< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamply -- 15 Haziran 2023; 11:57:50 > |
Galatasaray Dergisi Mayıs 232. Sayısı Ücretsiz
-
-
Teşekkürler, birkaç gündür de beinsport twittter sayfasından sezonun hikayesi ve sezonun golleri tweetlerini favorilemiştim, acaba o videoları yüksek kalitede indirme imkanı var mıdır?
-
Fenerlilerde alsın incelesin okusun. Takım görsünler
Not: Gaza gelmeyin amaç o zatende...
:)
-
Hocam takımın sizle olan ilgisini-alakasını iyi çözmüşsünüz.
Gs yi duyunca aklınıza gelen kısım bilinçaltı olsa gerek.
:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halkçı2013 -- 15 Haziran 2023; 15:3:42 > -
Kapak sesi fizandan duyuldu
-
Maksat tartışma kapak felan değil ya arkadaşta alınmasın. Rencide etmek değil gayem tatlı bir atışmaydı. Hepsi bizim takımımız. Fanatik holigan değilim.
Not: Bide efesliyim ordan da :)
-
Hocam dijital dergiyle nasıl siliyorsunuz kamuoyunu aydınlatın lütfen. Ben olsam kağıttan yıldız yapıp logoya eklerdim.
-
Dijital dergiyi sanal olarak nerenize süreceksiniz ben de anlamadım.
Nasıl anlatacaksın onu da bilmiyorum.
-
Beyinlerdeki dijital uefa kupasını silmek zor tabiki 🙈🙈 -
Felaket kapak olmuş ben olsam dh hesabımı dondururdum 🙈🙈🙈🙈💯💯💯💯 -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam takımın sizle olan ilgisini-alakasını iyi çözmüşsünüz. Gs yi duyunca aklınıza gelen kısım bilinçaltı olsa gerek. :) |
Hocam dijital dergiyle nasıl siliyorsunuz kamuoyunu aydınlatın lütfen. Ben olsam kağıttan yıldız yapıp logoya eklerdim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X