Şimdi Ara

Galatasaray'dan Fikret Orman'a tekerlekli basketbol tepkisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beşiktaşlı olmak farklı, bilmem kaç yıllık kulübünden başında geçici olarak olan adamı desteklemek farklı, bu yüzden beşiktaşlılar da biraz övündükleri duruşlarını sergilesinler de aziz yıldırım dan hallice şu adamı bir zahmet desteklemesinler

fikret orman ın ne olduğu bilinen bir gerçek, her söylemi her lafı malum, ayrıca başarılı falan da değildir, doğru zamanda doğru insanlara yanaşmaya başarı denmez başka birşey denir, burada yazmaya gerek yok, gs nin fb nin bitik döneminde bjk başında olması şans o kadar

şunu savunucam diye de şekilden şekile girmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tou Meijin

Tırnak işaretini koymayı unutmuşsunuz. ''yada'' değil ''ya da'' olacak. Verdiğiniz örnekte de '';'' yanlış, '':'' koymalısınız.

Yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkür ederim, kişi adından sonra olacaktı düzelttim.

Benim bahsettiğim şey de Türkçe öğretmenime laf edip yanlış yazmak. Ben, dil bilgisinden vurmayı doğru bulmuyorum ancak bu gibi durumlarda vururum.

Evet bende "ya da" yı yanlış yazmışım ama ";" kullanımım doğru. Orada bir hata yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

beşiktaşlı olmak farklı, bilmem kaç yıllık kulübünden başında geçici olarak olan adamı desteklemek farklı, bu yüzden beşiktaşlılar da biraz övündükleri duruşlarını sergilesinler de aziz yıldırım dan hallice şu adamı bir zahmet desteklemesinler

fikret orman ın ne olduğu bilinen bir gerçek, her söylemi her lafı malum, ayrıca başarılı falan da değildir, doğru zamanda doğru insanlara yanaşmaya başarı denmez başka birşey denir, burada yazmaya gerek yok, gs nin fb nin bitik döneminde bjk başında olması şans o kadar

şunu savunucam diye de şekilden şekile girmeyin

BJK'nin bitik döneminde fb'nin şampiyon olması da şans demek ki

Biz başkanımızdan memnunuz siz kendi derdinize yanın

• memnunsaniz problem yok, sirf oraya buraya yaranmak icin Ataturk pankartina laf eden adamdan memnunsaniz demekki mevzunuz da iki kupa gorene kadarmis, en azindan arada bir basarili oluyorsunuz da su besiktasli durusu sosyal mesaj meraki gibi palavralarinizin hikaye oldugunu herkese gostermis oluyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.