Şimdi Ara

FORD RANGER Mİ SSANGYONG ACTYON SPORTS mu (resimli)L200 de EKLENDİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
5
Favori
201.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oh pardon Ssangyong Actyon Sport dan aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Viking -- 7 Haziran 2008; 11:01:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytrex

Oh pardon Ssangyong Actyon Sport dan aldık

güle güle kullanın
    yakıt tüketimi, kullanımı falan bilgi verirmisin?
  • Tşk ederim şuan için yakıt tüketimi hakkında bir şey diyemeyeceğim çünkü aracı alalı 24 saat olmadı. Aracı kullanışı rahat . Bluetooth var araçda geri vitese takdığınız zaman kamerayla geriyi görebiliyorsunuz aynı pc deki nfs gibi bazı oyunlarda hani kaportanın önünden bakarsınız ya aynı onun gibi bir görüntü oluyor arkanızı görüyorsunuz. Ve aracın bluetooth unu kendi bluetoothlu telefonunuza ayarlıyorsunuz aracın yakınlarında ve ya aracın içindeyken telefonununz çalarken dikiz aynasında arayanın numarası gözüküyor. ve dikiz aynasının yanında minik bir mikrofon var böylecede ahizesiz konuşa biliyorsunuz aynı bluetoothlu kulaklık gibi ama kulaklığı kulağınızda takılı olmasında gerek yok arabaya ayarlayın sonra cevaplayın siz normal konuşuyormuş gibi konuşun ve sanki radyo çalışıyormuş gibi karşıdaki cevap versin bu gayet iyi bir şey.
  • Tabi bilemiyorum önceden hiç büyük araç kullandınız mı? Eğer kullanmadıysanız kullanması alışana kadar garip ve ya zor gelebilir.
  • 4x4 mü araç ?
    kaça maloldu?bayaa bi özellik var zannedersem
    ilk başta kamyonet kullanmak zor oluyor ama zamanla vazgeçemeyeceğiniz bir zevk haline gelebiliyor.
    dikkat edin bağımlılık yapar
  • Evet ister 4x4 ister 2 isteğe göre kolayca değiştirebiliyorsunuz
  • en full olanında bole bı ozellık oldugunu bılmıyodum snrdan aldığınız veya taktırdıgınız bısı değil değil mi ?
  • Hayır sonradan taktırılan bi özellik değil sanki klimanın ayarını artırıyormuş gibi 2L4L4H yada 2H4H4L 2 sinden birisi olması lazım hızınız 30 km altındayken değiştirebiliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bgrays

en full olanında bole bı ozellık oldugunu bılmıyodum snrdan aldığınız veya taktırdıgınız bısı değil değil mi ?

zannedersem bluetooth tan bahsediyor arkadaş
    bende bluetooth olduğunu senden duydum
  • Evet o sonradan takdırılıyor normal arabanın dikiz aynasının üstüne başka bir ayna takılıyor geri vitese takdığınız zaman ise ekrana dönüşüyor. Ve bence gayet hoş duruyor.
  • Bu arada yaklaşık 50.000 ytl ye mal oldu her şey dahil
  • ford ranger L 200 arasında bende kalmıştım ford ranger daha fazla yakıyor bu birincisi 2 cisi l200 daha şık bir araç bence
    sangyongu değerlendirmedim ama l200 olurdu benim tercihim
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz
  • resım koyabılır cok makbule gecer burada kasa kapatmayla bırlıkte asesuarlada hersey 50ye yakın tutmussa ıyı fıyata almışsın güle güle kullan arkadas ..
  • Evet her şey yakın 50 ye yakın. Birazda pazarlık var içinde tabi resim geliyor
  • https://store.donanimhaber.com/a2/6b/57/a26b57a08000b6cacd5200c3389224ba.jpg
     FORD RANGER Mİ  SSANGYONG ACTYON SPORTS  mu (resimli)L200 de EKLENDİ

bu bu resimde 2h4h4l nin olduğu yer bunu çevirerek değiştirebiliyorsunuz

https://store.donanimhaber.com/21/62/05/2162056bcd0c1ea0373e6a887df5eb40.jpg

https://store.donanimhaber.com/51/9f/e7/519fe7d96506a7b5872efe413dd636a7.jpg

https://store.donanimhaber.com/7f/d4/94/7fd49429316f752841d064588d4d65e4.jpg

kusura bakmayın iiyi çekemedim o güneşin altında telefonun ekranı yansıyordu ha bide yamuk olmuş kusura bakmayın

• Hayırlı olsun.Şu ön tasarımı çok ilginç bu aracın.Farlar normal tip olsaymış keşke önden de çok güzel görünürdü bence.Güzel seçim ama oldukça donanımlı yazdıklarınıza göre.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
  • Tşk ederim. Eğer görürseniz yolda selam vermeyi unutmayın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.