< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (8527. sayfa)

-
-
-
-
Bu ne la
-
Başakşehirin 1 tane de golu sayılmadı . Yüzde bir milyonluk gol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamların bambaşkası bile varoşluk vasatlık kokuyor bahdhdhdhdhdhdhd. Hayallere bak pogba diyor bir de hdhdhdırjfjfjfjfjfjf tff 1.ligde anca oynayacak adam :) inşallah şu bambaşka takım olur önümüzdeki sene :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sene şampiyon olamayan takım batmanın eşiğine gelebilir O derece kritik bir dönemdeyiz
https://www.instagram.com/reel/DIVpRmVqOI-/
Parçalının yakaları da beyazdaki gibi olsaymış tam olurmuş neyse parçalıyı alıp Osi yazdıracağız
-
-
Adamların hayali bile vasat. Stoper çağlar sağ bek Zeki :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Profil ayarlarında "bildirimler", "bildirim tercihlerini değiştirmek istiyorum" kısmından halledebilirsiniz. Orada favoriye alınmış konuların bildirim yönetimine ilişkin seçenekler de mevcut - her mesajda bildirim almamak gibi.
-
Seneye yapılacakların zamanı değil şu an. Düzenleyip sildim
Önce bir şampiyon olalım da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 13 Nisan 2025; 11:39:37 >
Fener’in maçlarından bir ümidiniz olmasın arkadaşlar. Kalan maçlarda iki tane haysiyet ve şeref sahibi takımla oynayacaklar Eyüp ve Antep. Onların puan almasına da hakemler müsaade etmez zaten. Biz tüm maçları alıp işi bitireceğiz.
Her ne kadar farklı olmasına ümitlensem de aynen böyle olduğunu düşünüyorum , Gaziantep maçında puan kaybı yapmazlarsa çok zorlanırız , en çok umudum olan maç o.
-
Aslında fener puan kaybı beklenen maçlarda değil de beklenmeyen maçlarda puan kaybediyor. O yüzden Kayseri maçı daha olası mesela. Ama bizim bunları hesaplamamamız lazım. 7 maçın 6’sını alsak şampiyonuz. Biz kazanarak gidelim onların morali bozulsun.
Asıl sıkıntı rakiplerle değil hakemlerle mücadele etmemiz. Samsun maçında 2 net penaltımız verilmedi havadan 3 tane sarı kart uyduruldu. Her türlü pisliği yapacaklar dikkat etmek lazım.
Gaziantep hariç malesef beklentim yok , az bişey de bjk çünkü hoca ve maça etki edecek oyuncuları yabancı manipüle etmek zor.
-
Sivas bugün puan alamazsa küme düşer. Maç fazlaları da var çünkü. İş büyük ihtimalle biter. Özellikle Kayseri bugün kazanırsa..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 13 Nisan 2025; 12:25:56 > -
Rıza gelmese fener maçı satın alır derdim. Ancak rıza kurtarıcı olarak geldi, yenilir ayrı mesele ama maça yatmaz gibi
Osimen olmasa muhtemelen 5 6. Felandı takım. Ama bunu gören yönetim yok
takımda osimhen olmasa büyük ihtimalle fenerle aramızda minimum 9-10 puan fark vardı. sene sonu osimhenin kalmaya niyeti varsa alınmalı. eğer gidecekse yerine hızlı süratli birinin gelmesi şart
icardi sakatlıktan nasıl dönecek bilmiyoruz. morata takımda kalacak mı o da belli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X