Şimdi Ara

FORD RANGER Mİ SSANGYONG ACTYON SPORTS mu (resimli)L200 de EKLENDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
5
Favori
201.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabii ki Ford Ranger. Haklısın önden pek pick-upa benzemiyo. Sadece Ford Ranger değil, Mitsubishi L 200, Nissan Skystar ve Toyota Hilux gibi pick-uplar da kıyaslanmaz bu araçlarla...
    quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

SSANGYONG ACTYON SPORTS sanki suv u bozmuşlar ve pickup haline getirilmiş gibi geliyor bana
    pek pikup a benzetemedim ama neticede oda bir pickup sorentoya benziyormu banamı öyle geliyor
    kullanıcı yorumları varsa merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmusician -- 3 Nisan 2008; 20:50:51 >
  • tercihim ssangyoung olurdu
    ben üniversitedeyken çıktı sanırım ranger
    sanırım bi 8-10 sene oldu.
    halada aynı gibi
    pek bi değişiklik yok.

donanım olarak ssangyyoung daha iyi
    ayrıca işin garibi ssangyoungu rangerden daha fazla gördüm.

bence çok satılıyor.
    servislerni araştırmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 3 Nisan 2008; 21:07:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: realmusician

Tabii ki Ford Ranger. Haklısın önden pek pick-upa benzemiyo. Sadece Ford Ranger değil, Mitsubishi L 200, Nissan Skystar ve Toyota Hilux gibi pick-uplar da kıyaslanmaz bu araçlarla...
    quote:

SSANGYONG ACTYON SPORTS sanki suv u bozmuşlar ve pickup haline getirilmiş gibi geliyor bana
    pek pikup a benzetemedim ama neticede oda bir pickup sorentoya benziyormu banamı öyle geliyor

her nekadar pickup a benzetemesemde kıyaslanabileceğini düşünüyorum
    neticede aynı işi yapacak. ben tip olarak benzetemedim alışılageldik bir pickup tipi yok
    yakınımda bayisi olsa inceleyeceğim ama yok maalesef.
    sitesinden incelediğim kadarıyla özellik olarak iyi.
    4x4 lerinin 2000cc olmasıda vergi açısından avantaj

• Tabii ki kıyaslanır niye kıyaslanmasın ki? Aynı sınıf her araç rakipleriyle kıyaslanabilir. Ben kıyaslanmaz derken sonuçta Ford, Mitsubishi, Nissan, Toyota gibi markalar ülkemizde ve dünyada oturaklı ve belli bir yer edinmiş markalar. O anlamda kıyaslanmaz demek istedim.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: realmusician

Tabii ki Ford Ranger. Haklısın önden pek pick-upa benzemiyo. Sadece Ford Ranger değil, Mitsubishi L 200, Nissan Skystar ve Toyota Hilux gibi pick-uplar da kıyaslanmaz bu araçlarla...
    quote:

her nekadar pickup a benzetemesemde kıyaslanabileceğini düşünüyorum
    neticede aynı işi yapacak. ben tip olarak benzetemedim alışılageldik bir pickup tipi yok
    yakınımda bayisi olsa inceleyeceğim ama yok maalesef.
    sitesinden incelediğim kadarıyla özellik olarak iyi.
    4x4 lerinin 2000cc olmasıda vergi açısından avantaj

• ne için bu kıyaslamayı yaptğın önemli hangi amaçla bu pick up lardan birini almayı düşünüyosun arazi koşulları bakımından en üstün L200 ama fiyat / donanım olarak da ssangyong cok iddialı en fullleri kıyaslamak gerekirse

SSANGYONG ACTYON SPORTS 2.0 4X4 6/AT (QJ) 18" 45.892,00 YTL + 1.296,00 Ytl

Ranger 4x4 Çift Kabin 4x4 THUNDER A/T 52.842,00 YTL

L200 MAGNUM 4x4 A/T 62.588,00 YTL
  • anıl yurdum aracı olan ford'dan şaşma derim ama ssang'da güzel araç işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

anıl yurdum aracı olan ford'dan şaşma derim ama ssang'da güzel araç işte..

haklısın cengiz im ... dayım adana da olsa napar eder ranger aldırırım ama başka şehirde olunca kendi kafasına bırakmak istiyorum büyük ihtimal fiyatta anlaşılırsa FORD
  • ford gerçekten güzel araç ama full modeli biraz tuzlu gibi 52 bin ytl ama ssangyong un fullünün fiyatı 45 bin ytl ve donanımları çok iyi her ikisinide gidip test etmelisiniz,ayrıca ranger makas kullanıyo ama actyon sports sanırım 5 bağlantılı yani daha konforludur bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım yani şehir içinde de kullanılıcaksa konforlu olması daha iyi.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yengeç kazım

hocam allah cezamı versinki 2 dk önce bende ssanyong mu l200 mü diye konu açıcaktım valla dostum ssangyong u pazar günü test edicem gerçekten çok güzel ve full modelinde yok yok ve çok hoşuma gidiyo tercihim SSANGYONG ACTYON SPORTS olurdu ama full olanı olurdu sanırım 45 bin ytl ..

ama ranger da çok güzel yani seçim yapmak zor gibi

Kazım kardeş sormuşsun söyleyeyim tabiiki L200
    L200 ü önce kendin için kullanacaksın, sonra arka koltuğa geçip arkada seyahat edecek kişiler için arka koltuklarda seyahat edeceksin.
    daha sonra aynı şeyleri ssangyong u aynı şekilde kullanacaksın ve kullanınca bana hak vereceksin.

hocam peki ssangyong un makaslı değil sanırım 5 bağlantılı diyo yani daha konforlu olmazmı l200 makaslı ama

• Ben oLsam mitsubishi L200 e de bakardım.Ama bu ikisi arasından ranger.Ssangyong'un manueL vitesLi oLanını sürdüm ben yoruyor insanı çok iLk defa bi arabayı kuLLanırken yoruLduğumu hissettim vites değiştirirken
  • quote:

quote:

quote:

hocam allah cezamı versinki 2 dk önce bende ssanyong mu l200 mü diye konu açıcaktım valla dostum ssangyong u pazar günü test edicem gerçekten çok güzel ve full modelinde yok yok ve çok hoşuma gidiyo tercihim SSANGYONG ACTYON SPORTS olurdu ama full olanı olurdu sanırım 45 bin ytl ..

L200 ü önce kendin için kullanacaksın, sonra arka koltuğa geçip arkada seyahat edecek kişiler için arka koltuklarda seyahat edeceksin.
    daha sonra aynı şeyleri ssangyong u aynı şekilde kullanacaksın ve kullanınca bana hak vereceksin.

hocam peki ssangyong un makaslı değil sanırım 5 bağlantılı diyo yani daha konforlu olmazmı l200 makaslı ama

ssangyong hakkında yakından incelemeden yorum yapamıyacağım
    ama makaslı olmaması sürücü ve yolcu için daha konforlu olacaktır zıplama yapmayacağından yol tutuş sorunu yaşamayacaklar. ama kabinin arka kısmı dar gibi görünüyor fotolarda
    arka koltuk diz mesafesi dar olabilir.
    ben alırken ssangyong yoktu olsa idi tercih ederdim herhalde. en lüksünü L200 den daha ucuza alacaktım ve yıllık vergimde az olacaktı.
    en iyisi test etmek ve iyice incelemek

• quote:

quote:

quote:

quote:

ssangyong hakkında yakından incelemeden yorum yapamıyacağım
    ama makaslı olmaması sürücü ve yolcu için daha konforlu olacaktır zıplama yapmayacağından yol tutuş sorunu yaşamayacaklar. ama kabinin arka kısmı dar gibi görünüyor fotolarda
    arka koltuk diz mesafesi dar olabilir.
    ben alırken ssangyong yoktu olsa idi tercih ederdim herhalde. en lüksünü L200 den daha ucuza alacaktım ve yıllık vergimde az olacaktı.
    en iyisi test etmek ve iyice incelemek

evet hocam doğru söylüyosun bende test edicem, siz hangi pikapı aldınız

• ben ağustos ayında yeniL200 4x4 aldım. amaç hobi idi offroad a özendiğimden ama o işde bayaa masraflı yavaş yavaş aracı offroad a hazırlıyorum.
    şu anda çok memnunum ama ssangyong almış olsaydım bagajda çimento torbası taşımak zorunda kalmayacaktım. arazi performansı nasıl onuda görmek lazım
  • yılların tecrübesi diyolar ssangyong için yaklaşık 50 senelik bir tecrübesi varmış.l200 le şehir içinde dolaşmak zor olmuyomu yani ara sokaklarda filan bide ayıptır sorması kaça mal oldu l200

http://www.youtube.com/watch?v=o961Fgm3YO0&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-Z-M -- 4 Nisan 2008; 15:16:24 >
  • quote:

yılların tecrübesi diyolar ssangyong için yaklaşık 50 senelik bir tecrübesi varmış.l200 le şehir içinde dolaşmak zor olmuyomu yani ara sokaklarda filan bide ayıptır sorması kaça mal oldu l200

http://www.youtube.com/watch?v=o961Fgm3YO0&feature=related

ssangyong musso diye bir araç vardı ve tutulan bir araçtı galiba
    araca alışınca şehir içinde sorunsuz sıkıntısız yol alırsınız ara sokak farketmiyor (bandırmayı bilirmisiniz) ama ilşk başlarda sıkıntı vermedide diyemem.
    bana kabinle birlikte intense modeli 52 ye maloldu 2008 i
    videoda ssangyong un arazi performansını göstermeye kalmışlar ama herhangi bir sedan da aynı şekilde geçer o çamurlardan
    http://www.youtube.com/watch?v=V-m0qZibuT8&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=vWqA8oxUt1M&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=gq97gO7MxVg
    ssangyong un bu görüntülerdekini başarabileceğini sanmıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

dodge nitro
     FORD RANGER Mİ  SSANGYONG ACTYON SPORTS  mu (resimli)L200 de EKLENDİ

FORD RANGER Mİ  SSANGYONG ACTYON SPORTS  mu (resimli)L200 de EKLENDİ

Pickup mı bu kardeşim ne alakası var şimdi açılmış topic ile bu aracın?
    Sonra laf söyleyince ceza puani veriyorlar bana
    ne diim ben şimdi.

• bir araçta bahsedilebilecek günümüzün en popüler konusu '' ESP '' dir.Bu özellik olmayışından dolayı trafik kazalarında ,günümüze kadar onlarca araç madden kaybolduğu gibi onlarca ailede yok oldu.Yazık oldu tabiki......Araçta savrulmayı,ani direksiyon hareketlerini algılayıp aracı organize eden bir sistem ,kısaca.Bence çoookkk büyük bir teknoloji.Buda ssangyong'da aktif olan güvenlik sistemlerinden sadece birisi...

Ssangyong kore malıdır. Mercedes motor ve şanzıman işine bakıyor.
    Ssangyongun eskimiş musso jipleri bile hala 30 küsür milyar ediyor. Çok kuvvetli ve çok çok sağlam araçlar üretir. Zaten Ssangyong özünde çelik üreticisidir.

http://www.smotor.com/en/overview/main.jsp buradan inceleyin isterseniz ingilizce yazıyor.bence bu markanın bu modellerle şansı çok fazla.özellikle kıa'nın işi zor.

• hee birde bulunduğunuz şehirde servisi varmı buda önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 4 Nisan 2008; 18:55:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

bir araçta bahsedilebilecek günümüzün en popüler konusu '' ESP '' dir.Bu özellik olmayışından dolayı trafik kazalarında ,günümüze kadar onlarca araç madden kaybolduğu gibi onlarca ailede yok oldu.Yazık oldu tabiki......Araçta savrulmayı,ani direksiyon hareketlerini algılayıp aracı organize eden bir sistem ,kısaca.Bence çoookkk büyük bir teknoloji.Buda ssangyong'da aktif olan güvenlik sistemlerinden sadece birisi...

Ssangyong kore malıdır. Mercedes motor ve şanzıman işine bakıyor.
    Ssangyongun eskimiş musso jipleri bile hala 30 küsür milyar ediyor. Çok kuvvetli ve çok çok sağlam araçlar üretir. Zaten Ssangyong özünde çelik üreticisidir.

http://www.smotor.com/en/overview/main.jsp buradan inceleyin isterseniz ingilizce yazıyor.bence bu markanın bu modellerle şansı çok fazla.özellikle kıa'nın işi zor.

hocam pikap modelinde esp var mı özelliklerinde görmedimde bilgilendirisen sevinirim

• ssangyongun afedersiniz teşbihte hata olmaz
    .ıçtığı .ok daha denize ulaşmadı
    Türkiye piyasasında daha dün bir bugün iki
    hele biraz piyasası otursun etrafta görmeye başlayalım o zaman güzel bir tercih olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-orhun -- 4 Nisan 2008; 20:42:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.