Şimdi Ara

Yeni Ford Fiesta öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci el araç alımından vazgeçtim (galericiler üzülecek ama ). İş çıkışında bütçeme göre yeni toyota auris 1.33 Life aracını inceledim donanımlar beni tatmin etmedi vazgeçtim ekstra olarak satıcının bilgisizliği buna eklenince koşar adım uzaklaştım. Kia ya gittim ve yeni Rio yu inceledim. Benim verebileceğim miktarın biraz üzerinde fiyat çekti RIO Hatchback FANCY e garanti koşulları gayet tatmin edici diğer markalara göre fakat ikinci el piyasasını da düşününce cazip gelmedi fakat içi güzeldi test edemesemde. Yol üzerinde Ford u gördüm ve gireyim fikir edineyim derken kendimi yeni fiesta titanium un pazarlığında buldum. Ellerinde mevcut olan yeni indirilen Elektrik kırmızısı renginde 1.5 motor dizel 75 beygir. Araç için 42.500 e anlaştıktan sonra aklıma test sürüşü yapmadığım geldi o kadar beğenmişim yani :) sözleştik yarın prosedürleri yerine getireceğiz araç hazır fakat henüz parayı vermediğim için test sürüşünden sonra vazgeçebilme şansım var orada. Onun için siz de fikirlerinizi söylerseniz sevinirim arabaya henüz hiç bir ödeme yapmadığım için aklınızdan geçen her şeyi söyleyebilirsiniz bende değerlendiririm zevkle alakalı yorumların çok üzerinde durmayacağım.

Yeni Ford Fiesta öneri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskalikilic -- 5 Haziran 2013; 21:03:22 >

• Almanı ve amerikanı japon dışında ki (honda nissan) geri kalan dandik araçlarla karşılaştırmayın
  • Güzel tercih. İnşallah güvenlik paketini almışsınızdır.Onun haricinde benzer fiyatlara rio denk gelebilirdi.Kısmet.Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

Almanı ve amerikanı japon dışında ki (honda nissan) geri kalan dandik araçlarla karşılaştırmayın

Buradaki dandik araçtan kastınız ne oluyor hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

Güzel tercih. İnşallah güvenlik paketini almışsınızdır.Onun haricinde benzer fiyatlara rio denk gelebilirdi.Kısmet.Hayırlı olsun.

güvenlik paketi dahil fiyatımıza..

sanırım araç sadece 75 beygir olarak üretildi titanium dizel versiyonunda 95 beygir gibi bir seçenek yoktu diye hatırlıyorum beygir önemli değil benim için kendi halinde insanım öyle hızlı da süremem zaten işe götürüp getirsin az yaksın kafi :) @GreenHeart
  • quote:

Orijinalden alıntı: pskalikilic

quote:

Güzel tercih. İnşallah güvenlik paketini almışsınızdır.Onun haricinde benzer fiyatlara rio denk gelebilirdi.Kısmet.Hayırlı olsun.

sanırım araç sadece 75 beygir olarak üretildi titanium dizel versiyonunda 95 beygir gibi bir seçenek yoktu diye hatırlıyorum beygir önemli değil benim için kendi halinde insanım öyle hızlı da süremem zaten işe götürüp getirsin az yaksın kafi :) @GreenHeart

alırken hep motor çok önemli değil diyor insan (kendimden biliyorum) aldıktan sonra anlıyor iyi bir motorun yavaş ve sakin kullanımda bile nasıl zevk verdiğini

• herhangi bir duygusal bağım olmayacak arabayla yeni araç olacak, az yakacak dizel olacak, içinde biraz konfor olacak bi de ucuz fiyat istedik mi zaten güçlü motor olması imkansız oluyor :) bu da züğürt tesellim sanırım nefret ettiğim iki şey varsa biri gaza dokununca uçan araba diğeri de sıfır araç kokusu

@asdfg112
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Orijinalden alıntı: pskalikilic

quote:

ben hızdan sözetmiyorum.çok zorlanırsınız benden söylemesi

hız değilse ne için zorlanırım orasını anlamadım sonuçta bu araçta beygir fazla olsa bile aman aman tork yok dizel bi araçtan beklentim bu olur bu fiyata idare etcez :)

standart titanium a ek olarak

Opsiyonlar
    Güvenlik Paketi (ESP,TCS,HLA, Yan, Perde ve Sürücü Diz Hava Yastıkları)
    X Paket ( Otomatik Yanan Farlar, Yağmur Sensörü, Hız Sabitleyici, Kararan Dikiz Aynası, Fabrikasyon Siyah Camlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskalikilic -- 5 Haziran 2013; 23:01:26 >

• Daha 2 saat önce arkadaşımın 1.5tdci titanium u ile gezdim ben gerçekten çok beğeniyorum 1.4 tdci kadar hantal değil özellikle siyah rengi çok hoşuma gidiyor siyah renkte ön ızgara çok iyi görünüyor küçük aston

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsunayoshi -- 6 Haziran 2013; 0:47:36 >
  • bu 1.0 ecoboost motoru hakkında performans ve yakıt tüketimi açısından değerlendirebilecek birileri var mı? Özellikle video olarak olursa çok iyi olur. Bu motoru kullanan arkadaşları buraya bekleriz.
  • Mesela Kia oluyor 'hocam' :)
  • Ford Trend donanıma 4 cam otomatik koysa bu araç çok daha fazla satardı. Ben sırf bu yüzden vazgeçtim Fiesta'dan. Çoğu kişi B sınıfı arabada donanım beklemiyor, Titanium'a o kadar para vermek istemiyor sırf 4 cam otomatik olacak diye. Ha bu saatten sonra 4 cam otomatik olmayan araba da alınmaz bana göre.

Şu an piyasadaki hiçbir B sınıfı araç 40.000'i geçmemeli ama bu meret Titanium olunca geçiyor. Onun dışında çok güzel araba.

42.000'i buna versem aklım Auris 1.33'te kalır benim. Boş moş ama sonuçta C sınıfı Toyota + güvenlik olarak bundan daha dolu...
  • 1.5tdci bilmem ama 1.4tdci kullandım klima açıktı yokuşta tıkandı araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

1.5tdci bilmem ama 1.4tdci kullandım klima açıktı yokuşta tıkandı araba.

Çok garip ben 3. fiesta 1.4 tdci ımı kullanıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

1.5tdci bilmem ama 1.4tdci kullandım klima açıktı yokuşta tıkandı araba.

Çok garip ben 3. fiesta 1.4 tdci ımı kullanıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım

İzmir Manisa yokuşunda sürekli vites düşürmek zorunda kaldım. O yokuşu bilen bilir baya eğimlidir. Arabada ben dahil 3 kişi vardı.

• hocam sizin kendi aracınız ne merak ettim doğrusu :) ayrıyeten bende size iddia ediyorum sabuncu beli dışında 5. vitesten düşmeden gideriz beraber araç kapıda şu an :) gerçi bu araçta fabrikasyon chip olduğundan şüpheliyiz normalden iyi gidiyor fakat ben manisa yolunda vites düşürmeyen adam görmedim
  • quote:

hocam sizin kendi aracınız ne merak ettim doğrusu :) ayrıyeten bende size iddia ediyorum sabuncu beli dışında 5. vitesten düşmeden gideriz beraber araç kapıda şu an :) gerçi bu araçta fabrikasyon chip olduğundan şüpheliyiz normalden iyi gidiyor fakat ben manisa yolunda vites düşürmeyen adam görmedim

1.4 benzinli benimki 97 beygir. Tdci de yaşadığım kesilmeyi kendi aracımda çok az yaşadım 5ten 4e attım o kadar daha fazla düşürmedim yani

• 1.0 ecoboost alın bence hem performanslı hem de yakıtı ucuz olur. dizel 75 beygir performans olarak yetersiz kalır eğimli yollarda bayar.
  • quote:

Mesela Kia oluyor 'hocam' :)

Neye göre kime göre dandik?Güzel bir açıklama yaparsanız bizde öğrenelim :)

Bu arada x paket ve güvenlik paketi ile on numara olmuş.Tekrar hayırlı olsun :)

• Herkes sussun ben konuşayım çünkü bu araca sahibim p.tesi gününden beri kullanıyorum fiyat olarak normal bendede 1.5 tdci titanium x paket var araç kesinlikle çok ama çok az yakıyor dibim kaydı diyebilirim sabah ve akşam trafiğinde e-5'de yoğun dur kalklı 4.5 litre yakıyor, motoru çok sessiz, direksiyon hissi çok hassas en ufak tepkilere bile karşılık veriyor viraj stibiletesi sanki yolda ray varda aracı tutuyor. Merak ettiğin bir konu varsa sorabilirsin gece grisini tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.