abi koptum ikiside komedi :))))))) ahaha bak hala guluyom ahahahaaaa hele su gariban ahmed'in " ne oldu lan ben mi faul yaptim" bakisindan sonra penaltiya sevinmesi cok matrakti
hele gs nin attigi goldeki faul+el+ofsayt, Hasan in "ulen hakem sen beni atamazsin" dercesine tekme tokatlari, Umit in Cordoba yi ve topu hem de eliyle kaleye sokmaya calismasi ve de hakemin devam karari, A.Hassan in gole giderken arkadan dusurulmesi ve Sabri ye(galiba)kirmizi vermemesi, yine A.Hassan in temizc aldigi bir top sonrasi 3e 2 hatta 3e 1 gole giderken hakemiz faul verip atagi kesmesi, en komigi de bu kadar olaydan sonra medyanin sadece biri kesin digeri tartismali 2 penaltiyi gundeme getirmesi ve de gs nin fb ye yalakaligi... uzar gider.
bunlar daha komikti... [bandt][bandt][bandt]
ayrica son A.gucu-gs macinda Mondi nin resmen boksor gibi rakiplere yumruklari seri sekilde sallamasina ragmen rezalet bir sekilde atilmayip da sahada tutulmasi gercekten igrencti. hele Ayhan in yaptiklari da onunla yarisir cinstendi. yine de gs kaybetti maci...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme