Şimdi Ara

FORD RANGER Mİ SSANGYONG ACTYON SPORTS mu (resimli)L200 de EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
5
Favori
201.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SSANGYONG ACTYON SPORTS A200 SXDI 2.0 4X2 5/MT (QJ) 35.102 YTL (plaka masrafı hariç)

Ranger 4x2 Çift Kabin XLT 4x2 Hi-rider 36.536,00 YTL (zannedersem dahil)

L200 de eklendi arkadaşlar // bu arada piyasada RANGER yok karar vermiştik büyük ihtimal oysaki şimdi kafa karıştı
    Ranger: 2.5 L TDCİ 143 PS // 330 NM Tork
    ACTYON SPORTS: 2.0 141 PS // 310 NM Tork
    L200: 2.5 136 bg // 313 NM Tork

FORD RANGER Mİ  SSANGYONG ACTYON SPORTS  mu (resimli)L200 de EKLENDİ

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectgücü -- 22 Eylül 2009; 19:49:53 >

• Opel dir ford tur v.s türkiyede son derece yaygın olmalarına rağmen zaman zaman servislerinde sıkıntı yaşıyoruz.
    Eğer bu kadar yaygın ve çok satan ünlü markalarda bile servis sıkıntısı yaşanıyorsa bu türkiye pazarına 2. kez girmeye çalışan bir markada bence çok daha fazla yaşanır.

SSANGYONG tasarım olarak oldukça radikal ve çekici ama yılların deneyimi ford ile karşılaştırılmaması gerektiğini düşünmekteyim.

Şahsi fikrim açık ara ford olurdu.
  • ford tercih edilir..
  • hocam allah cezamı versinki 2 dk önce bende ssanyong mu l200 mü diye konu açıcaktım valla dostum ssangyong u pazar günü test edicem gerçekten çok güzel ve full modelinde yok yok ve çok hoşuma gidiyo tercihim SSANGYONG ACTYON SPORTS olurdu ama full olanı olurdu sanırım 45 bin ytl ..

ama ranger da çok güzel yani seçim yapmak zor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-Z-M -- 3 Nisan 2008; 15:01:10 >
  • ssangyong u nekadar tanıyoruzki? e tabiki ford daha mantıklı yılların tecrübesi sonuçta
  • dodge nitro

• SSANGYONG ACTYON SPORTS sanki suv u bozmuşlar ve pickup haline getirilmiş gibi geliyor bana
    pek pikup a benzetemedim ama neticede oda bir pickup sorentoya benziyormu banamı öyle geliyor
    kullanıcı yorumları varsa merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence ssangyong türkiyede bilinmiyo ama bayii ağı genişletiliyo

donanım kullanım konforluğu herseyl olarak bence ssangyong olurdu tercihim kesinlikle 45 bin ytlye hangi aracı hangi donanımda alınabileceğini bi karşılaştırın bence fullu sonuna kadar hakediyo bence fiyatını

[img=http://img230.imageshack.us/img230/2776/ssangyongactyonsports20hy2.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgrays -- 3 Nisan 2008; 17:27:36 >
  • karşık cevap fazla... başka düşünceleri olan arkadaşlar yokmu
  • sang yong mu daha cok görüyosunuz ranger mi ?

ben sangyong görüyorum ve kia'nin canini acitacak bu sangyong diye düsünüyorum..
  • bmw 7.40 mı çok görüyorsunuz şahin mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

bmw 7.40 mı çok görüyorsunuz şahin mi

böyle saçma bi yorumda ilk defa görüyorum ikiside aynı sınıf araç işte. ssangyong un tipini beğenmiyorum çok itici geliyor bana gerçi canlı olarak hiç görmedim ama mitshubishi ve nissan bir numara bence bu sınıfta bu ikisinin arasından fordu seçerdim tipten dolayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yengeç kazım

hocam allah cezamı versinki 2 dk önce bende ssanyong mu l200 mü diye konu açıcaktım valla dostum ssangyong u pazar günü test edicem gerçekten çok güzel ve full modelinde yok yok ve çok hoşuma gidiyo tercihim SSANGYONG ACTYON SPORTS olurdu ama full olanı olurdu sanırım 45 bin ytl ..

ama ranger da çok güzel yani seçim yapmak zor gibi

Kazım kardeş sormuşsun söyleyeyim tabiiki L200
    L200 ü önce kendin için kullanacaksın, sonra arka koltuğa geçip arkada seyahat edecek kişiler için arka koltuklarda seyahat edeceksin.
    daha sonra aynı şeyleri ssangyong u aynı şekilde kullanacaksın ve kullanınca bana hak vereceksin.

• quote:

Orjinalden alıntı: i have a dream

quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

bmw 7.40 mı çok görüyorsunuz şahin mi

böyle saçma bi yorumda ilk defa görüyorum ikiside aynı sınıf araç işte. ssangyong un tipini beğenmiyorum çok itici geliyor bana gerçi canlı olarak hiç görmedim ama mitshubishi ve nissan bir numara bence bu sınıfta bu ikisinin arasından fordu seçerdim tipten dolayı.

bnm üstümdeki yazıya cevap olarak verdim tam okusan iyi olurdu

•  FORD RANGER Mİ  SSANGYONG ACTYON SPORTS  mu (resimli)L200 de EKLENDİ

Bu arabada bi gariplik var.
    Arka tekere dikkat edin, önlerden küçük
  • ford ranger
  • Ford tork olarak daha kuvvetli daha da önemlisi o bir Ford...
    Arada 10bin gibi bir fiyat farklı olsaydı ismini yazamadığım o aracı tercih ederdim...
  • yakıt tüketimleri vergileri nasıl acaba.ismi çok itici geliyo ssangyongun ama fena bir araç gibide durmuyor.ben olsam ikisinide test etmeden almazdım.
  • RANGER: ActyonSports:
    MAX Speed: 170 161
    Ş.içi yakıt 10.3 LT 11.1 LT
    Ş.dışı 7.1 LT 6.2 LT
    Ortalama yakıt 8.3 LT 8.0 LT
    istiap haddi 1100 kg 702 kg
    Boş ağırlık 1765 kg 2038 kg
    Yakıt Deposu 70 LT 75 LT
    Jant lastik 215/70/16 225/75R16
    MOTOR 2.5L TDCİ 2.0L XDL
    Max PS 143 HP 141 HP
    Max TORK 330Nm Tork 310Nm Tork
    2 airbag Standart Standart
    ABS Standart Standart
    EBD Standart Yazmıyor
    Klima Standart Standart
    Immobilizer Standart Standart

yaptım kendimce bişeler
  • bu ssangyonglarda mersedes motoru ve şanzımanı kullanılıyormuş.http://yenisafak.com.tr/Otopark/?t=16.09.2007&i=68901 bu haberde açık şekilde yazılmış ve sırf arazi yönelik araç üreten bir firma yani binek araçları yok.Yani ürettikleri arbalar yanılmıyosam türkiye ye gelen araçları 5 adet ve bu kadar az araçları varken gösterdikleri özen daha iyidir sanıyorum 2.0 motordan 141 güç üretip 310Nm tork üretmişler (ActyonSports) ve fulleri daha iyi yani ısıtmalı deri koltuklar katlanır aynalar ve bir ton özeliiği var ben test edicem pazar günü yani merak ediyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.