Şimdi Ara

Yeni Ford Fiesta öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bak güzel kardeşim kutu gibi arabayla şehir içinde konfor bulamazsın . Bu araba şehir içinde seni getirir götürür ayağını yerden keser.

Astra classıc konfor paket 1.6 benzınlı çok rahat 38.500 e anlaşırsın . 1.500 kasko tutsa 40.000 bir de prins marka lpg takarsın 2.000 tlye yıllarca sana arabalık eder.
  • Arkadaşım, sen zaten kararını az çok vermişsin. Buraya başlık açıyosun ama bu forum Baltalı İlah tipi adamlarla doludur. Adamın hevesini kursağında bırakırlar, arabaya aldığına alacağına insanı pişman ederler.

O yüzden boşuna buralarda takılıp kafanı karıştırma. B-segment araba soran birisine aynı fiyata diye 15-20 yaşında Mercedes E veya S serisi öneren bir forumdur burası.

Sen iyisi mi arabanı al, keyfini çıkar...
  • Unutmadan seçenekler arasına chevrolet aveo yuda ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Bak güzel kardeşim kutu gibi arabayla şehir içinde konfor bulamazsın . Bu araba şehir içinde seni getirir götürür ayağını yerden keser.

Astra classıc konfor paket 1.6 benzınlı çok rahat 38.500 e anlaşırsın . 1.500 kasko tutsa 40.000 bir de prins marka lpg takarsın 2.000 tlye yıllarca sana arabalık eder.

konuşmuyormusunuz, ne diyim sanki arabayı kullandında atıp tutuyorsun, donanım olarak arabada yok yok diyebileceğiniz cinsten benzinli arabayla 10 yıldır aynı kasada olan antika astrayla yeni fiesta dizeli karşılaştırmak tuhaf geliyor birde Lpg işin içine girince...
  • benzinliyle dizeli yakıt tüketim açısından kıyaslamak isteyenlere dizel verisi

2 aydır 1.5 tdci fiesta kullanıcısıyım yaklaşık 1800 km oldu, karma yakıt tüketimi ortalamam 4.1 lt/100 km, bunun 750 km si şehir içi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolarMohr

quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Bak güzel kardeşim kutu gibi arabayla şehir içinde konfor bulamazsın . Bu araba şehir içinde seni getirir götürür ayağını yerden keser.

konuşmuyormusunuz, ne diyim sanki arabayı kullandında atıp tutuyorsun, donanım olarak arabada yok yok diyebileceğiniz cinsten benzinli arabayla 10 yıldır aynı kasada olan antika astrayla yeni fiesta dizeli karşılaştırmak tuhaf geliyor birde Lpg işin içine girince...

Sen benim kullanıp kullanmadığımı nerden biliyorsun? atıp tutmuyorum kendi düşüncemi söyledim teknik bilgi vermedim ki atıp tutayım. Senle aynı şeyi düşünmek zorunda mıyım?

Benim için mantıklı seçim o olurdu onu da paylaştım. Sizi zerre kadar alakadar etmez.

Yorumlarımdan uzak durup kendi yorumunuzu yaparsanız mutlu olurum

• sınıfındaki diğer araçlarla karşılaştıramam ama fiestanın parça fiyatları bence çok yüksek. basit bir önek vermek gerekirse;
    tampondaki sis kapağına 70 lira, yan aynaya 590 lira istiyorlar :S
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.