quote:Orijinalden alıntı: KunterBölüm için büyük senceru için sakat bir adım Hayırlı olsun. son mohikan olmaz inşallahhayırlı olsun.başarılar dilerim
quote:Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©Thayırlı olsun.başarılar dilerimAlıntıları Göster Ooo Sencerim hayırlı olsun.
quote:Orijinalden alıntı: KonsolManiaOoo Sencerim hayırlı olsun.Alıntıları Göster Teşekkürler arkadaşlar..
quote:Orijinalden alıntı: Mr. ÇelikHayırlı olsun hocam..Alıntıları Göster Hayırlı olsun,Allah kolaylık versın başını ağrıtabiliriz
quote:Orijinalden alıntı: [ILKER]Hayırlı olsun,Allah kolaylık versın başını ağrıtabilirizAlıntıları Göster Güle güle kullan aga
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERGüle güle kullan aga Alıntıları Göster ben daha çok hakediyodum şaka tabi, hayırlı olsun
quote:Orijinalden alıntı: aböRjinben daha çok hakediyodum şaka tabi, hayırlı olsun Alıntıları Göster kimseye acıma hocam hayırlı olsun
quote:Orijinalden alıntı: sohokimseye acıma hocam hayırlı olsun Alıntıları Göster Admine de ihtiyaç var aslında ben ne güne duruyorum, tam admin olacak adamım.
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERAdmine de ihtiyaç var aslında ben ne güne duruyorum, tam admin olacak adamım.Alıntıları Göster Hayırlı olsun.