Şimdi Ara

30 gün boyunca günde 200 şınav nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    70kg vücut

biraz fitness geçmişim var bi ara sixpack vücudum vardı ama uzun süre ara verdim. dün 100 şınav çektim ve hemen pump oldu biraz iyi hissettim. merak ettiğim husus her gün 200 şınav çekersem recovery falan ne olur? 2 günde 1 yaparsam daha mı iyi olur

• Yapay Zekanın Yanıtı

30 Gün Boyunca Günde 200 Şınavın Vücudunuza Etkileri

30 gün boyunca günde 200 şınav çekmek, vücudunuz için önemli faydalar sağlayabilecek zorlu bir hedeftir. Ancak bu hedefe ulaşmak için gerekli özveri ve sıkı çalışmayı gerektirir. İşte her gün 200 şınav çekmenin vücudunuza neler getirebileceğine bir göz atalım:

Kas Gücü ve Dayanıklılığı Artışı: Şınavlar, göğüs, triseps ve omuzlar dahil olmak üzere vücudunuzun üst kısmındaki kasları hedefler. Günde 200 şınav çekmek, bu kas gruplarındaki gücü ve dayanıklılığı artırmaya yardımcı olur.

Gelişmiş Kalp Sağlığı: Şınavlar, kalp atış hızınızı artıran kardiyovasküler bir egzersizdir. Düzenli olarak günde 200 şınav çekmek, kardiyorespiratuvar sağlığınızı iyileştirmeye ve kalp hastalığı riskinizi azaltmaya yardımcı olabilir.

Gelişmiş Metabolizma: Şınavlar, kalori yakmanıza yardımcı olan metabolizmanızı hızlandırır. Günde 200 şınav çekmek, yağ yakmanıza ve kilo vermenize yardımcı olabilir.

Kemik Sağlığı: Şınavlar, kemik yoğunluğunu artırmaya yardımcı olan bir ağırlık taşıma egzersizidir. Günde 200 şınav çekmek, osteoporoz riskini azaltmaya yardımcı olabilir.

Duruş ve Esnekliğin Gelişmesi: Şınavlar, omurganızı hizalamaya ve duruşunuzu iyileştirmeye yardımcı olur. Ayrıca göğüs ve omuz esnekliğini artırarak genel hareket aralığınızı geliştirirler.

Egzersiz Bağımlılığı Riski: Günde 200 şınav çekmek zorlu bir hedeftir ve bu hedefe ulaşmak için önemli bir özveri gerekir. Bununla birlikte, aşırı antrenman sendromuna yol açabilecek egzersiz bağımlılığı riskini de beraberinde getirir.

Bu faydalardan yararlanmak için, günde 200 şınav çekmeye kademeli olarak başlamanız önemlidir. Yeni başlayanlar, daha düşük bir sayıdan başlayıp zamanla kademeli olarak artırmalıdır. Ayrıca, dinlenmeye ve doğru beslenmeye dikkat ederek vücudunuzun iyileşmesi ve gelişmesi için zaman tanımalısınız.

Günde 200 şınav çekme hedefi herkes için uygun değildir. Herhangi bir egzersiz programına başlamadan önce bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Burada sorun recoveryden ziyade daha çok 30 gün boyunca sadece push (itiş) yapmak olacaktır gibime geliyor. İtiş ağırlıklı antrenmanları çekiş egzersizleriyle dengelemezsek bu omuzlar için zararlı olur diye biliyorum.
  • Sakatlanmak için iyi bi yöntem hocam tamamen gereksiz
  • 4 setten 20-30 arası çek, zorlamanın lüzumu yok diye düşünüyorum

Sadece sınav değil de , programina barfiks squat dibs te ekleyebilirsin.
  • sixpack vücud
  • Bicepsler güçlenir ama göğüsler daha da bir top top olur, aralar açılır kanatlar güçlenir.

4 tur yapacaksın ilkinde limitlerine kadar gideceksin.

sonra işte bir kaç dakika ara ile gittiği kadar.

her gün yaptığının bir tane üstüne çıkmaya çalışacaksın. bir kaç ayda 70 yumruk şınav atabilecek seviyeye gelebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.