Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (8527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oğuzgs , Larkin34 , premiumbeyin , oğuzgs , OkumadanAlma Daha Az
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 19 Misafir (5 Mobil) - 16 Masaüstü8 Mobil
5 sn
171.151
Cevap
386
Favori
3.207.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 85258526852785288529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rıza Çalımbay yatmaz maç vermez de, Rey Manaj'ın ve Ali Şaşal'ın ne yapacağını çoğumuz biliyoruzdur sanırım. İpin iki ucunu bağlarsan tutar zaten. Benim umudum,Ali Koç'daki uğursuzluk. Sivas'ın Fenetbahçe'den puan aldığı maçlarda hiç ihtimal yokken,Fenerbahçe bastırırken Sivas Fenerbahçe kalesine gelemiyorken bir anda Süvas gol atıyordu. Aynı durumlar yaşanabilir.
    Sivas yönetimi Aziz Yıldırım'ın dostlarındandır,Ali Koç'u üzün derse maça asılır SS yönetimi.
    Maçın hakemi çok kolay kart çıkarıyordu önceki maçlarında,bakalım bu maç kartları nasıl kullanacak.
    Maçı kafamda oynadım,Ali Şaşal üstüne gelen top Ali Şaşal'ın eline kokuna çarpıp gol olacak.
    Rey Manaj maçın başında rakibe sert girecek ya sarı kart, ya kırmızı kart görecek,eğer kırmızı görmez de
    oynarsa sık sık ofsaytta kalacak ve
    müsait pozisyonlarda dışarı vuracak,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Dünyanın en mutlu insanları. Asla üzgün durmuyor hemen yeni kaybedecekleri hedeflerine odaklanıyorlar.

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt

Bu ne la &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Başakşehirin 1 tane de golu sayılmadı . Yüzde bir milyonluk gol

Adamların bambaşkası bile varoşluk vasatlık kokuyor bahdhdhdhdhdhdhd. Hayallere bak pogba diyor bir de hdhdhdırjfjfjfjfjfjf tff 1.ligde anca oynayacak adam :) inşallah şu bambaşka takım olur önümüzdeki sene :)

• Bu sene şampiyon olamayan takım batmanın eşiğine gelebilir O derece kritik bir dönemdeyiz

https://www.instagram.com/reel/DIVpRmVqOI-/

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

Parçalının yakaları da beyazdaki gibi olsaymış tam olurmuş neyse parçalıyı alıp Osi yazdıracağız&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Aramızda ekip kurup bu adamı yok etmemiz lazım Fenerbahçe'nin Atatürk'ü gibi takılıyor. Tutuklasalar ya şunu. Kadıköy'e çıkartma yapar bu ahaha
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Adamların hayali bile vasat. Stoper çağlar sağ bek Zeki :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Profil ayarlarında "bildirimler", "bildirim tercihlerini değiştirmek istiyorum" kısmından halledebilirsiniz. Orada favoriye alınmış konuların bildirim yönetimine ilişkin seçenekler de mevcut - her mesajda bildirim almamak gibi.

• Seneye yapılacakların zamanı değil şu an. Düzenleyip sildim
    Önce bir şampiyon olalım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 13 Nisan 2025; 11:39:37 >
  • Fener’in maçlarından bir ümidiniz olmasın arkadaşlar. Kalan maçlarda iki tane haysiyet ve şeref sahibi takımla oynayacaklar Eyüp ve Antep. Onların puan almasına da hakemler müsaade etmez zaten. Biz tüm maçları alıp işi bitireceğiz.

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt

Her ne kadar farklı olmasına ümitlensem de aynen böyle olduğunu düşünüyorum , Gaziantep maçında puan kaybı yapmazlarsa çok zorlanırız , en çok umudum olan maç o.

• vaypcnet kullanıcısına yanıt

Aslında fener puan kaybı beklenen maçlarda değil de beklenmeyen maçlarda puan kaybediyor. O yüzden Kayseri maçı daha olası mesela. Ama bizim bunları hesaplamamamız lazım. 7 maçın 6’sını alsak şampiyonuz. Biz kazanarak gidelim onların morali bozulsun.

Asıl sıkıntı rakiplerle değil hakemlerle mücadele etmemiz. Samsun maçında 2 net penaltımız verilmedi havadan 3 tane sarı kart uyduruldu. Her türlü pisliği yapacaklar dikkat etmek lazım.

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt

Gaziantep hariç malesef beklentim yok , az bişey de bjk çünkü hoca ve maça etki edecek oyuncuları yabancı manipüle etmek zor.

• Sivas bugün puan alamazsa küme düşer. Maç fazlaları da var çünkü. İş büyük ihtimalle biter. Özellikle Kayseri bugün kazanırsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 13 Nisan 2025; 12:25:56 >
  • Rıza gelmese fener maçı satın alır derdim. Ancak rıza kurtarıcı olarak geldi, yenilir ayrı mesele ama maça yatmaz gibi

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Osimen olmasa muhtemelen 5 6. Felandı takım. Ama bunu gören yönetim yok

• takımda osimhen olmasa büyük ihtimalle fenerle aramızda minimum 9-10 puan fark vardı. sene sonu osimhenin kalmaya niyeti varsa alınmalı. eğer gidecekse yerine hızlı süratli birinin gelmesi şart

icardi sakatlıktan nasıl dönecek bilmiyoruz. morata takımda kalacak mı o da belli değil.

• 
Sayfa: önceki 85258526852785288529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.