Şimdi Ara

GALATASARAY FENERBAHCE BASARIYA BAKIS ACISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlis ablasilma olmasin. Amacim sunu gostermek ki bugun fener yometimi basarili degiliz ama basarisiz da degiliz diyor. O zaman soralim eger fwnerin yerine galatasaray olsaydi ve iki yari final macida ayni saatte oynanan plezen borisov kupasinda yari final oynamak ve sampiyon fenerden on puan fark yiyp ikinci olmak ve tum avrupa yukselen deger olarak almanlar ve fenerbahce deseydi ve o zevksiz futbolu iyi oyniyoz diyerek anlatmaya calissaydi kendimizi basarili forurmuyduk. Fatih terimi asarlardi.

Bizimde kotu sezonumuz gecti ama vizyonumuz degismedi. Madem bu netice fwnerbahceyi mutlu ediyor aykutla yola devam o zaman sunu demek lazim galatasaray en buyuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2000 deki kupaya tesadüf diyen bi takım yönetiminin bakış açısı nasıl olur ki
  • şimdi benim diyeceğimin senin dediğinle pek alakası yok ama ben de şunu fark ettim; ayrı konu açmadım bari buraya yazayım.

Fenerlilerin söylemleri hep şuydu; road to amsterdam, amsterdam yolcusu kalmasın, gidiyoruz amsterdama, ve türevleri..

Bir de bize bakıyorum, bizim söylemler de şöyle; o "kupa" (cl) bu ülkeye gelecekse biz getireceğiz, tek eksik o "kupa" şimdi daha çok kork avrupa

biz kupayı hedef koyup onun üzerinden söylemler yapıyoruz ama fenerbahçeliler hiç kupaya odaklı değildi. marşlarda, afişlerde, söylemlerde hep amsterdam final hollanda falan.

bu tabi ki kupayı istemediler manasına gelmiyor ama söylem farkını vurguluyorum.
    mesela bu sene ortaklaşa yaptıkları imza olayında bile amsterdam vurgusu vardı, yani kupayı hedef gösterip koymadılar veya koyamadılar.
    ama bir de bize gelelim.. biz yakında imzaya cl kupası hedefini simgeleyen ortak bir resim koyacağız.

• ewet fenerbahce ıcın basarı sayılır sımdı onumuzdekı ztk kupasını aldımı bıde bızı yendılermı tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCMXCIV

şimdi benim diyeceğimin senin dediğinle pek alakası yok ama ben de şunu fark ettim; ayrı konu açmadım bari buraya yazayım.

Fenerlilerin söylemleri hep şuydu; road to amsterdam, amsterdam yolcusu kalmasın, gidiyoruz amsterdama, ve türevleri..

Bir de bize bakıyorum, bizim söylemler de şöyle; o "kupa" (cl) bu ülkeye gelecekse biz getireceğiz, tek eksik o "kupa" şimdi daha çok kork avrupa

biz kupayı hedef koyup onun üzerinden söylemler yapıyoruz ama fenerbahçeliler hiç kupaya odaklı değildi. marşlarda, afişlerde, söylemlerde hep amsterdam final hollanda falan.

bu tabi ki kupayı istemediler manasına gelmiyor ama söylem farkını vurguluyorum.
    mesela bu sene ortaklaşa yaptıkları imza olayında bile amsterdam vurgusu vardı, yani kupayı hedef gösterip koymadılar veya koyamadılar.
    ama bir de bize gelelim.. biz yakında imzaya cl kupası hedefini simgeleyen ortak bir resim koyacağız.

buda evet güzel tespit. beşiktaşın ikinciliğe yükseldiğinde bile şampiyonluk lafı ağızlardan çıkmadığı gibi. bunların ağzından da kupa lafı çıkmadı. hocam esasen bu yolu açanda galatasaray. biz kupa almasak daha önce kupadan bahseden yoktu ki. şu anda kendilerini başarılı sayıyorlar. basın şişiriyor. sen başarılı isen biz neyiz o zaman. sen uefada yarı final oynadın bizde cl de son 8 yaptık. sen ikincisin biz şampiyon. hala başarılıyız diyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.