Bildirim
Bursa-Trabzon Ulaşım
Primanova Lima Çöp Kovası Kırmızı M-E06-04 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BHT429T
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.obilet.com/JourneyDetails/Search?JourneySearch.StartStationId=16&JourneySearch.EndStationId=61&JourneySearch.NoReturn=True&JourneySearch.Date=4+A%C4%9Fustos%2C+Pazartesi+2014
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcd -- 30 Temmuz 2014; 15:49:14 > -
firma tavsiyesi istiyorum usta -
quote:
Orijinalden alıntı: TrPC61
firma tavsiyesi istiyorum usta
hocam çok uzun süredir otobüs kullanmadım ya uçak ya araba birşey diyemeceğim kusura bakma
konuya atlayış sebebimde trabzonda oturuyorum -
bana kalsa bende uçağa binerim de koskoca bursadan direkt giden uçak yok hali ile fiyat tavan yapıyor otobüse talimim bari düzgün bir firma seçeyim de yaklaşık bir günümü öyle heba edeyim :D -
İstanbul'a geç oradan gel uçakla. Bursa'dan biraz sürüyor Trabzon hangi firmaya binerseniz binin sıkıntı yaşayacaksınız otobüsün iyisi yok ne yazık ki. -
up up up -
samsun olsa, istanbula ordan bandırma vapuruna kenardan kenardan git derdim ama trabzona bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
samsun olsa, istanbula ordan bandırma vapuruna kenardan kenardan git derdim ama trabzona bilmiyorum.
Ne kadar fiyata mal olur öyle gidiş dönüş bende bursa-samsun yapmayı düşünüyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- amerika japonya uçak rotası
- ağızda kolonya tadı neden olur
- esenyurt"un en tehlikeli mahallesi
- bursa metro ile mudanya"ya nasıl gidilir
- aydın"da incir nereden alınır
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- elon musk roket
- walmart dolandırıcılığı
- exxen filmleri
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X