Şimdi Ara

Yeni suzuki swift mi? Yeni ford fiesta mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

2 havayastikli fiesta isterse nukleer motorla hareket etsin, fiesta alarak markanin size 3. Dunya vatandasi muamelesi yapmasını kabul etmis oluyorsunuz ayni polo gibi.

Istedigi kadar yol tutusu osu busu olsun 2 havayastikli araba almayin aldirmayin.

Peh sinif liderleriymis

bizde bu bilincsizlik oldukca adamlar bir daha ki seriye havayastigi koymayacaklar.
    nasıl olsa 2-3 renkli oyuncaga, biraz yumusak plastige, biraz yalitim sungerine tav olan bir tuketici yigini var ulkede.

Ben olsam bende koymam valla.

Hayirli gunler
    cidden 2 tane hava yastığı mı var gidip hiç araştırmadım. 2002 palio sporting aldım yeni onda da 2 tane hava yastığı var

• Yeni Fiesta... Hemen broşürlerine baktım. Bizimkilerin güvenlikle ilgili sayfaları itina ile sansürlemelerine diyecek şey bulamıyorum.

Evet uzun sürüşte Fiesta biraz daha konforlu olabilir ama ilk mesaj malesef haklı.

Yeni suzuki swift mi? Yeni ford fiesta mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Amele motorlu-şanzımanlı ve çirkinlik abidesi olan Attrage'ı mı alsaydık?

Alıntıları Göster
    Baska insanlarin araçlarına hakaret etmekten zevk almaniz ilginc,

Amele motor dediginiz odullu en az yakan atmosferik motor, sanziman cvt sanziman.

Ayrica ben attrage alin filan da demedim.

Sizin gibiler almasin zaten, renkli ekranlara yumusak plastiklere 2 parca yalitim sungerine tav olmaya devam edin. 2 havayastikli hindistana layik araclara para bayilmaya devam edin.

Nede olsa tipi guzel.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 2 Mart 2019; 20:16:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hava yastığı elbette tek başına hayat kurtarmaz ama sırf beğendiğiniz markaları aklamak için bu kadar basite almayın. 2019 yılında 2 hava yastığı sunulması bana göre ayıptır.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    aşırı hafif olmak ne zamandan beri olumsuz bir özellik olarak değerlendiriliyor.

arabanın hafif olması bir kusur ise büyük otomobil üreticilerini uyarmalıyız çünkü üretimde ciddi hatalar yapıyorlar araçları özellikle hafif yapmaya çalışıyorlar. mesela araç hafif olsun diye çelik yerine daha pahalı olan alüminyum motor bloğu koyuyorlar. hidrolik direksiyon sistemi ağır olduğundan daha maliyetli olan elektirikli sistem kullanıyorlar. hatta son dönemde ağırlık olmasın diye stepne yerine lastik tamir kiti ile satıyorlar yeni araçları.

arabanın yol tutuşunu belirleyen değişken aracın ağırlığı değil de ağırlık merkezi olabilir mi acaba. :)
  • quote:

Baska insanlarin araçlarına hakaret etmekten zevk almaniz ilginc,

Amele motor dediginiz odullu en az yakan atmosferik motor, sanziman cvt sanziman.

Ayrica ben attrage alin filan da demedim.

Sizin gibiler almasin zaten, renkli ekranlara yumusak plastiklere 2 parca yalitim sungerine tav olmaya devam edin. 2 havayastikli hindistana layik araclara para bayilmaya devam edin.

Nede olsa tipi guzel.

Hayirli gunler

Alıntıları Göster
    Yalıtımı iyi,yakıt tüketimi iyi,performansı tatminkar,yol tutuşu sınıf standartlarının üzerinde.

Opsiyon listesi sınıfında yine Polo ile birlikte çok dolu.

Cvt şanzımanın ne kadar rezil bir şanzıman olduğunu biliyoruz.

Karşılaştırılmayacak araçlar bunlar,boşuna kasmayın.

2 tane airbag fazla olacak diye araç tercihi yapacak olanlar zaten buyursun başka araba alsın.

• quote:

Yalıtımı iyi,yakıt tüketimi iyi,performansı tatminkar,yol tutuşu sınıf standartlarının üzerinde.

Opsiyon listesi sınıfında yine Polo ile birlikte çok dolu.

Cvt şanzımanın ne kadar rezil bir şanzıman olduğunu biliyoruz.

Karşılaştırılmayacak araçlar bunlar,boşuna kasmayın.

2 tane airbag fazla olacak diye araç tercihi yapacak olanlar zaten buyursun başka araba alsın.

Alıntıları Göster
    Aynen, bence de baska araba alsinlar,

nede olsa 2 havayastikli arac alan arkadaslar yandan bir kazada kendileri ve arkadaki sevdikleri beyin kanamasindan komadayken bu saydiginiz yalitim, sinif standartlari ustu yol tutus, yalitim, gereksiz oyuncak donanimlarin ne kadar isabetli tercihler oldukalarini dusunur, komadan cikinca da yakinlarina sizde 2 havayastikli araba alin derler. Tabi komadan cikabilirler se.

Hayirli gunler

• Fiesta veya polo da olabilir polonun bi ara 6 hava yastıklı modelleride geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bravo sana otorite.

Fiesta bu sınıfta Polo'yla sınıf lideridir.Her açıdan.

Alıntıları Göster
    İkisini de kullanıp yorum yaptım üstat.. Fiesta tabut.. Focus bile tabut.. Kullanmadan yorum yapmayalım lütfen..
  • quote:

2 havayastikli fiesta isterse nukleer motorla hareket etsin, fiesta alarak markanin size 3. Dunya vatandasi muamelesi yapmasını kabul etmis oluyorsunuz ayni polo gibi.

Istedigi kadar yol tutusu osu busu olsun 2 havayastikli araba almayin aldirmayin.

Peh sinif liderleriymis

bizde bu bilincsizlik oldukca adamlar bir daha ki seriye havayastigi koymayacaklar.
    nasıl olsa 2-3 renkli oyuncaga, biraz yumusak plastige, biraz yalitim sungerine tav olan bir tuketici yigini var ulkede.

Ben olsam bende koymam valla.

Hayirli gunler
    Hocam anlatmak isteyip üşendiklerimi yazmışsın, teşekkür ederim..
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    12 hava yastığı bile kurtaramadığına göre büyük bir kaza olmuş demektir. Bu Fiestayı aklayacak bir örnek değil. Fiesta ile sakin sakin giderken sadece 25-30 km hızla sol kapıdan bir araba çarpsa beyin kanamasından ölebilirsiniz.

Ancak örnek verdiğiniz araç ile aynı kazayı yapmış olsanız bu kadar ufak bir kazadan beyin kanaması ve ölüm gerçekleşme riski yok denecek kadar azdır.

İsterse altın kaplı olsun ancak Hindistan'a gönderilen 2 hava yastıklı arabaların savunulacak bir tarafı yok.
    Şu afaki rakamların bırakalım da gerçeklere bakalım

Gidip sıfır araba almak istediğinde en üst donanım aldığın halde sana 2 hava yastığı sunan, 3.sınıf insan muamelesi yapan 2 model var, onlar da polo ve fiesta

Ha 25 milyon aracın 30 milyonunda hava yastığı yok diyip, 150-200 km hızla kaza yapıp veya kemer takmayıp kazada hayatını kaybedenleri örnek gösterip kendini haklı hissedebilirsin o ayrı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Mart 2019; 15:4:33 >
    Yıl olmuş 2019 sıfır alınan bir araçta elbette ki 7-10 hava yastığı olması gerekiyor. Dikkat edersen 2 hava yastığı sunan Polo ve Fiesta dışında araç yok. Hem rakiplerinden daha pahalıya satacaksın hem de 2 hava yastığı sunacaksın yok öyle yağma..

Zaten trafikte her yıl yüzlerce binlerce kişi ölüyor çoğunluğu da hava yastığı olmayan araçların içinde can veriyor. Hava yastığının önemini anlamanız için daha ne olması gerekiyor?

Fiesta'da 7 hava yastığı standart olsaydı da rakip firmaların bir tanesinde 2 hava yastıklı bir araç satılıyor olsaydı hergün hava yastıklarının yararından ve öneminden bahsederdin.

Şu fanatizm gözlüklerinizi çıkarın artık.

Hava yastığı o kadar önemsiz ve gereksiz birşeyse Avrupa'da ve Abd'de 2 hava yastığı ile satsınlarda bakalım bir kişi çıkıp bunu almayalım da kötü araba mı alalım diyecek mi?
  • Arabasında Airbag yok diye Airbag gereksiz ilan edildi ya, bu gözler kim bilir daha neler görecek? Allah akıl fikir versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 4 Mart 2019; 15:52:39 >
  • Suzuki çok daha sağlam bir araç bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Zvjezdan

Arabasında Airbag yok diye Airbag gereksiz ilan edildi ya, bu gözler kim bilir daha neler görecek? Allah akıl fikir versin.
    Fiesta da esp yokken esp ye gerek yok yol tutuşu iyi diyen vardı

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Vurma hocam öldü.. Bazen fanatiklik yapsa da foruma renk katıyor arkadaş..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.