Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (1214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.713
Cevap
56
Favori
544.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: strongergo

ilk yarı harika oynadık. çok iyi paslaşıyorduk. ama ikinci yarı bunu yapmadık pek. izlediğim yerlerde göremedim. halbuki paslaşarak hücumlarımız çok iyiydi.

ayrıca iyi maç çıkardık. son dakikalara kaldı. ama olsun. böyle oynarsak daha iyi sonuçlar alabiliriz. o da takımın ilk yarıdaki palnlı ve paslaşarak hücum etmesiyle daha çok olur bence.

micov 4 numarada elinden geleni yapıyor. ama 4 numarada değil 3 numarada daha iyi oynar micov. kaç kere yazdım bu konuda.

ayrıca hücumlarda iyi değildik iknci yarı. yoksa savunma konusunda fena değildik tüm maç. sadece dixon son dakikalarda bir üçlüğü var boş attığı onun dışında pek güze batan savunma hatası olmadı yada görmedim.

bu takımın hücumların daha planlı ve paslaşarak yapması performansınıda arttırıyor. fenerbahçenin sahasında ilk yarı nerdeyse 50 sayıyı bulduk. bu da savunmaya yansıdı. paslaşarak hücum etmeye devam etmeliyiz. zaten takımdaki çoğu oyuncunun pasör özellikleri var.

İlk yarı fenerin konsantrasyon eksikliğindende faydalanarak galatasaray gerçekten muhteşem oynadı. Özellikle 3. Çeyrekte fener çok iyi savunmayla gs yi kitledi. Diğer maçlara nazaran savunmada gayretli ve başarılıydınız maçın genelinde. Maç sonunda ise klasik Ergin saçmalıkları ile maçı verdiniz. Sonuç olarak iki takımı da tebrik etmek lazım. Çok güzel bir maç izlettiler bize. GS böyle oynamaya devam ederse ilk 8 artık zor ama sürpriz galibiyetler alarak ilk 10da bitirebilir bence. Maçta olay çıkmaması da ayrıca sevindirici bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerli bir basketsever olarak iki takimi da tebrik etmek istiyorum. Gercekten de son yillarin en keyifli maciydi. Ilk yari kelimenin tam anlamiyla kusursuz oynadiniz. Ozellikle sinan guler yanlis hatirlamiyorsam %100 ile oynadi. Bunda fenerbahcenin konsantrasyon eksikligi de isinize yag surdu. Acikcasi 2. Yari macin donecegini biliyordum ama son pozisyonda micov un kirilma anina kalacagini beklemiyordum.

Her ne kadar asiri tarafgir bir hoca olmasindan ve yuksek egosundan dolayi kendisinden hic hoslanmasamda ergin ataman ilk yari takimini cok iyi yonetti. Ikinci yari o da donecegini bilerek basladi. Daha cesur olsaydi maci kazanabilirdi. Her iki takim da cok dar rotasyonla mucadele etti.

Umarim her mac bu temizlikte ve rekabet dolu gecer.

• Keske her takim ansa ama tribunculer ve kulup baskanlariyla da alakali.

• gs yı tebrik ederim bizi bu kadar zorlayabilmeleri bile büyük başarı her ne kadar dar rotasyon ve ekpesiz olmamıza olmamıza rusyanın bir ucundan gelmemize ragmen bu denli zorlanacağımızı düşünmüyordum
  • Bu basketbol niye bu kadar takip ediliyor anlamıyorum nba haricinde parayı veren düdüğü çalıyor resmen nerde bu işin ruhu futbolda en iyi 11 i kurun yenilmezlik diyemezsiniz ama basketbolda parayı basıp yenilmez bi takım kurabilirsiniz laf aramızda ülker ve Fenerbahçe gibi ülker de parasıyla kuruldu çatır çatır oynuyo fenerbahçe her yıl milyonlarca dolar verip futbol kadrosu kuruyo ama ruh olmayınca olmuyo bu yüzden nba harici zevkli alamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: kapatıyoruz35

Bu basketbol niye bu kadar takip ediliyor anlamıyorum nba haricinde parayı veren düdüğü çalıyor resmen nerde bu işin ruhu futbolda en iyi 11 i kurun yenilmezlik diyemezsiniz ama basketbolda parayı basıp yenilmez bi takım kurabilirsiniz laf aramızda ülker ve Fenerbahçe gibi ülker de parasıyla kuruldu çatır çatır oynuyo fenerbahçe her yıl milyonlarca dolar verip futbol kadrosu kuruyo ama ruh olmayınca olmuyo bu yüzden nba harici zevkli alamıyoruz

kaybedince ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maine Road

quote:

Bu basketbol niye bu kadar takip ediliyor anlamıyorum nba haricinde parayı veren düdüğü çalıyor resmen nerde bu işin ruhu futbolda en iyi 11 i kurun yenilmezlik diyemezsiniz ama basketbolda parayı basıp yenilmez bi takım kurabilirsiniz laf aramızda ülker ve Fenerbahçe gibi ülker de parasıyla kuruldu çatır çatır oynuyo fenerbahçe her yıl milyonlarca dolar verip futbol kadrosu kuruyo ama ruh olmayınca olmuyo bu yüzden nba harici zevkli alamıyoruz

kaybedince ben

Macı izlemedim cidden nba sever biriyim ama abd dışında basketbol izlemenin anlamsız olduğunu düşünüyorum

• quote:

Kızılyıldız var sana onu verelim olur mu ?
  • kapatıyoruz35 kullanıcısına yanıt
    İzleme o zaman. İzlemeyip izleyenleri eleştirmek komedi. Ben sigara içiyorum sen niye içmiyorsun gibi bir şey. Sen yapmıyorsun diye bizde mi yapmayalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: auToeXec_

quote:

Kızılyıldız var sana onu verelim olur mu ?

Bencede o ligden bi takım tutucak olsam o olurdu

ülkerle 2 yıldır birliktelik yok, ilk f4 sonrası devam etmedik, ayrıca sporda parayı veren olayı çok nadir durumlarda geçerli olur , sizin kadınlarda efsane kadrolar kurup bize verdiğiniz şampiyonluklar bizden düşük bütçeyle bizim vakıfa kaybettiğimiz cl ertesinde onlardan çok daha düşük bütçelerle kazandığımız şampiyonluklar var. ek de oly ve maccabi kaç kat bütçeleri geçip kupa kaldırdılar bizim geçen yıl nasıl kaçırdığımız malum.Eğer sadece para olsa efesin ligde yıllardır tulum çıkartması gerekirdi.
    maç seyretmek keyif işi bende ne nba ne wnba de sezon içi maçlarını begenmiyorum , el i tercih ederim mesela

not: o sitedeki rakamları görmüştüm ama pek inandırıcı gelmedi bana en azından bizde öyle bir bütçe olduğunu sanmıyorum
    25 milyon adam başı 2 milyona denk gelir nerdeyse ama hiç sanmıyorum

geçen yıl itibariyle şöyle bir listede var mesela
    http://abcspor.com/avrupada-en-cok-kazanan-50-basketbolcu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawbreaker -- 27 Ocak 2017; 2:43:52 >

• lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Eyv zaten basketbol kupasıyla hiç övünmedim basketbol seyir zevki çok yüksek ama takım olma hissi az bence ha basketbol desteklenmesin demiyorum seyir zevki ıcın desteklensin diyorum ülkemiz için basketbol kitlesinin artması bence hoş bişey keza voleybolda öyle keşke bayan voleybol diğer sporlara örnek olsa maşallah kızlarımız altyapıdan dünyanın ilk sırasına kadar çıktılar ama basketbolda dışarıya milyonlar verip başarı bekliyoruz buna karşıyım sadece

Ne zaman ki klüpler bazında cl hedefiyle yola çıkınca altyapı falan kalmıyor maalesef, yegenim yıldız milli takımla dünya 2.si olan kadrodaydı, sonra genç milliye geçti ama orada tıkandı (birazda kendi yüzünden) eğer eda-gözde-nesli vsvs ilk a takım yaşına geldiklerinde cl hedefi olan takımlarda olsalardı asla oynayamaz gelişemez bu günkü duruma gelemezlerdi. Dikkat edersen bizim gamovalı kadroyla cannes da final oynayıp kaybettiğimiz yıldan sonra vakıf ve eczacı da cl hedefi olan takımlar kurup kupaları topladılar ama milli takımın alttan gelen jenerasyonunun önü kesildi bugün 92-93 ve sonrası doğumlulardan bir kadro kursak (24-25 yaşa denk gelir) avrupada ilk 4 e giremeyiz net
  • Arkadaslar pazar günü Best Balıkesir-GS maçı var gidersem mecburen Balıkesir tarafında olucam gitmeye değer mi hiç büyük bir maça gitmedim

• Dar rotasyona kurban gittik, maç sonunu getiremedik. Yine de efendi gibi, aslanlar gibi mücadele eden takımımızı kutluyorum.
  • Mccollum u geri alıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Mccollum u geri alıyoruz

Daruşşafaka almıyor muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Mccollum u geri alıyoruz

Daruşşafaka almıyor muydu?

Birkaç gün önce çıkan haberlere göre biz alcaktık , bugün çıkan habere görede Daçka . Belli olmaz

• Lasme' nin cezası kaldırılmış. Hemen alın!!!!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.