Şimdi Ara

Galatasaray Café Crown – Fenerbahçe Ülker (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • helal olsun taraftara... bugün alkış alacak tek şey onlardı hakikaten mükemmeldi... ah birde takım iyi olsa salon yıkılırdı ama... ne olursa olsun yine takımımızın arkasındayız !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melik -- 18 Mart 2007; 16:49:52 >
  • Tarihi fark oldu. Bundan önce en fazla 27 sayı atabilmişiz
  • bu yıl harikayız..hatta en başarılı branş ımız basketbol..umarım hedefimize kolaylıkla ulaşırız.
  • gerçekten son yılların en kötü oyununu oynadılar..taraftara helal olsun maçın bitimine kadar takımı desteklediler..onları ayakta alkışlamak gerekir..
  • Fb.Ülker rahat bir galibiyet aldı..Fitch in hiçbir şey yapamaması GS yi durdurdu..Ayrıca bu maçta da görüldü ki ; futboö seyircisi'nin maça hiçbir etkisi yok !!.. Maç boyu bağırarak baskı altına aldıklarını sanıyorlar..Oysa ki kendilerini eğlendiriyorlar sadece.Tabii maç boyu sataşmalar da oldu her zamanki gibi.Her maçta olan faullerde bile neredeyse sahaya atlayacaklardı..(Sakn yanlış anlaşılmasın bu görüntü sadece GS taraftarlaı için değil FB ve BJK taraftarları nda da yaşanıyor..Ve arada gerçektende basketbol izlemek isteyenler kaynıyor ..Olan onlara oluyr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 18 Mart 2007; 17:04:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

bu yıl harikayız..hatta en başarılı branş ımız basketbol..umarım hedefimize kolaylıkla ulaşırız.
    bence sizin basketbol branşınız yok..ülker adınızı kullanarak taraftarınızı aldı..

3büyükler arasında basketbolda fenerbahçenin bütcesi ile yarışmak ancak efesin işi..
  • Yeni geldim eve..bizde arkadaşla teke tek oynadık..2 maçı ben aldım....

Ama böyle şenlikli bir maçı kaçıdığım için üzgünüm...Hiç taraftarımızın olmadığı maçı böyle bir skorla almak helal olsun diyorum başka bir şey demiyorum....

57-91
    quote:

Orjinalden alıntı: Cordelia1912

bence yasanacak en azından fener'e cok büyük küfürler gelecek Maçıda gs alır gibi..
  • fitch in sakatlığı geçmediği için bu kadar kötü idi. dikkat ettiyseniz şut denemesi dahi yapmadı, hatta serbest atışları dahi kaçırdı, hep içeriye girmeye çalıştı onda da fb ülkerin uzunları göz açtırmadı. yani fitch sakat sakat ancak bu kadarını yapabildi.

maç bittikten sonra gs cafe crown seyircisi hem sahaya cisimler attılar hemde küfür ettiler. ama neden küfür ettiklerini anlayamadım çünkü ntv yayını bitirmişti o esnada.

galatasaraylı olmadığım halde fatih solak beni delirtti. bir oyuncu bu kadar mı beceriksiz ve oyun zekasından eksik olur. fatih ne kadar kötü idiyse oğuzda tam tersi o kadar iyi idi.

solomon en iyi oyunlarından birini çıkardı. oyun kurucun iyi oynarsa gerisi zaten geliyor.

kadrolar göz önüne alındığında fenerin galibiyeti çok normal. kadro olarak fenerin kadrosu efesin kadrosundan bile daha iyi. telekomla ise kapışırlar. tabi fenerin bu duruma gelmesinde ülkerin katkıları oldukça fazla.

• Gs seyircisinin yada futbol seyircisinin !!!! diyeyim ; sataşmak için illa birşey olmasına gerk yok..Rakip takım oyuncusu yanından geçse bütün küfürleri eder , yapmadığnı bırakmaz ... ... Maçın sonlarında Rasim topu kenardan oyuna sokacak ; adamlar yanda işaretler ile tehdit ediyr neredeyse sahaya girecek!! NiYE ??? Adam ne yaptı sana ? Tek suçu Fenerli olmak..Yada rakip takımdan olmak..Böyle şey olmaz....
    Maç sonunda da İbrahim röportaj yapacak ; hemen sahaya birşey ler atıyorlar..

• maalesef anlattıgın bu durum besiktas seyırcısı içinde gecerli,gecen hafta efes panatınakos maçındaydım,eurolıg o kadar farklı ki,super bir atmosferdi,birtane laylaylom olmadı hep yerinde islıklar yerinde adrenalın gerçi efes yenildi ama daha mac baslamadan basketçiler ,ezik insanlar, kafalarında yenılmışlerdi,hepsının suratından, heyecanından belli oluyordu macın skoru
    seyırcı ancak 3 periyotu basabas goturmelerını sağladı
  • Futbol seyircisi yapıyor bunları, basketbol seyircisi nasıl destek vereceğini çok iyi biliyor.
    Sabah formula 1 izlediğim için maçı izlerken uyumuşum, farklı kazanmışız tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 18 Mart 2007; 18:53:10 >
  • Ya acısaymışız biraz
  • Mirsad bize diyecek söz bırakmamış ki..

Galatasaray Café Crown – Fenerbahçe Ülker
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici
    Mirsad bize diyecek söz bırakmamış ki..

basketbolun 6-0 ı gibi bişi oldu bu

• quote:

Orjinalden alıntı: csb

maç bittikten sonra gs cafe crown seyircisi hem sahaya cisimler attılar hemde küfür ettiler. ama neden küfür ettiklerini anlayamadım çünkü ntv yayını bitirmişti o esnada.

ibrahim kutluay taraftarlara dönüp tahrik etti ve küfür yedi doğal olarak... yoksa onun dışında maç süresince hiç küfür duydunuzmu ? hiç sahaya birşey atıldığını gördünüzmü ?

Gözlüklerinizi çıkarıp olaya objektif gözle bakın biraz...
  • quote:

seviyorum şu GS yi, bize iyi moral oluyor...

• quote:

mirsad kendine yakışan bi hareket yapmış

şu rasim'e bi bakarmısınız. ne kadar itici duruyor.. sadece bir maç kazandın be adam, o suratın hali ne öyle

• quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

Orjinalden alıntı: csb

ibrahim kutluay taraftarlara dönüp tahrik etti ve küfür yedi doğal olarak... yoksa onun dışında maç süresince hiç küfür duydunuzmu ? hiç sahaya birşey atıldığını gördünüzmü ?

Gözlüklerinizi çıkarıp olaya objektif gözle bakın biraz...

ben tahrik ettiğini felan gormedim tabi ntv yayını kesti ondan olabilir.. ama diyelim ki tahrik etti, neden sahaya birşeyler atma gereği hissediyorsun veya küfür ediyorsun? Hem Ibrahim durduk yere neden tahrik etsin? Birşeyler soylenmiştir ki o da karsılık vermiş olabilir.. Maç boyunca tahrik eden bir tane FB li basketci oldu mu ki mac sonunda durduk yere tahrik etsin bir oyuncu?
    Ayrıca mac bu kadar farklı gitmeseydi siz bu kadar temiz oalcağina ciddden inanıyormusunuz macın?

Ayrıca benim gördüğüm şey şu.
    Maç bitti her iki takımın teknik ekibi birbiri ile tokalasmaya gittiği anda sahaya cisimler atıldı hatta cogu GS li basketbolcu ve idarecilere gitti.. O sırada Ibo roportaja gelmemişti bile..
    Herneyse,
    Herkes GS çok kötü oynadı diyor ama bir aklıselim adam cıkıp ta Fenerbahce çok iyi savunma yapti, GS 2nci ceyrekte 8.5 dk da sayı bile atamadı diyemedi.. Bu kadar mı at gözlükleri ile izliyorsunuz maçı? Spikerler bile sürekli FB nin savunmasından bahsetti haklı oalrak hadi gözünüz yok kulaklarınızda mı yok?
    FB çok iyi defans yapti, macın sonuna kadar disiplinden taviz vermedi, GS ise bu savunma karsısında hiçbirşey yapamadı, olay bundan ibaret yani Fenerbahce çok çok iyi oynadı
    nokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 18 Mart 2007; 21:47:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

ben tahrik ettiğini felan gormedim tabi ntv yayını kesti ondan olabilir.. ama diyelim ki tahrik etti, neden sahaya birşeyler atma gereği hissediyorsun veya küfür ediyorsun? Hem Ibrahim durduk yere neden tahrik etsin? Birşeyler soylenmiştir ki o da karsılık vermiş olabilir.. Maç boyunca tahrik eden bir tane FB li basketci oldu mu ki mac sonunda durduk yere tahrik etsin bir oyuncu?
    Ayrıca mac bu kadar farklı gitmeseydi siz bu kadar temiz oalcağina ciddden inanıyormusunuz macın?

Herkes soyunma odasına girerken o milli takımın kaptan sıfatını taşıyan ahlaksız geldi taraftarların önünde önce formasını öpüp sonra kol hareketi yaptı... Sahaya birşey atılmadı o hareketten dolayı - sadece küfür yedi...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.