Arkadaşlar galatasaray bu hafta bizimle yani BÜYÜK FENERBAHÇE ile oynayacak ve kesin kazanacağımız için ilk yenilgisini alacak ve lider sivas olacak bu yenilginin arkası gelecek ve devreyi bence galatasaray 2. veya 3. kapatacak.FENERBAHÇEMİZ devreyi lider kapatması çok büyük ihtimal en kötü 2.kapatır sivas lider olur o zaman.Kısacası galatasaray 3.bitirir devreyi
quote:
Orjinalden alıntı: GNCFBALEX
Arkadaşlar galatasaray bu hafta bizimle yani BÜYÜK FENERBAHÇE ile oynayacak ve kesin kazanacağımız için ilk yenilgisini alacak ve lider sivas olacak bu yenilginin arkası gelecek ve devreyi bence galatasaray 2. veya 3. kapatacak.FENERBAHÇEMİZ devreyi lider kapatması çok büyük ihtimal en kötü 2.kapatır sivas lider olur o zaman.Kısacası galatasaray 3.bitirir devreyi
sen ilk once bi macı kazanda oyle konus...
ayrıca ilk yarının son haftası trabzon ile macınız var onuda dusun...
hatta ligin son haftası trabzon deplasmanındasınız... o gene en sakatı
senin dedigin gibi GS ilk yarı lider olmasın sivas olsun ama ligin sonunda lider gene GS olur merak etme
Yemiş banı zaten niye yordun ki kendini
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
Yemiş banı zaten niye yordun ki kendini
ben dedim akşam ona.feyksin dedim ömrün uzun değil dedim.o da tutturmuş maç sonunda burada ol diye.eee hadi ben maçtan sonra burada olacağım sen burada olacakmısın.
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
ben dedim akşam ona.feyksin dedim ömrün uzun değil dedim.o da tutturmuş maç sonunda burada ol diye.eee hadi ben maçtan sonra burada olacağım sen burada olacakmısın.
Olmaz olur mu hiç. Yenerlerse gerçek nikiyle, yenilirlerse de başka bir fake le damlar hiç merak etme.
el sallayın arkadaş uzun bi yolculuğa çıktı
Derbi sizin olsun şampiynluk bizim
bakıyomda antremanlara başlamışsınız.el sallama antremanları. yarın aksam birçok gsli uzun bi yolculuga çıkacak ya
banada pmden ulaşmış aynı sözlerle dedim forumdan haberin yok galiba sabah şutlarlar seni iddianın anlamı yok ah bu fake gençlik
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
Ya başlığa bakın bi Allah aşkına.... ''KAPATAMIYACAK'' yazmış Bu kadar kıro luk olur. Sırf bunu yazmak için girdim konuya. Orada kapatamayacak kelimesinin nasıl yazılacağını 1. sınıftaki çocuklar bile biliyor.
görüşürüz feykocan
Maalesef haklı çıktı.. kendi fake ama
korkarım bu senyi 3 ncü bile bitiremiyeceğiz..
quote:
Orjinalden alıntı: ExtrameBOY27
Maalesef haklı çıktı.. kendi fake ama
korkarım bu senyi 3 ncü bile bitiremiyeceğiz..
Lıgın bıtmesıne 2-3 hafta kala sampıyonlugu garantılerız , sunuda belırtmek gerek medya kallı ıle futbolcular arasında problem yokken problem yaratıcak nerdeyse bunu hallederse galatasaray dedıgım gıbı 2-3 mac kala sampıyon oluruz
ben senin kadar iyimser değilim tecrübe diyen kalli hakanı neden ilk 11de oynatmaz sonlara doğru alır kesin sorun var kalli ile topçular arasında yada kalliye yöneticiler öyle diyor lincoln siz düşünün artık
Galasarayda çekemezlik.. Eskilere düşamanlık war.. Eski adamalrın bu hakkının yenmesine Allah razı gelmez.. böyle sıkıntılı olur işte.. H.ünsal,Bülent, Ergün gititt. Mondiyide sayın.. sıra Hasan ve Hakanda.. onları yollamak sevadsız bizi bitiroyor.. GS mize hizmet etmekten başka ne yaptı bu futbolcular.. Yazıklar olsun, Kadir kıymet bilemeyenlere.. Hazsıklık edip Adaleti çiğneyenlere.. Hakana jubile bile yaptımayacalar keza hasan a da..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme