Şimdi Ara

JEEP PATRİOT NASİL BİLİRSİNİZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
16.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayadır aklımda olan bir amerikana sahip olma hayalimi uygun fiyatlı ve yüksek pazarlık yapılabilme kapasitesi olan ( ilanlarda aylardır aynı araclar duruyor ) jeep patriot ile suslendirmek istiyorum ne yazık ki Türkçe hiç bir video vs bulamadım araca ait bileniniz duyaniniz varsa 95-100 bin TL gibi bir bütçe ayırdım bu araç için değer değmez veyahut alternatif bu ebatlarda hafif gösterişli bir araç tavsiyenizi alabilirim a dostlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Jeep Patriot: Bilmeniz Gerekenler

Jeep Patriot, kompakt bir SUV modeli olarak biliniyor. 2007'den beri üretilen araç, hem yol hem de arazi sürüşü için tasarlandı. İster şehir içi yolları keşfetmek ister hafta sonu kaçamakları planlamak isteyin, Jeep Patriot çok yönlü bir seçenek sunuyor.

Patriot'un 2.0 litrelik Common Rail Dizel (CRD) motoru, güçlü bir performans ve yakıt verimliliği sağlar. Ancak, bu motor hakkında bazı yorumları dikkate almak önemlidir. Bazı kullanıcılar, motorun gürültülü olabileceğini ve sorun çıkarabileceğini bildirdi.

Genel olarak, Jeep Patriot güvenilir bir araç olarak kabul edilir. Ancak, herhangi bir araçta olduğu gibi, kronik sorunlar yaşama riski vardır. Patriot'un bilinen bazı sorunları arasında elektriksel sorunlar, şanzıman sorunları ve süspansiyon sorunları yer alır.

Jeep Patriot satın almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmanız önerilir:

• Bütçeniz: Jeep Patriot'un fiyatı, donanım seviyesine ve motor seçeneğine bağlı olarak değişir.
    • İhtiyaçlarınız: Aracı hangi amaçlarla kullanacağınızı düşünün. Hafif arazi sürüşü için mi yoksa günlük işe gidip gelme için mi kullanacaksınız?
    • Güvenilirlik: Patriot'un güvenilirlik sicilini araştırın ve potansiyel sorunların farkında olun.
    • Yorumlar: Diğer kullanıcıların Patriot'la ilgili deneyimlerini okuyun ve yorumları dikkate alın.

Jeep Patriot, macera meraklıları ve arazi tutkunları için ideal bir seçim olabilir. Ancak, satın almadan önce araştırmalarınızı yapmanız ve potansiyel risklerin farkında olmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fiat freemont da bir Fiat markası olmasına rağmen gayet heybetli ve gosterisli bir suv. 100 bin civarlarına bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum . Önündeki Fiat logo'sunu da rahatsızsanız değiştirebilirsiniz. Araç zaten Dodge asıllı bir araç.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Patriot bakan adama Fiat önerdin ya sen yapıyosun bu sporu helal olsun. Gerçi captur filan önerirsin diye beklerdim senden şaşırdım biraz
  • Doğru hocam Fiat pek tercihim değil özgün bir araç gibi de durmuyor... Patriota kafayı taktım şeytan kulağımda 😂😂
  • Yalnız Patriot pek Amerikan havasında olan bir araç değildir. SUV olsun markası da Jeep olsun mahallede havam olsun tarzı üretilen araçlardır bunlar. O yüzden arabadan anlayan kişiler pek almaz,anlamayan da sıfır alır ama ikinci ele biraz uzak durur bu yüzden satması bu tür araçların biraz uzun sürer,ilanların durması normaldir.

Modern sayılabilecek ama Amerikan havası verecek araç da istiyorsanız aşağıdaki araca bakın. 2001 model ve sonrası makyajlı kasa olmuş oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Yalnız Patriot pek Amerikan havasında olan bir araç değildir. SUV olsun markası da Jeep olsun mahallede havam olsun tarzı üretilen araçlardır bunlar. O yüzden arabadan anlayan kişiler pek almaz,anlamayan da sıfır alır ama ikinci ele biraz uzak durur bu yüzden satması bu tür araçların biraz uzun sürer,ilanların durması normaldir.

Modern sayılabilecek ama Amerikan havası verecek araç da istiyorsanız aşağıdaki araca bakın. 2001 model ve sonrası makyajlı kasa olmuş oluyor.
    Hocam haklısınız lakin modeli cokndusuk oluyor benim bütçeme göre ve her an her şeye gebe gibi duruyor patriotlarin kilometreleri vs biraz daha düşük , evet hava olsun çok ta bir beklentim yok açık soyleyim :)

• Updullah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda cx-3 nasil bilirsiniz?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • IIHSyoutube
    2012 Jeep Patriot driver-side small overlap IIHS crash test
    https://www.youtube.com/watch?v=kyJV8Q58Vlc

• Ben fuze olanını biliyorum .
  • Asiri ve asiri yakit tuketimi, yedek parca sikintilari ve anlayan ustasinin bulunmamasi gibi kucuk detaylari saymazsak alinabilir. 🤣

Lakin ucuz bir heves olsa neden olmasin denebilir ama ucuz bir heves de degil. Kiralama gibi veya internette aktif olan kulupler ile iletisime gecebilir ve deneme surusu talep edebilirsiniz.
  • Hocam bende caliber var.

Patriotla ortak yanları var, ortak şasesi var vs vs

CVT şanzımana alışık değilseniz 2.0 Atmosferik motor bile hantal geliyor.

Evet araç fiyat/görünüm olarak güzel duruyor ama ustası da bir tuhaf, alt takımdan gelen ses için 2.000TL isteyen amerikancı vardı, 200TL'ye çözdük işi başka bir mekanikçide...

Aracın çoğu parçası ford, vw, fiat, jeep, chrsyler ile ortak.

ben 2.0 otomatik benzinli için çıkma motor bile buldum.

benim tavsiyem 2.0CRD Fiat Freemont olur size.

Onun dışında ustası yok parçası yok şurası şöyle burası böylecilere aldırış etmeyin işkembeden bilmeden konuşmaya bayılır bizim millet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeblood6 -- 6 Temmuz 2020; 15:9:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaisensei

Patriot bakan adama Fiat önerdin ya sen yapıyosun bu sporu helal olsun. Gerçi captur filan önerirsin diye beklerdim senden şaşırdım biraz
    iyi de patriot ve freemont aynı fabrikada üretilmesini geçtim birebir aynı araç, sadece logoları farklı. iyi bir araç değil, zaten tutulmadı.
  • iyi biliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qlaw

Doğru hocam Fiat pek tercihim değil özgün bir araç gibi de durmuyor... Patriota kafayı taktım şeytan kulağımda 😂😂
    algı böyle birşey işte, aynı fabrikada üretilen tıpkısının aynısı iki araç biri özgün gibi durmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Fiat freemont da bir Fiat markası olmasına rağmen gayet heybetli ve gosterisli bir suv. 100 bin civarlarına bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum . Önündeki Fiat logo'sunu da rahatsızsanız değiştirebilirsiniz. Araç zaten Dodge asıllı bir araç.

captur varken, kadjar varken.

senden hiç beklemezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

Hocam bende caliber var.

Patriotla ortak yanları var, ortak şasesi var vs vs

CVT şanzımana alışık değilseniz 2.0 Atmosferik motor bile hantal geliyor.

Evet araç fiyat/görünüm olarak güzel duruyor ama ustası da bir tuhaf, alt takımdan gelen ses için 2.000TL isteyen amerikancı vardı, 200TL'ye çözdük işi başka bir mekanikçide...

Aracın çoğu parçası ford, vw, fiat, jeep, chrsyler ile ortak.

ben 2.0 otomatik benzinli için çıkma motor bile buldum.

benim tavsiyem 2.0CRD Fiat Freemont olur size.

Onun dışında ustası yok parçası yok şurası şöyle burası böylecilere aldırış etmeyin işkembeden bilmeden konuşmaya bayılır bizim millet...
    Hocam bence de usta konusunda sıkıntı yaşanacağını sanmiyorum cok çok çok rahatsız bir araç mıdır acaba

• Neyini merak ediyordunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBBDAD18F

Neyini merak ediyordunuz
    Kullanımı keyiflimidir ne yakar kronik sorunları var mı arazi ve kış perfirmansi nasıldır
  • qlaw Q kullanıcısına yanıt
    Arazi performansı yok jeep tarzı bir kullanım pek yok hb arabaya benziyor daha çok. Kronik problemi duymadım ama net değilim . Yaklasma uzaklasma acısı pek iyi değil. Jeep logolu bir aracım olsun diyorsan alınabilir. Ustasıda boldur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.