Şimdi Ara

FORD RANGER Mİ SSANGYONG ACTYON SPORTS mu (resimli)L200 de EKLENDİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
5
Favori
201.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bence sağlam araba, sağlam marka, forda tercih ederim.

quote:

SsangYong, Güney Kore'li otomobil üreticisi ve çelik sanayicisi firmadır. Kore dilinde SsangYong şimdiki zaman, asri zaman anlamındadır.

1954 yılında Güney Kore Guro-gu Seoul’da SsangYong Motor Company firmasını Hadonghwan Motor Company adıyla adıyla kurarak İngiltere'den kit halinde gelen Jeep modeli arabaları monte etmeye başlamıştır.

Turnbull, Koreye 1997 başlarında geldi ve kendisine Daewoo da bir otomobil fabrikası kurarak ilk arabasını iki yıl içinde üretme görevi verildi. Otomobil üretimi için gelişmiş bir alt yapısı olmayan bir ülkede bu, gerçekleşebilmesi güç bir görevdi. Koreli anlayışı, kurulan fabrikasının ısıtma sisteminin ancak proje kara geçtikten sonra gündeme gelebileceğini öngörmekte idi. Turnbull yönetimi kar etmeyi beklemeden ısıtma sistemi monte etmeye güç razı edebildi. Güç şartlara rağmen 2004, SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation) ilk SsangYong halk arabası olarak üretim hattından satışa geçebildi. Bir Koreli ve bir İngiliz elele vererek Güney Kore'lilerin yaygın bir şekilde satın alıp kullanabileceği bir otomobili hayata geçirdiler.

kaynak:viki

• tabiki ranger
  • navara da cok sorn war insanı cok sarsıyormuss
  • SSANGYONG ACTYON SPORTS
    geçen hafta test etmiştim hemen anlatıyım araca ilk bindiğimde koltuklara gözüm ilişti deri koltuklardı ve elektrikliydi koltuğa oturdum şöyle bir göz attım sağa sola oturaklı bir kokpiti vardı gösterge paneli filan şıktı 4*4 düğmesi hemen sağda duruyordu dönerli düğmeydi.Neyse aracı çalıştırmak hareket etmek istedim baktım aynalar kapalı sol tarafta düğmesine basıp hemen açıldı ve aracı çalıştırdım tabi anlamadım çalışıyomu diye bidaha bastım gerçekten içeriye ses hiç gelmiyor.Neyse sonra şu 6 ileri triptonik şanzımanı d konumuna aldım yavaşça çıktık yola ilk başta güzel güzel gittik sonra yanımdaki adam dedi basın birden gaza ben bi bastım araba bir patinaja girdi sonra ibre 80 ne filan geldi ve bu ani gazlarda bile içeriye ses gelmiyo benim araç benzinli olduğu halde motorun sesini duyuyorum ama bunda böyle bişey yok dizel olduğu halde.Neyse ilk kırmızı ışığa geldik.Adam dedi şimdi triptonik kullanın dedi tamam dedim ama DİREKSİYONDAN VİTES DEĞİŞTİRİN DEDİ,ha dedim direksiyondan mı?evet dedi tam üstünde t + ve - butonları vardı ama ben onları müzik için filan sandım ama direksiyonda 10, 15 tane buton olunca anlamadım valla neyse geçtik triptonik moduna gaz verdim hıııı baktım atmıyo 2. vitese adam dedi basın + butonuna sonra araba hıııııııııı hıııı dedi sonunda 2.vitese geçtik sonra ben alıştım tabi - küçültüyorum + ya büyültüyorum baya kullanışlı geldi neyse geldik gene bayinin önüne şöyle indim tabi bakıyorum arabaya arka koltuğa baktım diz mesafesi filan nasıl diye ben bindin arkasına çünkü boyum 1.81 baktım ufak bir dizlerimde sıkışma hissettim ama ön yolcu koltuğunun baya bir geride olduğunu gördüm düzelttim onu rahat ettim yani diz mesafesi yeterli ama büyük değil.Sonra ısıtmalı koltuk düğmesini filan gördüm,aynalı güneşlikleri gördüm,ön, arka kol dayama yerlerini,aracın dışında standart park sensörlerini ve en önemlisi motorunu gördüm.Kaput gerçekten çok ağırdı ve motoruda hani bir laf vardır ya hayvan gibi aynı öyleydi.18 inç lastikler sanırım hiç bir pikap modelinde standart değildir ama bunda standart(tabi en lüxünde)ve hız sabitleyicisi vardı.Belki aKLIMA bazı donanımları gelmemiştir ama ben şahsi fikrimce alınacak araba yani biz baya bir beğendik şanzımanlarının ve motorlarının mersedes-benz olduğu broşörlerinde de yazıyordu buda bir avantajdır diye düşünüyorum.Aracın arka süspansiyonu makaslı değildi ve 5 tane bağlantılı dedi adam.şöyle eğilip baktığımda ise amortisör gördüm ve oldukça konforlu olduğunu düşünüyorum ve kapılar oldukça ağırdı tok ses çıkarıyordu.Adama sorduğumda ise esp var dedi (ben onun yalancısıyım) anlatcaklarım bu kadar herkese iyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-Z-M -- 12 Nisan 2008; 10:27:05 >

• navara cok sarsıyor dikkkat
  • yengeç kazım bahsettiğin hangi araç
  • L200 de eklendi arkadaşlar // bu arada piyasada RANGER yok karar vermiştik büyük ihtimal oysaki şimdi kafa karıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmrbs67

yengeç kazım bahsettiğin hangi araç

SSANGYONG ACTYON SPORTS
  • o zaman bekleme git l200 al koşşş:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmrbs67

o zaman bekleme git l200 al koşşş:D

ben mi? ben alıcak olsam böyle donanımları varken hangisini alırım acaba tabikide ssangyong direksiyondan vites değiştirmeye bittim ama ha çok güzel bir olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-Z-M -- 12 Nisan 2008; 10:50:55 >
  • bnde cok beğendim o aracı ama daha tam tanıyamadıkk.Ama sn bilirsin.Olabilr.
  • @yengeç kazım ağzına sağlık güzel anlatmışsın
    bildik pickup lar gibi değil daha çok suv+pickup karışımı gibi değilmi?
    ben ön koltuğu kendime göre ayarlayıp arka koltuğa geçtim ama sığamadım:) boylarımız aynı

@connectgücü
    sizin için arka koltuk kullanımı önemliyse L200ün bu konuda üzerine yok. L200 de motor sesi vardır. 4x4 düşünüyorsanız performansı oldukça iyi

ssanyong un motor sesi almaması çok iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

@yengeç kazım ağzına sağlık güzel anlatmışsın
    bildik pickup lar gibi değil daha çok suv+pickup karışımı gibi değilmi?
    ben ön koltuğu kendime göre ayarlayıp arka koltuğa geçtim ama sığamadım:) boylarımız aynı

@connectgücü
    sizin için arka koltuk kullanımı önemliyse L200ün bu konuda üzerine yok. L200 de motor sesi vardır. 4x4 düşünüyorsanız performansı oldukça iyi

ssanyong un motor sesi almaması çok iyi.

evet arka koltuk mesafesi süper.. eğer ranger bulamassak L200 olacak
  • L200 den birkaç görüntü

FORD RANGER Mİ  SSANGYONG ACTYON SPORTS  mu (resimli)L200 de EKLENDİ

• valla ne gördümse yazdım lokosit dostum evet arka diz mesafesi için biraz dar diyebiliriz l 200 ün daha geniş onuda test etmiştim

kısaca şöyle diyebiliriz donanımı çok olsun performansı iyi olsun konforlu olsun ve yalıtım iyi olsun derseniz ssangyong ama 2.el güç 136 bg değil (diğer güç paketi alındığında) 4*4 arazi canavarı olsun heybetli olsun filan ve tanınmış marka olsun derseniz l200 yollarda ssanyongları çok görürsek bilinki 2.el problemini yavaş yavaş çözer hele bir test leri filan yapılsın o zman anlaşılır ama şuan pikap lideri güvenlik olsun başka şey olsun l200 dür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yengeç kazım

valla ne gördümse yazdım lokosit dostum evet arka diz mesafesi için biraz dar diyebiliriz l 200 ün daha geniş onuda test etmiştim

kısaca şöyle diyebiliriz donanımı çok olsun performansı iyi olsun konforlu olsun ve yalıtım iyi olsun derseniz ssangyong ama 2.el güç 136 bg değil (diğer güç paketi alındığında) 4*4 arazi canavarı olsun heybetli olsun filan ve tanınmış marka olsun derseniz l200 yollarda ssanyongları çok görürsek bilinki 2.el problemini yavaş yavaş çözer hele bir test leri filan yapılsın o zman anlaşılır ama şuan pikap lideri güvenlik olsun başka şey olsun l200 dür..

bence ssanyong lar bu fiyatlarla bayaa çoğalacaktır.umarım servis ve yedekparça fiyatlarıda uygun olur.

ben önden görünüşünü hiç beğenmedim radyatör ızgaralarının önüne birsi oturup seyahat eder herhalde
    değişik bir tasarımı var ama ne bileyim bir garip görünüyor
    zamanla alışacağız herhalde

• alışırız hocam sonuçta mersedes alt yapılı kolay kolay sırtı yere gelmez o ön tarafınıda ben çok beğeniyorum sen bir aracınla giderken sol aynadan bak bir nebişim görünüyo ejderha gibi zaten korede galiba anlamı ejderhaymış
  • alev püskürtecek gibi bir tipi var:)) yollarda bir tane görsem hemen önüne geçip aynadan seyredecem
    arka kapılar dikkatini çektimi kapının dilinin olduğu yer kapının neredeyse 1/4 ü
    arka kapı büyük gibi duruyor ama aslında küçük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

alev püskürtecek gibi bir tipi var:)) yollarda bir tane görsem hemen önüne geçip aynadan seyredecem
    arka kapılar dikkatini çektimi kapının dilinin olduğu yer kapının neredeyse 1/4 ü
    arka kapı büyük gibi duruyor ama aslında küçük.

Evet kapı büyük görünüyo örneğin rangere göre büyük görünüyo ama diz mesafesi büyük değil ön tipide savaşmaya hazırım gibi duruyo

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.