Şimdi Ara

Galatasaray Café Crown – Fenerbahçe Ülker (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi öncelikle nasıl ki ben F.Ülker diye yazdığımda sorun oldu ..Şimdi de ben yazıyorum : Fenerbahçe değil FENERBAHÇE ÜLKER !!!.. Eğer ülker ile birleşilmese idi fb şu anda ne euroleague de oynar dı nede şampioynluktan bahsedilirdi..
    Ayrıca Mirsad ve Rasime hakikatende yakışmamış o hareketler..Tamam rasim neyse de Birçok takımda oynamış , başarılar yakalamış , 2 kez Fınal-Four oynamış bir oyuncu için o hareket çok yanlış...
    Şunu da belirtmek isterim ayrıca ; FB.Ülker için bu sene şampiyonluk kesinlilkle başarı değil dir..Bu sene başarısız bir sezondur takım için de ..Sadece tek teselli olabilecek bir şampiyonluk ve (takım olarak yöneticiler olarak ) avrupa da kazanılan tecrübe dir. Böylece yönetim ; avrupa da başarılı olmak içn daha doğru transfer yapacaktır diye düşünüyorum..
    Yani sadece bir gs maçı kazanıldı diye bu kadar abartı olmamalı.Sonuçta takım kadrosu bu ligin (efes ile birlkikte ) 1-2 gömlek üstünde..Yani şampiyonluk çok büyük başarı değildir..
    Seyirci için (tabii hepsi değil ) GS , bjk yi yenmek , ligde şampiyon olmak yetiyorda artıyor.Bunun içn de gördük ; en önemli avrupa maçlarında salon neredeyse boştu..Ama derbi maçlarnda tıklım tıklım dolu idi..Herne kadar adam gibi desteklenmiyorsa da takımlar ..Bu düşüncenin kalkması lazım ..

Suda anlaşılmasın sadece FB.ÜL. içn mi şampioynluk yeterli değildir ? Hayır aynı şey efes için de geçerli..

• bizim için sıradan bir maçtı ve farklı kazandık büyütmeye gerek yok
  • futbol seyırcısı derken çağın gerinse kalmış goygoycu kıtle diyelim,zira premıer lıgdekılerde futbol seyırcısı ama bir ıslık yapıyorlar hakem neredeyse kulubede oturana kart gosterecek oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS

Futbol seyircisi yapıyor bunları, basketbol seyircisi nasıl destek vereceğini çok iyi biliyor.
    Sabah formula 1 izlediğim için maçı izlerken uyumuşum, farklı kazanmışız tebrikler
  • Premier lig seyiricisiyle bizimkisi baya farklı. Bizimkiler de küfür, taşkınlık ne ararsan var.(Ağırlık olarak taraftar grupları)
    Gerçi ingilizler de zamanın da az değildi. Juventus la liverpool finanlde karşılaşmışlar, 38 italyan taraftarı ölmüştü.
    Bizde tribün terörü gittikçe artıyor, önlem alınmazsa malesef can kayıpları olacak.
  • Ama arada çok büyük fark var ; orada adam yaaptığı zaman büyük ceza yiyor..Bizde adam hem yapıyor hemde elini kolunu sallaya sllaya dışarı çıkyıor, sonraki maçlara gelip-gidiyor yine aynı şeyleri yapıyor.. Yani adamın taktığı yok ben şunu yaparsam ceza gelmez falan diye..Yoksa her insan hali ile kendini tutamayabilir.Küfür eder..Bende TVden izlerken küfür ettim..Amaç hiç kimseye zarar vermemek..
    Kendini kontrol edebilmeli insan..Yurtıdşında adam kızmyor mu rakip takıma tabi kızıyor ...Ama sonra kendini engellemez ise başına geleceklerini bildiğinden birşey yapmıyor..
    Tabi genel olarak yazıyorum bunları.Yoksa orada da holiganlar tabii ki var yani.
    AYRICA BEN CE EN ÖNEMLİ VE BİZDE EKSİK OLAN ŞEY ŞU :: RAKİBE SAYGI YOK !!!!
  • Evet rakibe saygı yok+ yaptırımlar yok, olsa bile çifte standart var ve cezalar hafif. isteseler 1 sene de temizlenir hala bekliyorlar, illa bir kaç kişi ölmesi mi gerek. Aynı ülkenin vatandaşıyız ama kanlı bıçaklı gibiyiz.
  • +1..
    Bakalım inşallah bütün branşlar (özellikle de basketbolda tabi.) da birbirine saygılı , birlikte maç izleyen ve kaybedenin kazananı alkışladığı derbi maçlarını da göreceğiz inşallah.
  • şampiyonluğun yanında insan olmakta yakışır dimi fb(olana lafım yok) insan olun biraz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvilPhoenix -- 19 Mart 2007; 3:18:52 >
  • Fenerbahçe veya FB yerine "febe" yazarsan ceza alırsın Şikayet etmiyorum uyarıyorum seni, mesajını düzenle.

2) Takımların, kulüp başkanlarının veya futbolcuların isimleri alay malzemesi olarak kullanılamaz. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecektir, ısrarla devamı halinde yazan üyeye ceza uygulanacaktır.. (Örnek: gese � febe � bejeke - azize � şaban � 6S � 7enerbahçe � Cekirdek � Tüpcü vs..)
    http://forum.donanimhaber.com/m_4478655/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 19 Mart 2007; 2:38:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

Orjinalden alıntı: csb

maç bittikten sonra gs cafe crown seyircisi hem sahaya cisimler attılar hemde küfür ettiler. ama neden küfür ettiklerini anlayamadım çünkü ntv yayını bitirmişti o esnada.

ibrahim kutluay taraftarlara dönüp tahrik etti ve küfür yedi doğal olarak... yoksa onun dışında maç süresince hiç küfür duydunuzmu ? hiç sahaya birşey atıldığını gördünüzmü ?

Gözlüklerinizi çıkarıp olaya objektif gözle bakın biraz...

gözlük mü, ne gözlüğü? ben adam gibi bir soru sordum, nedenini bilmediğim bir konu için soru sordum. bu soruma cevabını vermişsin ama benim sözüme alıntı yapıp "gözlüklerinizi çıkarın, objektif olun" gibi benim yapmayacağım işler için bana laf sokma. tanımadığın bilmediğin insanlar için bu tip lafları kullanma.

• hala utanmadan sıkılmadan sahay birşeyler atılmadı diyorsunuz..
    ben yanlıs mı gordum acaba? Fatih Solak kafasını tuttu, yine birkaç idareci(GS'li) kafasini tuttu ve Murat Murathanoglu ile yorumcu arkadas (ismini hatirlayamadım) " Bu arada sahaya cisimler atiliyor hatta GS li oyunculara geldi, mac boyu birşey yoktu ne gereği vardı " tarzinda açıklamalar yaptilar.. Evet Ibrahim Formasını optu, bundan neden tahrik oluyorsunuz ki.. Adam tarihi farkla GS yi ezmiş takımın kaptanı ve de roportaj yapiyor haliylen Tum FB li taraftar da o sirada roportaji izliyor " Ben gonulden fenerbahceliyim " diyerek formasını opmesi kadar dogru birşey yok.. Yani deplasmanda diye yapamaz mı?
    Ayrıca sen neden tahrik oluyorsun ki.. Maç boyunca güzelce sarkılar soylemişsin, sahaya en ufak bişey atılmamıs kufur edilmemiş. Bir FB li oyuncu en dogal hakki olarak formasını opmus bundan neden tahrik oluyorsunuz anlamıyorum.. Ona kalsa smaç olsa yine tahrik olursunuz şimdi siz..

• Konu amacından saptığı için gereksiz tartışmaları önlemek amacıyla konu kitlenmiştir.

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.