Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (1216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.713
Cevap
56
Favori
544.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12141215121612171218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KÜFÜr yemekten çok mu hoşlanıyosun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Evet etsene

• coobain kullanıcısına yanıt
    Ediyorum rahat ol

• quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Evet etsene

başkalarına acıyacağına kendi haline bir bak
    açtığın konulara bakınca neye cevap veriyormuşum öğrendim
    https://forum.donanimhaber.com/kivanctan-daha-yakisikli-adam-ss-li--123583412-3#123744190

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 4 Şubat 2017; 13:5:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

fitipaldo diebler tyus gibi oyuncular daha çok değerlendirilmeli.

Fitipaldo dün acayip batırdı, diğerleri de çok istikrarsız oyuncular.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

sürekli kenara gelip oyuna giriyorlar. istikrarlı süre alan micov sinan gibi oyuncular dışında süre alan çok yok. micov sinan çok hata da yapsa kenara alınmazlar. ki onlarda yoruluyorlar. micov zaten 4 nuamra oynuoyor 3 numarada oynaması gerekirken. tyus az süre alıyor. fitipaldo kendini takıma tam adapte etmemiş. çünkü süre fazla almıyor ki oyun kurucuda iyi iş yapıyor bana göre diğerlerine göre. hem böylece sinanda rahat oynar,

micov schilb değişmeli 3 nuamra oynar. gerektiğinde dinlendirmek için micov 4 numara oynar. ama genelde pleiss tyus oynayabilir. daye oynar 4 numarada. v.s.

yani takım o kadar kötü değil bana göre. pozisyonlarında oynasalar bile performans azda olsa artar. diebler plan içinde oynamalı. daha önce kaç kez yazsım zaten bunları. ama işte takım planlı oynamıyor sanki.

russ smith, deon, dentmona galatasarayda bu şekilde davranılmamalıydı ayrıca. yollar ddaha iyide ayrılabilirdi. medya önünde oyuncular hep söyleniyor egin ataman da biraz özeleştiri yapmalı. bu takım daha iyi oynayabilir kısacası.

• Ben basketten pek anlamam, 4 numara nedir, 3 numara nedir onu bilmem, ama maçları izlediğim kadarıyla o üç oyuncu da bizi üst seviyeye taşıyacak oyuncular değiller. Fitipaldo'yu genel olarak beğendim, ama Euroleauge için yeterli olduğu çok tartışılır, sorumluluk almaktan kaçınıyor, oyun görüşü iyi, boş şutları fena değil, ama bunlar bizi Euroleagu'te kurtarmaz, zaten kurtarmıyor da, ama lig için çok iyi bir transfer, Fitipaldo ile ligte kadro olarak bizden kötü takımlara pek kaybedeceğimizi sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 4 Şubat 2017; 14:17:31 >
  • Bu maçı almak hep 3.çeyrek sonundaki gibi oynamamız gerekiyordu su atılmasaydı keşke neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 4 Şubat 2017; 15:29:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

sürekli kenara gelip oyuna giriyorlar. istikrarlı süre alan micov sinan gibi oyuncular dışında süre alan çok yok. micov sinan çok hata da yapsa kenara alınmazlar. ki onlarda yoruluyorlar. micov zaten 4 nuamra oynuoyor 3 numarada oynaması gerekirken. tyus az süre alıyor. fitipaldo kendini takıma tam adapte etmemiş. çünkü süre fazla almıyor ki oyun kurucuda iyi iş yapıyor bana göre diğerlerine göre. hem böylece sinanda rahat oynar,

micov schilb değişmeli 3 nuamra oynar. gerektiğinde dinlendirmek için micov 4 numara oynar. ama genelde pleiss tyus oynayabilir. daye oynar 4 numarada. v.s.

yani takım o kadar kötü değil bana göre. pozisyonlarında oynasalar bile performans azda olsa artar. diebler plan içinde oynamalı. daha önce kaç kez yazsım zaten bunları. ama işte takım planlı oynamıyor sanki.

russ smith, deon, dentmona galatasarayda bu şekilde davranılmamalıydı ayrıca. yollar ddaha iyide ayrılabilirdi. medya önünde oyuncular hep söyleniyor egin ataman da biraz özeleştiri yapmalı. bu takım daha iyi oynayabilir kısacası.

Bence en büyük probleminiz ataman. Büyük maçların koçu değil. EL yi geçtim TBL nin kalbur üstü 7 takımı var ki bunlar ilk 7 de. EL deki 4 takım artı BJK banvit KSK . Bu takımlara karşı sadece bir galibiyetiniz var yanlış hatırlamıyorsam.

Geçen seneki büyük başarıdan sonra bu bütçe ile taraftarında beklentisi büyük oldu doğal olarak. Ama ataman bu işin aktından kalkamadı. Yoksa kadro olarak kötü değil kesinlikle.

Şu kadronun başına obrayı koyun TBL yi domine eder, EL de ise ilk 8 yapardı. Seneye düzgün bi yapılanma ile GS yine avrupada başarı kazanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intermed -- 4 Şubat 2017; 19:24:17 >

• temeli atılan oteli 2 yılda yapamayan adam bunu hayatta yapamazda yinede haberi ekleyelim

Ali Sami Yen Spor Kompleksi THE VENUE

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Şubat Ayı Divan Kurulu’nda yeni yapılacak spor salonu Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Özbek’in açıklamaları şu şekilde:

“AMACINA UYGUN KOMPLEKS İÇİN ÇABA İÇİNDEYİZ”
    “Ali Sami Yen Spor Kompleksi planlandığında 365 günü yaşayan bir merkez olması düşünülüyordu. Ancak ne var ki Türkiye’deki pek çok stat gibi kapılarını 15 günde bir, sadece maç günleri açan bir yer olmaktan öteye gidemedi. Amacına uygun bir kompleks için bir çaba içindeyiz.”

“PROJEYE MÜZEYİ DE DAHİL ETTİK”
    “Biz öyle bir şey yapalım ki tüm Galatasaraylılar buraya gelsin. Sadece 15 günde bir maç izlemeye gelmesin. Burası bizim yuvamız. Kurucumuz Ali Sami Yen Bey’in ismini verdiğimiz yeni mabedimiz. 15 bin kişilik bir salon projemiz bitti. Burası sadece bir spor salonu mu olmalıydı yoksa dünyanın geldiği durum itibarı ile değerli araziyi günün ihtiyaçlarına göre mi kullanmalıyız düşüncesiyle bir çalışma yaptık. Çalışmanın çıkış noktası NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’un tavsiyesi ile geldi. Daha önceki projeyi inceledik. Dünyadaki örneklerini anlatarak Galatasaray böyle bir şey yapıyorsa dünyadaki örnekleriyle yarışacak şekilde olması gerektiğini belirtti. Bu yatırımı yapacağımıza göre nasıl finanse edeceğimiz konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Artık sadece spor salonu değil, etkinliklerin de yapıldığı bir alan şekline dönüşecekti. Bu çalışmaları yapıp, inşaatına daha önce başladığımız müzeyi de ilave ettik. Burası, çağdaş müzecilik anlayışıyla tasarlanan, teknolojinin tüm imkânlarında faydalanan, taraftarımızın görerek, dinleyerek, deneyimleyerek köklü ve zaferlerle dolu tarihimize tanıklık edeceği interaktif bir mekân olacak. Boş alanların değerlendirilmesi bütünün içine dahil edilmesi çok önemliydi.”

“365 GÜN YAŞAYAN BİR MEKAN OLACAK”
    “15 günde bir kullanılan bir kompleks olmaktan ziyade çok önemli bir müze haline dönüşecek. Aslantepe ailecek gelinebilecek, yeme içme mekanları, çocuklar için oyun salonları, toplantı salonları olan bir kompleks halinde olacak. Salon sadece basketbol oynanacak salon olmayacak. Konser organizasyonlarının yapılabileceği 15 bin kişilik bir salon haline geliyor. Salonun tek amaçlı, maç günü yaşayan bir salon olmaktan çıkarıp alt kısmında ofisler ve ticari alanlarla 365 gün yaşanan bir mekan haline gelecek.”

“DÜNYADAKİ ÖRNEKLERİ İNCELEDİK”
    “Bunun içinde neler var? 15 bin kişilik salonu ifade ettim. Çok amaçlı bir salon. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. 29 bin metrekarelik kiralanabilir bir alan var. 7 bin metre kareye akın açık havada etkinlik yapılabilecek bir mekan var. Sponsorluğu yapan firmanın teklifiydi; 3750 metrekarelik inovasyon ve bilim merkezi var. Aynı mekanda sanatsal etkinliklerin yapılması planlanan bir mekan olarak da projelendirdik. Çocukları da unutmadık. Dünyadaki pek çok örneği inceledik ve yurdumuzda kabul gören bir proje olması için azami gayreti gösterdik. NEF, bu projenin finansmanı için bize çok büyük katkı verdi.”

“İNŞAATIN ÖNÜNDE ENGEL YOK”
    “Anlaşma bitmediği için ifade etmekten kaçınıyorum. Çok büyük bir firmayla çalışmalarımız sürüyor. Huzurunuzda Erden Timur’a da çok büyük teşekkürlerimi sunuyorum. Salonun inşaatı için engel yok. Sponsorluk görüşmelerinde sonuna gelindi. Sarıyer Belediyesi’ne geçtiğimiz hafta yeni projeyi teslim ettik. Temaslarımız sürecek. Bir iki hafta içinde ruhsatını alıp alanı inşaata uygun hale getirmek için startı vereceğiz.”

http://www.galatasaray.org/haber/kulup/ali-sami-yen-spor-kompleksi-the-venue/34771

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    salon güzele benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

salon güzele benziyor.

basketbol salonundan çok konser salonu,amfi gibi olmuş sanki,ucuz koltuklar sahaya çok uzak abdi ipekçideki atmosfer zor olur burada
    eğer dediği gibi gs kasasından para çıkmadan yapacaksa ne ala ama şimdiye kadar ne dediyse tersi oldu yağlı suratın, 1 senesi kaldı defolup gidecek zaten gidene kadar anca temeli atılır buranın kaç kat yapmışlar yer altına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 9 Şubat 2017; 3:28:50 >
  • Haydi Cimbom haydi Cimbom haydiii
  • :)

Prestij galibiyeti
  • Len en baştan aklınız neredeydi şimdi mi alıyorsunuz bu maçları
  • euroleague de deplasman galibiyeti gören efsanevi nesil
  • Takım kendini buldu lig bitti..
  • mccollum olsaydi ilk 8 de olmamiz icten bile degildi, kıcı kırık kızılyıldız ve baskonia bile play off lara kalabiliyorsa galatasaray yonetimi sapkayi onune koyup dusunmelidir nerede hata yaptik diye, gelecek sene iskelet bozulmadan sinan,schilb,tyus, micov dortlusunun etrafina takim kurulacaksa gelecek oyuncular en az mccollum kalitesinde olmalı ki kafaya oynayabilelim, zaten seneye ligde şampiyon olamazsak euroleague te olmayacagız buyuk ihtimalle, zaten wild card ı galatasaraya vermezler ki haklılar da, bu rezil yonetime bende olsam wildcard falan vermem.

• GS yi tebrik ediyorum. Önemli bir galibiyet aldılar.

• şu anda galatasaray daçka maçı var. türkiye kupası maçı. aspor canlı veriyor. izlemek isteyen olabilir diye haber vereyim dedim
  • 
Sayfa: önceki 12141215121612171218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.