Şimdi Ara

Galatasaray'dan ayrılışının sebebi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

quote:

quote:

quote:

quote:

Ah burda olacaktın ki dalcaktım sana

Harbiden sinirlerim tepeme çıktı ya nerden aklıma geldi şu adam.

Bratu desen neyse, o adamı severdim. Çok kaçırırdı ama çok pozisyona girerdi o da başarı.

birde pinto vardı. ben birde şeyi düşünüyorum.hiç anlam veremdim tamasın olduğu pozisyonlarda neden ağır çekim gösteriliyordu.

Bak Pinto'yu da severim. CM4 de iyiydi adam. Petre konusundaki düşüncelerin neler?

petre dedin canımı aldın.ya bu saydığımız adamların hepsini toplasan bi topçu etmez ya.çıldırıyordum onların sayesinde.

neyse de boeri hiç sormayım bare.

Sorma bence de. Ya o bir şey değil ben sana 3 isim daha sayacam. Saydıklarımıza onları ekliceksin yine bir adam etmicek : Sphear, Horvath, Mpenza

ama bak onlarda cm 01-02 de iyiyler.hele horvatı kafadan 5 milyon dolara çardım birine.mpenzanın zaten adı 10 milyon dolardı.abisi mi ne vardı ya bunun emile mpenza o zannediyodular herhalde.sphehar direk fesh sözleşmesi zaten.yabancı kontenjanını açmak için.

Aynı taktikler ya. Ben de aynı senin yaptıklarını yapıyorum. Ama abisi süper cidden. Özellikler hep 20... winning 7 de bile öyleydi, sırf onun için shalke seçerdim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ah burda olacaktın ki dalcaktım sana

Harbiden sinirlerim tepeme çıktı ya nerden aklıma geldi şu adam.

Bratu desen neyse, o adamı severdim. Çok kaçırırdı ama çok pozisyona girerdi o da başarı.

birde pinto vardı. ben birde şeyi düşünüyorum.hiç anlam veremdim tamasın olduğu pozisyonlarda neden ağır çekim gösteriliyordu.

Bak Pinto'yu da severim. CM4 de iyiydi adam. Petre konusundaki düşüncelerin neler?

petre dedin canımı aldın.ya bu saydığımız adamların hepsini toplasan bi topçu etmez ya.çıldırıyordum onların sayesinde.

neyse de boeri hiç sormayım bare.

Sorma bence de. Ya o bir şey değil ben sana 3 isim daha sayacam. Saydıklarımıza onları ekliceksin yine bir adam etmicek : Sphear, Horvath, Mpenza

ama bak onlarda cm 01-02 de iyiyler.hele horvatı kafadan 5 milyon dolara çardım birine.mpenzanın zaten adı 10 milyon dolardı.abisi mi ne vardı ya bunun emile mpenza o zannediyodular herhalde.sphehar direk fesh sözleşmesi zaten.yabancı kontenjanını açmak için.

Aynı taktikler ya. Ben de aynı senin yaptıklarını yapıyorum. Ama abisi süper cidden. Özellikler hep 20... winning 7 de bile öyleydi, sırf onun için shalke seçerdim.

ben birde tek forvet oynatmasını çok severdim.arkasına iki oyuncuyla destekli.sistemden taviz vermem abi.

• quote:

ben birde tek forvet oynatmasını çok severdim.arkasına iki oyuncuyla destekli.sistemden taviz vermem abi.

Bak bu olmadı.

Ben çift forvet oynatırım, rakibe göre tek veya çift önlibero tandem görevi görür.
    Böyle olunca takım daha kollektif oynuyor.

Çağdaş futbolda tek forveti sadece deplasman maçlarında skoru korumak için kullanırım.

• quote:

quote:

Bak bu olmadı.

Ben çift forvet oynatırım, rakibe göre tek veya çift önlibero tandem görevi görür.

Çağdaş futbolda tek forveti sadece deplasman maçlarında skoru korumak için kullanırım.

bizim türkler hepimiz teknik direktörüz.çünkü cm fm oynuyoruz.geretse bol keseden sallıyorum ama bende çok hatalar yaptım.

• quote:

quote:

quote:

Bak bu olmadı.

bizim türkler hepimiz teknik direktörüz.çünkü cm fm oynuyoruz.geretse bol keseden sallıyorum ama bende çok hatalar yaptım.

İşte sonunda itiraf geldi. Ben bile hata yapıyorum bazen, o yüzden artık Gerets'e yüklenmicem.

Bu arada konuyu biraz saptırdın sanki

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bak bu olmadı.

İşte sonunda itiraf geldi. Ben bile hata yapıyorum bazen, o yüzden artık Gerets'e yüklenmicem.

Bu arada konuyu biraz saptırdın sanki

konu mu? konu cm değilmiydiki.

• demek tavık yokmuş ha
  • galatasaray a atılmış kazıkların başında gelir kendileri
  • Selamlar ;

Anlatılanlar külliyen yalan.Neymiş efendim Tavuk yokmuş.Bu zat değerinin 50 katına Galatasaray forması giymesi münasebetiyle kafayı sıyırmış eğer bu yazılanlar doğruysa.Daha öncede forumda yazdım.Galatasaray'ın maddi çöküntü içinde denilerek en acımasızca eleştirildiği dönemde kulüpte çalışıyordum. A takıma hergün en az 7-8 çeşit yemek çıkar, tatlısı aperatifleri hariç.Paf takımada bir o kadar çıkıyor.Ve çıkan yemeğin 3 veya 4 çeşidi et, balık veya tavuk cinsi.Birde orada yılın espirisini yapmış bence " Galatasaray doğru takım değildi " diyerek.Bülent AKIN senin neren topçu ? Bugün bana Barcelon'dan teklif gelmesi ne kadar büyük mucize olursa, seninde Galatasaray'da forma giymen o derece mucize oldu.Soruyorum sizlere Galatasaray'a ne vermiş ? Fenerbahçe'ye gol attı bir derbi maçında taraftar golü O attı diye sevinemedi bile.Yazık Galatasaray'ın ekmeğini yemiş ama nankörce konuşuyor.Allah'ın sopası yok, yakında bulur belasını.

Saygılarımla.

• Promosyonlar
    - Sadece yemeksepeti.com’da 5’li Hot Wings, Fillet veya Zinger Menü alana ikinci 5’li Hot Wings, Fillet veya Zinger Burger Menü yarı fiyatına!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraqovic

Promosyonlar
    - Sadece yemeksepeti.com’da 5’li Hot Wings, Fillet veya Zinger Menü alana ikinci 5’li Hot Wings, Fillet veya Zinger Burger Menü yarı fiyatına!!!

ikincisinin bedava olması lazımnede olsa başkanımız canaydın
  • odunun tekiydi birde utanmadan oyun kurucu mevkinde oynardı hatta Hagi kendi alternatfi olarak göstermişti yanlış hatırlamıyorsam pehh!
  • Allah iyiliğini versin
    quote:

Orjinalden alıntı: buraqovic

Promosyonlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.