< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMessage -- 1 Mart 2019; 13:28:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMessage -- 1 Mart 2019; 13:28:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 havayastikli fiesta isterse nukleer motorla hareket etsin, fiesta alarak markanin size 3. Dunya vatandasi muamelesi yapmasını kabul etmis oluyorsunuz ayni polo gibi.
Istedigi kadar yol tutusu osu busu olsun 2 havayastikli araba almayin aldirmayin. Peh sinif liderleriymis bizde bu bilincsizlik oldukca adamlar bir daha ki seriye havayastigi koymayacaklar. nasıl olsa 2-3 renkli oyuncaga, biraz yumusak plastige, biraz yalitim sungerine tav olan bir tuketici yigini var ulkede. Ben olsam bende koymam valla. Hayirli gunler |
Tabii ki swift.. Her açıdan o yürüyen tabuttan üstün..
|
Bravo sana otorite.
Fiesta bu sınıfta Polo'yla sınıf lideridir.Her açıdan. |
Aynen, bence de baska araba alsinlar,
nede olsa 2 havayastikli arac alan arkadaslar yandan bir kazada kendileri ve arkadaki sevdikleri beyin kanamasindan komadayken bu saydiginiz yalitim, sinif standartlari ustu yol tutus, yalitim, gereksiz oyuncak donanimlarin ne kadar isabetli tercihler oldukalarini dusunur, komadan cikinca da yakinlarina sizde 2 havayastikli araba alin derler. Tabi komadan cikabilirler se. Hayirli gunler |
1- Bununla dalga geçebilmeye çalışacak kadar aciz misin?
2- Cümlemde Baleno ile ilgili bir ifade de yok. Baleno alın falan mı demişim? Ben siz gibi değilim, 2018 Fiesta aldım diye körü körüne savunmam. Ki cümlemde Fiesta almayın tarzı bir ifade de yok. Siz kendi kendinize kompleks edinmişssiniz. |
Fiesta da esp yokken esp ye gerek yok yol tutuşu iyi diyen vardı
|
Merak edip dolu dediğiniz opsiyon listesine baktım.
Jant Sis farı Karartılmış arka cam Sürücü bel desteği Elektrikli katlanabilir yan aynalar Anahtarsız giriş sistemi Otomatik park Geri görüş kamerası Ses sistemi Açılabilir panoramik cam tavan Çift renk tavan Cam tavan opsiyonu yaklaşık 10 bin TL. Hava yastığı yerine daha mı gerekli? Kaza anında şeklimiz olsun diyorsan orası ayrı tabi ki. |
Evet arkadas her zamanki gibi soylediklerinin bol keseden sallama oldugunu ispatlayinca mesnetsiz uydurdugu ortaya cikinca mesajimi sildirmis,
ben de yedegini almistim tekrar mesaj atiyorum. O sildirdikce ben tekrar mesaj atacagim. Diyorum elestiri kaldiramiyorsan blog ac diye bir turlu ikna edemiyorum. Hayirli gunler Farazi sallamalarina alisigim, gene mesmetsiz desteksiz sallamışsın , daha önce de dedim bilmediğin konular hakkında yazma; arabalar da aşağıda mesajımı okuyanlar için anlaşılacağı üzere bilmediğin bir konu. arabalar bölümüne bence yazma; yazacaksan da biraz araştır öyle yaz; senin sallamalarını iftiralarıı ikide bir boşa çıkarmaktan başka yapacak işlerim de var bana da acı biraz :) Sakin ol sinirlenme, Sizin arabalar havayastiksiz 5 yildizli sanma, polo mesela havayastiksiz modeli 0, havayastikli modeli 5 yildizli eski kasanin. Yani senin 2 havayastikli fiesta max 2 yildizli hadi bir yildizda benden 3 yildizli. Ben attrage mi alin dedim ayrica? sırf şekli tuhaf diye kağıttan sanıyorsun herhalde benim aracı da, diyecek laf bulamayınca sahsilestirip neden attrage i konu ediyorsun. Diyecek lafin yoksa cirkeflesme sus. Bu araclar tank degil carpisan arabacilik yasimda gecti benim senin gecmemis belli al şu göklere çıkardığın fiesta ile çürük çarık gördüğün attragın iihs testleri. fiesta 2019 iihs testi resim eski kasa diye atlama ;2011 kasasına aittir resim diye yazmışlar zaten ama testler 2019 kasa için. https://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/ford/fiesta-4-door-hatchback attrage ( abd de mirage g4 diye geçiyor) 2019 iihs testi https://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/mirage-g4-4-door-sedan al attrage yan çarpışma testinde bir not aşağı almış sadece gerisi aynı. kafa kafaya çarpışsak notlarımız aynı anlayacağın. ne oldu kim arıyor şimdi 112 yi gelelim ayrıntılara ki asıl bomba burada zaten attrage ın güvenlik donanımı benim kullandığım ile aynı; ama fiesta da eğlence var gel gel. bu notları alan fiesta da diz havayastığı bile var perdeyi geç. "Side airbags: front and rear head curtain airbags and front seat-mounted torso airbags Rollover sensor: designed to deploy the side curtain airbags in the event of an impending rollover (beginning with 2017 models) Driver knee airbag: a separate airbag in the lower instrument panel designed to minimize knee injuries in frontal crashes Electronic stability control Antilock brakes" yani diyebiliriz ki senin şu an kullandığın 2 havayastıklı fiesta attrage dan güvenliksiz bir araba senin için acı ama durum böyle bak testler yalan söylemez. biz senin gibi işkembe den de atmıyoruz test veriyoruz. ama sen salla babam salla. al buyur ne diyceksin çok merak ettim. senin göklere çıkardığın fiesta 2 havayastığı ile attrage dan güvenlik anlamında kötü bir araba. tam donanımda bile sadece yan çarpışma da bir tık iyi. ha ha ha neymiş kafa kafaya çarpışırsak fiesta şöförü 112 yi ararmış ha ha ha Hadi hemen sikayet et sildir mesajimi kos kos |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 2 Mart 2019; 17:21:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|