galatasaray beşikaş maçı tekrarlancakmış diyorlar acaba ne kadar dogru
ama tekrarlanırsa galatasaray yenecek o kesin
ne alaka ya noolduki maç tekrar edilecekmiş ben öğlen haberlerde gs itiraz için geç kaldı diye duydum.
arkadaşım zaten bende izledim ama haberlere inanma
ben inanmıyorum ama belki dogrudur.
Fısıltı gazetesi çıktı demek. GS kulübü itiraz etmekten vazgeçti. Artı tekrarı gerektirecek bir durum olmadığı zaten yazıldı. Nerden buluyorsunuz böyle haberleri şaşıyorum
şimdi okudum .Canaydının kural hatası dediği komedilere bakın .bu arada milliyetin başlığıda güzel ''şaka gibi''
İtiraz maddeleri * Kötü ve çirkin tezahürata karşın hakem Aydın 2 numaralı anonsu yaptırmamıştır. * Hakem uzatma dakikalarını eksik oynatmıştır. * Hakem faul kararı verdiği pozisyon sonrası maçı taç atışı ile başlatmıştır. * Penaltı atışlarında Galatasaraylı oyuncular ceza alanına girerek ihlalde bulunmuş, hakem gereğini yapmamıştır.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tunasilah</i> <br />şimdi okudum .Canaydının kural hatası dediği komedilere bakın .bu arada milliyetin başlığıda güzel ''şaka gibi''
İtiraz maddeleri * Kötü ve çirkin tezahürata karşın hakem Aydın 2 numaralı anonsu yaptırmamıştır. * Hakem uzatma dakikalarını eksik oynatmıştır. * Hakem faul kararı verdiği pozisyon sonrası maçı taç atışı ile başlatmıştır. * Penaltı atışlarında Galatasaraylı oyuncular ceza alanına girerek ihlalde bulunmuş, hakem gereğini yapmamıştır.
Kötü ve çirkin tezahüratı Beşiktaşlılar yapmadı heralde; Galatasaraylı oyunculara da söylesinler de bir daha yerlerinde dursunlar penaltı atılırken. [evlol]
sonuçta haklı haksız oldu fındık tüccarının verdigi hayali penaltılarla maç bitti yaw farkındaysanız bu konu lar çok uzamaya başladı şimdiden fb bjk maçı hakkında yazılar yazmaya başlayın bence mesela hakem kim
Cem Papila.
kesin
walla bana göre yurtdışından bu maç için bir seferligine<font color='red'><h1> Pierluigi Collina </h1></font id='red'>getirilsin diyorum
orta hakem haluk ulusoy yan hakemler ali aydın ve bülent yavuz [evlol] işin esprisi ama ALLAH o maçı yönetecek hakemin yardımcısı olsun aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık heralde maçı berabere bitirecekler
eh be kardesim, Ali AYDIN cikti "kotu bir mac yonettigimi kabul ediyorum ama verdigim 2 penalti icin kimse birsey diyemez" dedi hala penalti degildi diyorsunuz. bunlarin ustune Besiktas aleyhine cok kritik dudukler caldi ve calmadi, bunlar nedense hic konusulmuyor...
keske Ali AYDIN yukaridaki sözlerini canli yayindaki basin toplantisinda bu boyali, yalaka medyanin yuzune tokat gibi yapıstirsaydi.
ali hatalı kararlar verdi ve buna penaltılar dahil ve hala anlamsız bir şekilde uzatıyorsun ve canı yanan klüp galatasaray tam tersi olsaydı sende hakkını arayacaktın
tunasilah bir ara galatasaray arsenal uefa 2000 final maçınıforumda soruyordun millennium mucizesi cd si elime geçti fakat maçın 90 dk. degil uzuun özeti ve maç sonrası röportajlar kupanın istanbul turu havalimanı vs vs var istersen sana hemen gönderirim kendime kopyasını çıkardım
konuyu uzatan ben degilim. asil bu penalti konusunun bu kadar uzatilip verilen/verilmeyen diger hatali karalarin neden boyle uzatilmayip olmamis gibi bir hava yaratilmasini garipsiyorum...
<font color='red'>PENALTILAR HAKSIZ ÇERKEZ PENALTININ BABASI HASANA YAPILANDI MAÇTA HATALI KARARLARDA ÇOK BUJNU KİMSE İNKAR ETMİYOR BOŞVER ARTIK YENİ KONULARA GEÇELİM OLAN BİZ TARAFTARA OLDU SEYİR AÇISINDAN ZEVK ALARAK İZLEDİGİM MAÇLARIMIZDAN BİRİNİ HAKEM KATLETTİ NE DEMİŞLER ÖLENLE ÖLÜNMÜYOR BOŞVER GERİSİNİ</font id='red'>[drknrd][type]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kemalhirca 1905</i> <br />tunasilah bir ara galatasaray arsenal uefa 2000 final maçınıforumda soruyordun millennium mucizesi cd si elime geçti fakat maçın 90 dk. degil uzuun özeti ve maç sonrası röportajlar kupanın istanbul turu havalimanı vs vs var istersen sana hemen gönderirim kendime kopyasını çıkardım <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
kardeş internet bağlantın ne adsl kablo gibi bir bağlantın varsa istersen kazaaya falan koy ordan çekim yok dial up kullanıyosan kargoyla halledebilirz çok saol düşündüğün için.istersen pm at
şampiyon cimbom bom gerisi balon allahtan iddiaları yok .biraz iddiaları olsa dünyayı yıkacaklar eskiden arif ve hakanın dümenden düşüp orta sahadan penaltı çalan hakemlerin eniyi olduğu ligde fatih terimle şampiyonluğu hedefleyip ligde kalmayı başaran gs liler şimdi yırtınıyorlar.suçlu arıyorsanız önce yönetimdeki hırsızlara çare bulun.en son da rakiplere çamur atın.unutmayınki kimse bülenti hakanı baliçi vs re kadro dışı bırakmadı.ya fatih ya da yönetim bunları kadro dışı bıraktı heralde bundada ulus0yun kabahati yoktur.