Şimdi Ara

Galatasaray'a ağır Olcan faturası! 2,9 milyon € ödeme yapılacak. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün halka Açık Sermayesinin %2 sini satışa cıkardı 15mn ₺ kazanç elde edecekmiş. olcayın parası da Çıkar.
  • Buna sebep olanlar bu parayi cebinden vermeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

olcan alındığı dönemde skora en fazla katkı yapan türk kanat oyuncusuydu,bizde tutmamış olabilir yarım sezonda akhisarda 16 maç 5 gol 8 asistle oynuyor. olcan örneğinde olduğu gibi anadolu da her çılgın atan adamın peşine düşmeyeceksin ve o takımlarda yapılan istatistikle 3 büyüklerde yapılanları bir tutmayacaksın, volkan atıf başka örnekleri

olcan ın yaptığı çakallık şu, bu arkadaşa yıllık en kötü 700 800 veren anadolu takımı çıkardı zaten hemen hepsinde 11 oynar bu ne yaptı camış gibi yarım sezon yatıp 1,5 yılda 600k ya akhisara imza attı nasıl olsa aradaki farkı gs ödemek zorunda

tarık ın umut un maaşının yarısını ödeyecek takımlar bulunurken elindeki anadolu takımlarının çoğunda 11 oynayacak adamı herhangibir mecburiyet olmadan göndermek dursunun yaptığı saçmalık, muhtemelen en kötü e yakın imza atar aradaki farkı öderiz diye düşünmüşlerdir. olcan da öyle başa böyle tarak diyerek hesaplarını bozmuş

yazdığıma benzer durum yaşanmış olcan a kızıp sözleşmeyi feshetmiş yağlı surat

"OLCAN'I BEN GÖNDERDİM"

Olcan’a geçen sene ‘kulüp bul gönderelim’ dedik. Kulüp bulamadım dedi. Biz bulduk 2 kulüp dedik. Bursa ile Kayseri. UEFA anlaşması için bize yardımcı ol oynatmayacağımız adama para vermeyelim dedik. Hiçbir yere gitmiyorum paramı da istiyorum dedi. Ben de kızdım feshettim. Akhisar’a gitti 250 bin Euro’ya kontrat yaptı. UÇK’ya gitti kazandı ama itiraz edeceğiz.

• Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun sözleşmesi feshedilen Olcan Adın'a Galatasaray'ın 2.9 milyon euro ödemesi kararı oy birliği ile kabul edildi.
  • Fazla para alıyorum oynamıyorum gitmek istiyorum fenerbahçe ve galatasaray gitmemek için madde koyan gökhan inler

ve yatıp para kazanan

Olcan Mustafa pektemek veli
  • Bu adamdan önce Yasin'in gitmesi lazımdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwolf0

Fazla para alıyorum oynamıyorum gitmek istiyorum fenerbahçe ve galatasaray gitmemek için madde koyan gökhan inler

ve yatıp para kazanan

Olcan Mustafa pektemek veli

ahahahahahahaha eminim koymuştur ve demiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 13 Temmuz 2017; 21:30:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.