İstanbul- Bursa Yol ücreti
-
-
90x2 :180 köprü hariç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul izmir otoyolu sitesine girip, giriş ve çıkış noktalarını seçerek ney fiyatı görebilirsiniz.
https://isletme.otoyolas.com.tr/gecis-ucreti-hesapla/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02DD144C2 -- 23 Nisan 2023; 21:19:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbul içindeki köprü-otoyol ücreti haricinde Osmangazi köprüsüne giriş-çıkışta (karamürsel gişeleri) çok çok az bir otoyol ücreti çıkıyordu geçen sene 8 lira gibi bişeydi. onun haricinde başka ücret yok ama Karamürsel-İznik (boyalıca) arası o yol dar ve dağlık alanda bir yol, dikkatli olun o ara yolda hocam. hayırlı yolculuklar.
ilave olarak zaman-trafik olayına takılmak istemeyen için Yenikapı-Yalova feribot ile geçilip Yalova üzerinden ücretsiz yoldan Bursa'ya geçilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 23 Nisan 2023; 21:47:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen ay Bandırma ist yaptim Karacabey den otobana girdim 40 tl kesti 220 de köprü verdin git gel yol ücreti 500 yakıt 500 verdim
Kurtköy Bandırma 2 saat sürdü yol masrafı da git gel 1000 TL verdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbula son gidip gelişimde Bursa Kuzey gişe ile Kılıç gişe arası 47tl mi ne yazmıştı. Köprü hariç otoyol bana mantıklı geliyor o bölge için. Virajlı, inişli-çıkışlı, bol bol maganda ve tır dolu o yollarda aile ile seyahat etmek bi hayli meşakkatli oluyor. Diğer tarafta orta şeritte 110-120km/h sabit hızla, sevdiğimiz parçaları keyifle dinleyerek süzülüyoruz. Verdiğim paraya kesinlikle değer...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
90 nerenin ücreti hocam?
Hocam o siteyi gördüm de yolları hiç bilmem GPS ile gideceğim
Hocam cevap için teşekkürler lakin, Karamürsel iznik yolu demişsiniz ama o yol haritaya göre sağda kalan yol değil mi? Benim güzergah oradan geçmiyor sanki?
doğru evet resim küçük kalınca tam görememişim hocam. sizin güzergahta karamürsel'den geçmiyor yol.
Peki bu güzergâhta ekstra ücret var mı şimdi çok anlayamadım:) herkes farklı bir şey söylemiş
gösterdiğiniz güzergahta ekstra yol ücreti çıkar elbette hocam çünkü Osmangazi'den sonra yeni otobandan gidiyor sizin güzergah. o yoldan giderseniz Osmangazi köprüsü dahil Bursa-kuzey gişelere kadar 244 lira çıkıyor. yok ben eski yoldan gideyim derseniz Osmangazi'den geçip yeni yola girmeden Altınova giselerden çıkıp Yalova-Gemlik istikametine doğru gitmeniz lazım (resme göre soldaki E881 kodlu yoldan) o zamanda köprü dahil 192 lira ücret çıkar. işte arada kabaca 50 lira oynuyor, zaten bu ücretlerin içindeki 185 lirası sadece köprü parası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 24 Nisan 2023; 20:20:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
12 nisan günü bursa yıldırımdan gebzeye kadar köprü dahil 244,50₺ ödedim.
wallaa helal olsun iyi silkeliyorlar.
-
İstanbul ve ya Gebze tarafından gelecekler için Feribot daha mantıklı duruyor .
Gölcük'ü dolanana kadar feribot parasını yakar araç
-
Anladım hocam teşekkürler bayağı faydalı oldu. Dediğiniz gibi yapıp parasız yola saparim o zaman köprüden sonra. Ekstradan opulmeye gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X