EMEKLİ yönetici sky__walker benim bir mesajımı alıntılayıp maçla tamamen ilgisiz bir şekilde eskiden açtığım bir konuyu yazıp ''pazartesi okullar açılıyor kurtulacağız'' yazıyor. daha sonra nasıl oluyorsa saniyeler içinde bu mesaj siliniyor.ben bu emekli yöneticiye ;
''@sky__walker ilk önce mesaj atıp sonra silmeyide biliyomussun.noldu yukardan abilerin mi uyardılar?
ayrıca o açtığım konunun ilk cümlesini okusaydın liseyi çoktan bitirdiğimi anlardın gerçi anlamanı pek beklemiyorum. fazla zorlama
hadi yabancı sınırına saydırmaya devam et sen.takımında sahada 5 yabancıyla oynadığınıda unutma''
yazıyorum. ve 15 gün bölüm uzaklaştırması alıyorum. bu arada bu Gny nick li bölüm yöneticisinin attığı mesaja bakın.
şimdi benim mesajımın neresi provake edici? neresi konuyla alakasız ? emekli yönetici benim mesajımı alıntılayıp eskiden konu dışı bölüme açtığım konuyu atıp okullar açılsın kurtulucaz diyor ama ceza yiyen ben oluyorum.
ayrıca gs nin puan kaybettiği maçlarda mesajlarımız SANİYESİNDE silinirken fb nin puan kaybettiği maçlarda karşı taraftarların küfürlü mesajları saatlerce forumda kalıyor.
kafasına göre ceza veren şu yöneticiyi umarım atarsınız.
bu arada emekli yöneticide nerden cesaret alıyorsa millete atar yapıp üyelerin hangi bölüme mesaj atcaklarını sorguluyor üyelerin yaşlarıyla ilgili eleştiri yapıyor.yönetici seçimlerinizde süpersiniz
Ama onlar adaletli objektif yhaağğğ
Benim görevim sorumlu olduğum bölümün düzeninini sağlamaktır. Eğer bu düzene uymayan mesajlar, alıntılar vs oluyorsa bunlara yaptırım uygulama yetkim vardır.
Mesajların silinmesi tartışmaların büyümemesi için yapılıyor. Tartışmalı mesaj ne kadar uzun süre kalırsa tartışmalarda o derece ateşleniyor.
Ceza almanıza sebep bazı mesajlarınız:
quote:
Orijinalden alıntı: Shinku
quote:
Orijinalden alıntı: sky__walker
Bu takım hep Yıldırım Demirören'in eseri. Adam istediği şeyi yaptı. Yabancı sınırlaması yüzünden hem istediğimiz adamları alamadık, hem aldıklarımızı oynatamadık, her maç farklı kadro, her maç farklı varyasyon. Bu Sabri lerden, Yekta lardan mecbur medet umuyoruz.
Maçı izleyemeyenler için söyleyeyim, bir G.Saray takımı ancak bu kadar kötü olur ve ancak bu kadar kötü oynar. Daha kötüsü olabileceğini zannetmiyorum, dip gerçekten bu futbol.
2 yıl önce sınır gelcek diyen dedem miydi?siz adamı dinlemeyip nasıl olsa yapamazlar diyerek öyle çok yabancı transfer ederseniz sınır gelincede kalırsınız böyle ortada
quote:
anlaşıldı akşam gs liler bizim konuda pusuya yatcak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
quote:
@sky__walker yönetici abilerine söyleyip mesajlarımı sildirmeyide iyi biliyormussun. sebep gösterilmeksizin mesajlarım siliniyor
ayrıca kendin atar yaptığın mesajlarıda sildirmişsin. ne zamandan beri üyeler kendi mesajlarını sildirebiliyor?
Kimse sildirmiyor ben siliyorum. Konuyla alakalı mesajlar atılmasa her türlü mesaj silinecektir.
evet evet doğru. gs nin puan kaybettiği maçlarda mesajlarımız saniyesinde silinirken fb nin puan kaybettiği maçlarda karşı takımın mesajları saatlerce orda duruyor.
madrid maçında daha maç bitmeden maç konusunu silmiştiniz
Madrid konusu olağan üstü haldir. Orada en hızlı şekilde en iyi kararı vermek zorundasınız. Sadece o konudan 400'e yakın şikayet vardı. Geçici olarak kitlemek en iyi çözümdü. "Buna yetkim var" dediğim mesajım bunun içindi.
Amacınız sadece futbol konuşmak olsaydı zaten ceza almazdınız. Keyfi olarak ceza verebilme gibi bir lüksümüz yoktur. Kim hakediyorsa cezasını alıyor. Gs, Fb, Bjk önemli değil. Eylem varsa yaptırım da vardır.
quote:
ayrıca gs nin puan kaybettiği maçlarda mesajlarımız SANİYESİNDE silinirken fb nin puan kaybettiği maçlarda karşı taraftarların küfürlü mesajları saatlerce forumda kalıyor.
Uygunsuz mesajlarınız saniyede siliniyorsa bu sorumlu olduğum bölüme verdiğim önemden kaynaklanıyor olabilir. Eğer şikeyetler ve mesajlarla ilgilenmiyor olsaydım, mesajlarınız 2-3 günde durabilirdi bundan emin olabilirsiniz yani.
Önemli olan olaylar büyümeden önce müdahale edebilmektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
quote:
Uygunsuz mesajlarınız saniyede siliniyorsa bu sorumlu olduğum bölüme verdiğim önemden kaynaklanıyor olabilir. Eğer şikeyetler ve mesajlarla ilgilenmiyor olsaydım, mesajlarınız 2-3 günde durabilirdi bundan emin olabilirsiniz yani.
Önemli olan olaylar büyümeden önce müdahale edebilmektir.
O zaman o emekli yöneticiyede ceza versene ? Nerde objektiflik
Kullan o inisiyatifini... Buraya bir kelime daha yazardım ama senin yüzünden gereksiz bir ceza daha almak istemiyorum.
'' Keyfi olarak ceza verebilme gibi bir lüksümüz yoktur. '' demişsin.Ama maç konusunda atar yapıp ''ceza vermek kendi inisiyatifimdir'' demeyi biliyodun ?
''Eylem varsa yaptırım da vardır.'' Hadi bakalım o emekli yöneticide ceza alıcak mı bakalım.Görücez sözünün arkasında durup durmadığını.Ayrıca benim mesajlarımı koymuşsun.O emekli yöneticininde mesajlarını koysana? Bakalım kim konuyu saptırmış.
''Anlaşıldı akşam gs liler bizim konuda pusuya yatcak '' Bu mesajımın neresi provake edici?Bu mesajımı alıntılayıp gayet olgunca cevap veren gs li üyeler vardı.Ama tabi sen olgunca anlayamadığın için herşey sana provake edici geliyor.
Ayrıca şikeyet değil şikayet. İnsiyatif değil inisiyatif.
Emekli ya da aktif görevde olması farketmez arkadaşlar, kim kural dışı davranırsa biz gereğini yaparız. Burada tahrik eden ile karşılığında kural dışı davranış unsurlarını iyi görmek gerekiyor. İncelediğim kadarı ile Gny* mesajları en doğru şekilde inceleyip görevini en iyi şekilde yerine getirmiştir. Konu içindeki muhattabınızın da uyarıldığını bilginize sunarım.