Şimdi Ara

GaLaTaSaRaY - AnTaLYa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER GALATASARAY ANTALYAYA YENİLECEK ,YENİLMESİ İÇİN BİR ÇOK SEBEP VAR SEBEPLERİ YA TAHMİN EDİN YADA SÖYLİYEYİM

• Oyun mu oynuyoruz kardeş, söyleyeceksen söyle.
  • galatasarayın karabüke yenildiği maçın oranına bakın karabükün oranı 8,75 normalde öyle bir oran yok, normalde o oran 1,15 , 4,75 , 9,00 dur, ama karabüğün galibiyetinin oranı 0,25 kısılmıştır bu ilk defa böyle bir oran verildi ve yenildi, şimdi de antalya verilen orana bakın 1,25, 4,00 ,7,00 olması lazım ama antalyanın oranı 0,25 kısılmış 6,75 verilmiş ve deplasman takımlarının kazandığı bir haftada ve feneri deplasmanda yenen bir antalya, göreceksiniz maç skoru 1-3
  • Gs yenilmez. En fazla berabere biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris martin

Gs yenilmez. En fazla berabere biter.

en olmaz dediğin ihtimal neyse o olur futbolda böyle, geçen hafta fener sivas maçınada tuttur.comda yenilecek demiştim sadece 1 kişi en fazla beraberlik demişti,ben bunu çok yaşadım beyler yok ya o kadar çükü yetmez dediğin maç varsa aklında bulunsun o olmaz dediğin olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: futbolmania01

quote:

Orijinalden alıntı: chris martin

Gs yenilmez. En fazla berabere biter.

en olmaz dediğin ihtimal neyse o olur futbolda böyle, geçen hafta fener sivas maçınada tuttur.comda yenilecek demiştim sadece 1 kişi en fazla beraberlik demişti,ben bunu çok yaşadım beyler yok ya o kadar çükü yetmez dediğin maç varsa aklında bulunsun o olmaz dediğin olur

Ben burdayım. Akşama görüşürüz.
  • Daha yeni oynamaya başladım ve Gs'ye verdik bakalım... Sanmıyorum yenilsin ama futbol bu belli olmaz tabii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa-Trabzon Ulaşım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaray bu maçı rahat kazanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Daha yeni oynamaya başladım ve Gs'ye verdik bakalım... Sanmıyorum yenilsin ama futbol bu belli olmaz tabii

Gs dediğim gibi yenilmez, ama galibiyet de riskli hocam Antalya karşısında. Malum son senelerde Gs'nin en şansının tutmadığı takımlardan birisdir Antalya. Sürpriz kupon yapsaydım beraberlik oynayabileceğim bir maç bana kalırsa. Ama tabii sonuçta normal şartlar altında maçın favorisi Gs. Bakalım izleyip görelim.
  • Galatasaray avantajlı ama 1,25 oran riske göre çok düşük. 1 oynamaya değmez. Üst oynanabilir.
  • Antalya kapanmiyor açık oynayacak büyük ihtimal Sneijder 11 oynayacak BJK puan kaybi yapmadi o yüzden asılıcaktir insallah artik seriye başlariz bu maçtada puan kaybedersek liderliği haketmiyoruz zaten.
  • Banko 1
  • antalyada emre güngör mehmet sedef ömer şişmanoğlu janda murat duruer tita sakat ve cezalı belirsiz olanlar ise isaac promise ve hakan arıkan handikap Galatasaray.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

Antalya kapanmiyor açık oynayacak büyük ihtimal Sneijder 11 oynayacak BJK puan kaybi yapmadi o yüzden asılıcaktir insallah artik seriye başlariz bu maçtada puan kaybedersek liderliği haketmiyoruz zaten.

Zaten haketmiyorsunuz kaç maçtır hep yenilgi,beraberlik ha siz haketmiyorsunuzda bu futbol ile Fener,Beşiktaş hakediyor mu onlarda haketmiyor.Resmen Gs maç kazanmadan şampiyon olacak.
  • 2/2
  • Horoz a sormuşlar yumurtamı tavuktan çıkar tavukmu yumurtadan diye, ben bilmem ÜST YAZAR geçerim demiş.
  • Futbolda hiç bir şey olmaz değil. Dortmund 1-4 yenildi
  • sen antalyanın son iki haftada neler yaptığını nasıl top oynadığını görmedin heralde artı kötü futbolun üstüne sakat ve cezalı epey oyuncu geldi mersinden gelecek olası bir iyi haber maçı farka götürür ama her türlü galatasaray alır diyorum herkese bol şans
  • 1.5 gol üstü oynanır mı ?
  • Fenerbahçe maçının sonucuna bağlı ..Mersin feneri yenerse Galatasaray yenilir ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.