu gece o iyi olur  

neyse seneye avrupada kim 4 leyip postalar bizi okan kalırsa tahminin var mı?

• lotus_dh L kullanıcısına yanıt
    Hocam yszlık ev işte çpk önemli değil zaten tv izleyen bir seğilim babam düşünsün banane asscafaf

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Yazlık ev mi?

Ooooo :)

Yakışır o zaman.

Allah çok versin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivas’ın alttan ısıtma sisteminin de arızalanmasını bekliyoruz.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    okanla aralarında şahsi bir mesele var gibi geliyor bana..

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

3300 mesajım var sen de insaf yani  

her sene avrupada bir köy takımın 4 leyip postalamasından bıktım diyorum kardeşim size bağımlılık yapmış

• Memiktaştan svenson-rafa yı kapalım işte biri 10 a diğeri sağ beke  

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

Bağımlılık değil kardeş çapsız Dursun Özbek yönetiminin yüksek ihtimalle çer çöp bir hoca getireceği kumarını oynamaktansa, makul davranarak 3 sene üst üste şampiyon olan hocayla devam etmek gerektiğini düşünüyorum. Allah muhafaza şampiyon olunamazsa işler değişir tabi.

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Seviyorum ben hocam

• defaulticus kullanıcısına yanıt
    Benim işimi gördükten sonra fark etmşyor hocam

Bu memiktaşın şeyi de bi bize kalkmış keşke izleyseymişim ... 15. dakikada zaten kazanırlar diye kapattımc

• Şu 8taş bize bilindiğininin binde birini bilenmiyor diğer takımlara. Tek atımlık kurşunu varmış onu da bize atmış bu aveller.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın biz de istiyoruz Avrupa'da başarıyı ama şu anda Avrupa maçımız yok.. ligde kalan maçlarıda kazasız belasız bitirip bu sene şampiyon olalım diye konuşuyoruz.. tartışıyoruz.. şimdi bütün derdimiz Önümüzdeki 7 maç...
    sende son 20 mesajına bir bak istersen.. Avrupa'daki başarısızlıktan ve Okan'ın gitmesi gerektiğinden başka hiçbir şey yok yahu üçlü mü oynayalım Dörtlü mü oynayalım..? lemina orta sahaya gelince orta saha kemik gibi oldu.. devam mı..? Bunların geyiğini yapalım yahu... mesel osi bir sarı daha görse önümüzdeki iç saha Bodrum maçında sarıları temizlese fena olmaz mıydı..? vs

• Semih'i yine oynatmadılar dimi? milli maç olsun oynatmıyorlar diye ortalığı yıkar yarım akıllılar. bir de utanmadan sıkılmadan Barış ile falan kıyaslarlar.

• yine bir yerlerde memiktaşa koymuşlar

• Türk_o kullanıcısına yanıt

biz hariç her takım yeniyor

• 
Sayfa: önceki 85238524852585268527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.