Şimdi Ara

Galatasaray'dan ayrılışının sebebi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denizlispor'da yıldızı parlayan, Galatasaray'a 7 milyon dolarlık bonsevis bedeli ile gelen Bülent Akın, bugünlerde Malatyaspor'u Süper Lig'e çıkarmak için ter döküyor.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Bolton'daki şanssız deneyiminden sonra yeniden Türkiye'ye dönen Bülent Akın Zaman gazetesine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Teşvik aldım"
    Tecrübeli isim Galatasaray'dan 700 bin dolar alacağı olduğunu söylerken, Türkiye'deki şike ve teşvik konusuna ise 'Teşvik aldım, şikeyi duydum' açıklamasında bulundu. Fatih Terim'in sakat olduğu dönemde kendisi ile hiç ilgilenmediğini söyleyen Bülent Akın Bolton'daki başarısızlığını tecrübesizliğe ve o zamanki agresifliğine dayadı.

Galatasaray'dan ayrılışının sebebi!
    Öte yandan eski Galatasaraylı isim takımdan ayrılışı ile ilgili olarak, "Galatasaray'ın doğru bir kulüp olmadığına inandığım için ayrıldım. Başkan Mehmet Cansun döneminde ekonomik sıkıntı sebebiyle kulüpte inanılmaz bir kemer sıkma politikası vardı. Lucescu 'antrenman bitti' derdi, ışıklar kapanırdı. Neymiş elektrik faturası bu ay 240 milyar gelmiş. Tasarruf yapılmalıymış. Bu yüzden fazla idman yapmak isteyenler yapamazdı. Yine bir gün Şampiyonlar Ligi maç yemeğini yiyoruz. Mönüde tavuk ve makarna var. Ben bir tane daha tavuk yemek istedim. 'Tavuk yok' dediler. 'Niye yok' dedim. Sayılı geldiğini söylediler. Baktım ki Galatasaray inanılmaz bir çöküşe gidiyor. Bu yüzden ayrılmaya karar verdim" ifadelerini kullandı

'Tavuk yok' dediler. 'Niye yok' dedim. Sayılı geldiğini söylediler

Yoktur heralde böyle bir şey. Acaba varmıdır ?

• ulan top oynamadan 7milyona patladı bu adam bide atıp tutuyor mu..yok tavuk yokmuş makarna yokmuş diye

şu adama hangi akıl mantıkla o kadar para yatırılır hayret..
  • böle bir açıklamayı daha önce emre belezoğluda yapmıştı. uefa kupasını aldıkları sene bile parasızlıktan ama onunda öncesinde faruk sürenin verdiği sözleri tutmamasından yakınıyordu. eğer gs yakaladığı sportif başarıyı ekonomik alanda da sürdürebilse idi bugün çok başka yerlerde olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle_eagle

böle bir açıklamayı daha önce emre belezoğluda yapmıştı. uefa kupasını aldıkları sene bile parasızlıktan ama onunda öncesinde faruk sürenin verdiği sözleri tutmamasından yakınıyordu. eğer gs yakaladığı sportif başarıyı ekonomik alanda da sürdürebilse idi bugün çok başka yerlerde olurdu.

o kadar para nereye gitti acaba ?
  • ben hayatımda böyle bir futbolcu görmedim.lucescu bunun nesini beğendi ya.dönem itibarıyle bizim ilk cihanımız sayılırdı.onu ilk onbirde görmek beni çıldırtmaya yetiyordu.birde üstüne 7 milyon dolar verdik artı tolunayı vermiştik galiba.hadi biz anlamadık verdik o kadar para.bolton nasıl aldı bunu.şimdi layık olduğu yerde oynuyor zaten.madem iyi futbolcu oynasın bakalım iyi bir tkaımda.

konu bu değildi ama napim tutamadım gitti bizim paralar bunlar yüzünden bu hallere düşmedik mi zaten.
  • bülent abicim senin istediğin ikinci tavuğu bırak ilk yediğin bile haram zıkkım olsun...
    ne oynadın ne istiyon len???
    takımı bölen ,,içeriyi basına yansıtan sen değilmiydin be !!! senden bırak topçuyu top bile olmaz.
  • o dönemde inter hakan emre okanı 6.5 milyon dolara kapattı
    bizde o parayla bu adamı aldık işte
    recepin de dediği gibi o dönemin cihanıydı benim için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: doors

bülent abicim senin istediğin ikinci tavuğu bırak ilk yediğin bile haram zıkkım olsun...
    ne oynadın ne istiyon len???
    takımı bölen ,,içeriyi basına yansıtan sen değilmiydin be !!! senden bırak topçuyu top bile olmaz.

• İyi bari yarım ekmek tavuk dönere kapatmıyolarmış akşam yemeğini
  • Galatasarayda aktif oynarken dahi, bir fenerli futbolcudan ayırt etmediğim 2 oyuncu:

Tamas ve Bülent Akın. Onları alan yönetimin..

Cihan, Ahmet Yıldırım falan üzülmesin onların yeri ayrı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Galatasarayda aktif oynarken dahi, bir fenerli futbolcudan ayırt etmediğim 2 oyuncu:

tamastan parak kazandık ama hocam ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

Galatasarayda aktif oynarken dahi, bir fenerli futbolcudan ayırt etmediğim 2 oyuncu:

tamastan parak kazandık ama hocam ya.

Orası öyle. Bizden de enayi bir takım bulmuştuk.

Ama çok ciddi söylüyorum, bizim lise sınıfında olsaydı turnuva maçları kadrosuna almazdım.
    (Lise biteli yıllar oldu yanlış anlaşılmasın )
    O günlerde de bunu söylediğimde bazı arkadaşlar gülüyordu ama valla ciddiyim ben.

• ama tamas süratliydi ya.
  • hocam bu akdar değildir yaa koskoca gs istese tavuk çiftliği kurar be tesislerin oraya, ben biraz sallamasyon görüyorum
    belki de yemekleri veren adam bu bülentin oyununu beğenmediği için o yok demiştir,belli buradaki bir çok gs li arkadaşa kalsa bülente su yok..
  • Ah burda olacaktın ki dalcaktım sana

Harbiden sinirlerim tepeme çıktı ya nerden aklıma geldi şu adam.

Bratu desen neyse, o adamı severdim. Çok kaçırırdı ama çok pozisyona girerdi o da başarı.
  • quote:

Ah burda olacaktın ki dalcaktım sana

Bratu desen neyse, o adamı severdim. Çok kaçırırdı ama çok pozisyona girerdi o da başarı.

birde pinto vardı. ben birde şeyi düşünüyorum.hiç anlam veremdim tamasın olduğu pozisyonlarda neden ağır çekim gösteriliyordu.

• quote:

quote:

birde pinto vardı. ben birde şeyi düşünüyorum.hiç anlam veremdim tamasın olduğu pozisyonlarda neden ağır çekim gösteriliyordu.

Bak Pinto'yu da severim. CM4 de iyiydi adam. Petre konusundaki düşüncelerin neler?

• quote:

quote:

quote:

Bak Pinto'yu da severim. CM4 de iyiydi adam. Petre konusundaki düşüncelerin neler?

petre dedin canımı aldın.ya bu saydığımız adamların hepsini toplasan bi topçu etmez ya.çıldırıyordum onların sayesinde.

neyse de boeri hiç sormayım bare.

• quote:

quote:

quote:

quote:

petre dedin canımı aldın.ya bu saydığımız adamların hepsini toplasan bi topçu etmez ya.çıldırıyordum onların sayesinde.

Sorma bence de. Ya o bir şey değil ben sana 3 isim daha sayacam. Saydıklarımıza onları ekliceksin yine bir adam etmicek : Sphear, Horvath, Mpenza

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorma bence de. Ya o bir şey değil ben sana 3 isim daha sayacam. Saydıklarımıza onları ekliceksin yine bir adam etmicek : Sphear, Horvath, Mpenza

ama bak onlarda cm 01-02 de iyiyler.hele horvatı kafadan 5 milyon dolara çardım birine.mpenzanın zaten adı 10 milyon dolardı.abisi mi ne vardı ya bunun emile mpenza o zannediyodular herhalde.sphehar direk fesh sözleşmesi zaten.yabancı kontenjanını açmak için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.