Şimdi Ara

Galatasaray'a ağır Olcan faturası! 2,9 milyon € ödeme yapılacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray 2016-17 sezonunun yaz transfer döneminin son günü taraftarın performansından ve fazla kiloların rahatsızlık duyduğu Olcan Adın 'ı sözleşmesini feshederek göndermişti.

O dönem büyük coşku ve takdirle karşılanan hamle sezonun sonuna gelinirken sarı-kırmızılılara ağır bir faturayla döndü.

O gün ani bir kararla feshedilen sözleşmesindeki garanti ücreti olan 3.7 milyon €'luk garanti ücreti için FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvuran Olcan, ücretinin bugünün kuruyla 2.9 milyon €'sunu almaya hak kazandı.

2017-18 sezonundaki alacağı olan 1.9 milyon €'yu bugünün kuruyla alacak olan Akhisar Belediyesporlu futbolcu, 2016-17 alacağını günün kuruyla alacağından 1.7 yerine 1.5 milyon €'luk bir borç hesabı çıktı.

Akhisar Belediyespor'la sezon ortasında yaptığı 500 bin €'luk ücreti de çıkarılınca, Olcan'ın Galatasaray'dan 2.9 milyon €'luk alacağı olduğuna hükmedildi. (Goal)

• Olcan'ın yaptığı hırsızlıktan farklı değil

Hakkı olmayan parayı almak için her yolu deniyor rezil insan, bir gözünüz doysun artık be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık günah be. ulan yüz binlerce insan doyar o paraya, aç gözlü herif. yedin yedin doymadın. gerçi suç böyle adamlarda değil, böyle manavcı gibi topçulara milyon euro veren yönetimlerde. bizim yönetim de farklı değil gs yönetiminden.

Galatasaray'a ağır Olcan faturası! 2,9 milyon € ödeme yapılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Olcan'ın yaptığı hırsızlıktan farklı değil

Hakkı olmayan parayı almak için her yolu deniyor rezil insan, bir gözünüz doysun artık be

Yalnız hakkı olmayan para değil bu. Sözleşmesi devam ederken feshedildi, kendine kulüp bulursan onların vereceği paranın üstünü biz tamamlayacağız dendi. 6 ay boşta kalıp Aksiharla anlaştı. Para ödenmeyince adam da şikayet etmiş haklı olarak. Gerçi futbol olarak hiç bir şey vermeden dünyanın parasını vererek sağlam kazık yedik orası ayrı.
  • Olcan haklı da 6 ay beklemesi hoş değildi. Bizden parasını alacağı garanti olmasa 6 ay bekler miydi + bonservissiz giderken 500 bini kabul eder miydi?

Tamamen çöp de değildi, hatta gönderildiğinde zaten ödeyeceksek kalsın demiştim beke alternatif olması açısından. Rahat kulüp bulurdu kendine 800bin 1m aralığından.

• quote:

Öyle kafana göre oyuncu sözleşmesi feshedemezsin.

Hak var , hukuk var. Adam kimsenin malını çalıp çırpmamış, hakkı olanı istemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

quote:

Hocam işte bu mantığı bırakmak gerekiyor, ne demek hakkı olanı istemiş ?

Neymiş hakkı, bir tane attığı imza 3.9 milyon euroluk hak mı veriyormuş futbolcuya ? takıma katkı verdiysen sonuna kadar iste ama o da yok. Düpe düz hakkı olmayan bir para, kaldı ki bu parayı almasa aç mı kalacak, açıkta mı kalacak ? böyle kan emicileri savunmayın lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Neymiş hakkı, bir tane attığı imza 3.9 milyon euroluk hak mı veriyormuş futbolcuya ? takıma katkı verdiysen sonuna kadar iste ama o da yok. Düpe düz hakkı olmayan bir para, kaldı ki bu parayı almasa aç mı kalacak, açıkta mı kalacak ? böyle kan emicileri savunmayın lütfen

Ya Galatasaray yönetiminin yanında olacağım ya da Olcan'ın. Ben Olcan'ın yanında olmayı seçtim.

Tek sezonla silebiliyorlarsa Chedjou, Hamit, Selçuk,Semih neden hala bu takımda ? ( Yazın bu takımdalardı)

Ortada bi sözleşme var ve GS yönetimi tek taraflı feshederek işlerin bu noktaya geleceğini biliyordu, şimdi ödesinler bu parayı yoksa transfer yasağı gelecek.

Akılsız başın cezasını çekiyoruz, daha da çekeceğiz bu adamlar başımızdan gitmeden.

• Malesef Olcay'ın yerinde olsak çoğumuz aynı şeyi yapardı. Buradaki suç yönetimindir net. Sen pazardan gidip çürük domates seçip alırsan manavın bir suçu yoktur.

• Burda suç bu adama bu sözleşmeyi yapanda o da kim?Forumdaki çoğu kişinin sevdiği ünal aysal.Fatih terim takımı sattı takımdan ayrıldı gitti ama en büyük satışı kendisi yaptı bilerek takımın içine ettiğini düşünüyorum 2013 ten sonra yaptığı sözleşmelerin transferlerin başka açıklaması yok

• forumda bi başlık vardı helal olsun olcan adın'a parasını almadan gitti diye
  • quote:

quote:

quote:

Attırmayacaksın o zaman imzayı. Almayacaksın yangından mal kaçırır gibi futbolcu. Büyük kulüplerimiz birbirine çalım atmak için 300 bin euroya oynayacak oyuncuya 2-3 milyon euro veriyor. Harcanan paralara, yedekte bekletilipte harcanan yeteneklere yazık.

• Olcan hakkı olan parayı almış. Niye hırsızlık, karaktersizlik oluyor anlamadım.

Ben de olsa ben de alırım. Enayi parası der alınır. Sözleşmeyi adam gibi yapsalardı.

• Olcan zerre katkı sağlamadı bir ara bekte denenirken kıpırdar gibi oldu devamı gelmedi. Ama hırsızlık yaptı demek çok yanlış olur. Çünkü o zaman yapılan sözleşmelerin hiçbir mantığı kalmıyor. Kulüpler alıp beğenmediği, dikiş tutmayan tüm futbolcuları koysun kapının önüne. Bu kadar savurgan kulüplerin parasını harcayan yönetimlerin hiç mi suçu yok?

Kazanılan paranın miktarı önemli değil, kendi açınızdan bakın.İş vereniniz kapı önüne koysa, eyvallah deyip gider misiniz?
  • Ben olsam ben de alirdim hakkimi. Suc hakkini arayanda degil, bizim beceriksiz yonetimde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olcayın yerinde kim olsa aynısını yapar boşuna adamı günah keçisi ilan etmeyin
  • thanks to ünal "the strawberry" aysal

• quote:

quote:

quote:

Para Olcan'in %100 hakki.

Adam gibi sözlesme yapacaksin o zaman.

- 4 yillik imzalayacagina 1+1+1+1 opsiyonlu imzalaycaksin.
    - Garanti ücreti azaltip, mac basi ücret, gol/asist bonusu, sampiyonluk bonusu vs.. koyacaksin.
    - Garanti ücrei almasi icin yillik X macta forma giyme sarti koyacaksin.

Sözlesmeler artik o kadar esnek ki istersen X kilonun altinda kalma sarti , fiziksel kondisyon testinden gecme sarti bile koyarsin. Hatta bir sigorta sirketiyle anlasip, oyuncunun kadro disi kalmasi halinde edecegin zarari bile sifirlayabilirsin.

Ben mi ögretecegim koca GS takimina sözlesme yapmayi?

• Dursun cebinden ödesin , bakkal yönetemeyecek adamlar kulüp yönetmeye kalkışırsa bu olur. Adamın sözleşmesi var seve seve alacaktı zaten o parayı .
  • Olcan'ı profesyonel olmadığı için eleştirebiliriz fakat buradaki durumu hukuki alanda değerlendirmek gerek, ortada sözleşme var ve iki tarafında karşılıklı uyması gerekir. Örneğin; Olcan süper yıldız olsaydı ve sözleşmeye uymadan ayrılsaydı bu sefer biz sinirlenecek tepki gösterecektik.

Burada Galatasaray yönetimi diyecek ki Olcan fazla kilo almışsın sana şu kadar ceza veriyoruz ve a2 takımına yolluyoruz dersin mevzuyu kapatırsın...Zaten daha fazlasını yapamıyoruz diye biliyorum. Gereksiz şov bize pahalıya patladı, en kötü Olcan'la masaya oturup anlaşıp makul şekilde alacaklarını verip yolları ayırmalıydık. Yönetim her türlü sıkıntılı iş yapıyor, mahalle bakkalına versek böyle kötülük yapamaz bize...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.