Şimdi Ara

Galatasaray-Elazığspor Maçı Biletleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yok mu gs bonusu olupta 2 bilet alabilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberd27

Arkadaşlar yok mu gs bonusu olupta 2 bilet alabilecek?

bizde var da ne oluyor alamıyoruz ki :D
  • Zamanında bilet konularına çok yazdım ben :)

Bakın arkadaşlar bilet almasanız bile GS Bonus'unuzu onaylatın bilet alımına uygun hale getirin diye. Sonra maça gitmek istersiniz gidemezsiniz diye çok dedim :) biletix zamanında özellikle. Ama işte denk gelipte o yazımı görmediyseniz forumda bugün mağdur duruma düşüyosunuz. Sıkıntı büyük alamazsınız bilet o yüzden. Bu maç olmazsa bir daha ki maça kadar halledin ki bundan sonra bilet alabilin...
  • Evde olsaydım alırdım 2 kişiye bilet maalesef okuldayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _tas_

quote:

Orijinalden alıntı: cyberd27

Arkadaşlar yok mu gs bonusu olupta 2 bilet alabilecek?

bizde var da ne oluyor alamıyoruz ki :D

Ah dostum bende olsa dururmuydum nasıl böyle bişeyi atlarsın (;
  • Beyler 3 tane bilet lazım. GS Bonus yok. Nasıl bilet alabiliriz ?
  • Sevgili galatasaraylı arkadaslarım, bana 1 tane bilet lazım, antalya'dan gelıcem. Yardımcı olan olursa sevinirim.
  • İstanbulda oturuyorum, Elazığ maçına 2 adet bilet arıyorum. Mümkünse 50 liralıklardan en olmadı 70 liralıklardan. Varsa yardımcı olabilecek şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutr10

İstanbulda oturuyorum, Elazığ maçına 2 adet bilet arıyorum. Mümkünse 50 liralıklardan en olmadı 70 liralıklardan. Varsa yardımcı olabilecek şimdiden teşekkürler.

bilet.galatasaray da şu an satışta
  • bende satışa çıkmayacak diye üzülüyordum ama görünce saldırdım iki tane aldım
  • Biletler tükenmiş arkadaşlar, ben girdim gündüz bir adet aldım. Zaten kale arkalarını satışa sunmamışlar 2-3 dk. içeresinde çoğu blok tükenmişti 10dk. sonra girdiğimde hiç birşey kalmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

Biletler tükenmiş arkadaşlar, ben girdim gündüz bir adet aldım. Zaten kale arkalarını satışa sunmamışlar 2-3 dk. içeresinde çoğu blok tükenmişti 10dk. sonra girdiğimde hiç birşey kalmamıştı

Kardeşim, halen 70-100-200 ve 400 liralık biletlerin satışı devam ediyor. Yanlışın var bilet almak isteyen arkadaşlar girip alabilirler...
  • Normal satışa saat kaçta sunulacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noldorin

Normal satışa saat kaçta sunulacak?

Saat 11'de olması lazım.
  • Misafir takım tribününe bileti yine bilet.galatasaray.org üzerinden mi alıyoruz yoksa gişeye mi gitmek gerekli? Normal yerden alamıyoruz bari oradan alayım.
  • Dogu , 216'dan 2 bilet aldim, ilk yil 10 maca gitmistim uzun bir aradan sonra arena'da olucam..galibiyet yuzdem iyidir merak etmeyin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel satış öncesi son durum...

Galatasaray-Elazığspor Maçı Biletleri
  • ben işim olduğundan gidemicem kombinemi kiralarım forumdan bi arkadaşa ilgilenen olursa pm atsın yeter
  • Ya lanet olsun. Zamanında almadık GS Bonus. Şimdi 4 arkadaş hadi maça gidelim dedik. Kaldık ortada. 444 1905'i aradım bu konulara yabancı olduğum için. Öğle 1'i beklemek gerekiyor sanırım. Sabah mesai başladığı gibi siteyi açayımda artık sıra gelirse alacağız.

Blok 123 ya da 203'ü kapabilirsek artık
  • pegasus alt bu arada kombine
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.