Şimdi Ara

İstanbul Avrupa Samsun arası TEM otoyolu ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mkkabaoglu Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftasonu Samsun’a gideceğim. Bolu dağını tırmanmamak için TEM’den gitmeyi düşünüyorum. Ne kadar tutar otoyol ücreti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 27 olması gerekiyor. Bayramdan önce gitmiştim. Çamlıca gişeler - Gerede arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 27 lira olarak hatırlıyorum bende, otoyoldan gitmen hem zaman hem yakıt açısından karlı olacaktır. Hertürlü 27 lirayı çıkartırsın.
    Umarım İstanbul - Ankara otoyolu ücretine yüksek zamlar gelmez ve insanları Bolu dağına tırmandırmak ve ışıkları çekmek zorunda bırakmazlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tehlike.com

Evet 27 lira olarak hatırlıyorum bende, otoyoldan gitmen hem zaman hem yakıt açısından karlı olacaktır. Hertürlü 27 lirayı çıkartırsın.
    Umarım İstanbul - Ankara otoyolu ücretine yüksek zamlar gelmez ve insanları Bolu dağına tırmandırmak ve ışıkları çekmek zorunda bırakmazlar.
    Kocaeli-Gerede arasında git gel 37TL fiyat oynuyor. Dağı tırmanıp Gerede'den girersem 3.5 TL'ye gidiyorum Ankara'ya.

Benim araba o dağı tırmanırken fazladan 40 lira yakmaz. Insignia da yakmaz.

Tünel var tamam ama gereksiz pahalı. Bayramlar dışında artık o otoyolu kullanmıyorum mesela.
  • oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    Görüşünüze saygı duyarım lakin yeni bir otoyolu açıldı haberiniz vardır.
    Onun fiyatlarıyla kıyaslayınca İstanbul - Ankara otoyoluna pahalı diyemiyorum ben :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 27-30 TL arası bir ücreti olması lazım diye biliyorum. Yanlış bilmiyorsam. En son 19 Mayıs günü Samsun'a gitmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.