Şimdi Ara

Galatasaray-Anderlercht Fahiş Bilet Fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kale arkasını 200 lira yapsalar da stat dolar. çünkü maalesef bazı şeylere kolayca para harcayabilen bir toplumuz.. zaten dolacaklarını bildikleri için 110 liradan satışa sunuyorlar. halbuki geçen sene yanılmıyorsam 70 ya da 80 liraydı.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    2 sene önce financal fair play ciddiyeti yoktu
    futbolcu maaşları da bu düzeyde değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Fiyatlar normal. CL maci bu.

Gişe son 3 sezonda 50 - 80 - 110 şeklinde yükseldi kale arkasında. Fiyat normal falan değil. Kombine 830 TL zaten. Allah bilir ligde de gişeyi 100 yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-TayfA

2 sene önce financal fair play ciddiyeti yoktu
    futbolcu maaşları da bu düzeyde değildi

Bunların ben de farkındayım. Ülkedeki gelir seviyesi yükselmedi ama. Dortmund kale arkası kombineleri 200 Euro idi 2 sezon önce. Şimdi ne kadar acaba .
    ülkedeki gelir seviyesine göre bilet fiyatı belirlenmez
    arz-talep meselesi bu

2 sene önce 89 tl olan formalar şuan 139 tl
    alan yokmu , yine var
  • quote:

ülkedeki gelir seviyesine göre bilet fiyatı belirlenmez
    arz-talep meselesi bu

2 sene önce 89 tl olan formalar şuan 139 tl
    alan yokmu , yine var

Sürekli şunu yazıp durmasanız. Ben de biliyorum ekonominin basit kurallarını. Bu fiyatların fahiş olduğunu değiştirmez. Geçmiş senelerdeki gibi 42-46 bin şeklinde kombine de satılmadı. Bu sene anadolu külüplerine karşı olan maçlar boş tribünlere oynanır.
  • Ne saçma sapan yorumlar var ya. Önceki sene Kopenhag maçının en ucuz bileti 100 liraydı ve stad doldu neredeyse. Boş boş konuşuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Ne saçma sapan yorumlar var ya. Önceki sene Kopenhag maçının en ucuz bileti 100 liraydı ve stad doldu neredeyse. Boş boş konuşuyorsunuz.

100 TL kale arkası mıydı peki ? Kale arkalarına bilet çıkmıyordu geçen sene. Şimdi kale arkaları full kombine değil ve kale arkası 110 TL. Sakin ol ve elindeki klavyeyi yere bırak.
    Kale arkasındaydım(OPEL) ve o fiyataydı. Maçtan foto falan paylaşayım istersen. Klişe lafları bırak da doğrularla gel sen de. Bol keseden sallamanın lüzumu yok.
  • Arsenal maçına gitmeyi düşünüyordum lakin Anderlecht maçı bile böyle fiyat varsa Arsenal ne olur kim bilir

İnşallah Lig maçına giderim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Kale arkasındaydım(OPEL) ve o fiyataydı. Maçtan foto falan paylaşayım istersen. Klişe lafları bırak da doğrularla gel sen de. Bol keseden sallamanın lüzumu yok.

Ula ne bol keseden sallayacağım. Kombinem var 2 senedir bu sene de 3. senem. Geçen sene maça gitmeyenlerin devretmesi ile satışa çıkan biletler onlar. Kategoti 5, 150 TL'imim bu sene 200 TL. Kategori 1 600'müş 800 olmuş, kategoti 2 400'müş 600 olmuş bu sene. Bu takım ligde ne şampiyon oldu ne de doğru düzgün transfer yaptı. Her sene bilet fiyatları %30-40 zamlanıyor. Böyle bir zam dünyanın hiç bir yerinde, hiç bir üründe yoktur.

Al inanmıyorsan bak. He linkte göreceğin gibi deplasman harici bilet satışı yok zaten kale arkalarına geçen sene. Aldıysan da kulübe devreden bir kombine sahibininkidir.

http://www.galatasaray.org/futbol/sampiyonlarligi/haber/18204.php

http://www.galatasaray.org/futbol/sampiyonlarligi/haber/21029.php

bu seneyi diğer seneler ile kıyaslama
    passoligden dolayı

fiyatlar gayet normal bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Arsenal maçına gitmeyi düşünüyordum lakin Anderlecht maçı bile böyle fiyat varsa Arsenal ne olur kim bilir

İnşallah Lig maçına giderim

Arsenal macinda fiyat degismez, buyuk ihtimal bu fiyatlar cl genelindeki butun maclarda gecerli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu seneyi diğer seneler ile kıyaslama
    passoligden dolayı

fiyatlar gayet normal bence

Neyse daha fazla uzatmıyorum. Siz parayı çok kolay kazanıyorsunuz herhalde bu fiyatlar normal geliyor. Neyse iyi ki bu sezon da kombinemle devam ediyorum. Maça ayda yılda bir geleni kazıklama sistemi iyi işliyor demek ki beni bağlamaz zaten. Bu fiyatlar sömürüdür ötesi yok.
  • Kombine alan adam çayını yudumluyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Reacher

Kombine alan adam çayını yudumluyordur

Kombineler de 400-630-830 şeklinde zamlandı. + 30.5 TL de Passolig dalgası bu sene. Bu bilet fiyatlarını gördükçe kombine aldırdığım bütün arkadaşlarım ve kendi adıma seviniyorum.
    aslolan GALATASARAY boşver
  • quote:

aslolan GALATASARAY boşver

Orası öyle. Ben senede 1-2 maça gelecek insanlar adına kıl oldum fiyatlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: Jack Reacher

Kombine alan adam çayını yudumluyordur

Kombineler de 400-630-830 şeklinde zamlandı. + 30.5 TL de Passolig dalgası bu sene. Bu bilet fiyatlarını gördükçe kombine aldırdığım bütün arkadaşlarım ve kendi adıma seviniyorum.

En iyisini yapmışsınız hocam boşverin sizin için dert edecek bir durum yok. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışını da çok sevmem ama bunlara gelene kadar herkesin çok daha kişisel dertleri var ki yetip artıyor onlar

• Ua ısparta ile gitmeyi düşünüyorum git gel bilet 200 tl

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.