Şimdi Ara

Galatasaray - Fenerbahçe / Skor Tahmini / Anket eklendi / Maç Sonucu: GS 0 - 0 FB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Falcao, Babel, Marcao, muric

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0-2 yeniliriz.
    Goller:Babel,Adem
  • 2-2 iki takımın da defansı kötü. Kim daha az saçma hata yaparsa o kazanabilir.
  • 1-1 diyorum. Çoğu kişi berabere bitecek diyor. Son 2 sezondaki 4 maçın tamamı berabere bitmiş. Seri bozulmaz.
  • Eksikliklerimiz yüzünden beraberlik iyi bir sonuç olur ama kendi evinde GS kazanır diyorum.
  • 1-1 bitecektir büyük ihtimalle. Bu rezil defansımızla çok rahat gol yeriz, onların da defansı o kadar iyi değil karambole 1 gol atarız. Hatta onların golünü kesin Babel yazar.
  • 2-2

• beraberliğe hayır demem

• Fenerbahçe olarak sanki gereksiz korkuyor ve beraberliğe direkt tamam diyor gibiyiz ama bu galatasarayı yenme şansımız, onların bizi yenme şanslarından fazla gibi gelmeye başladı bana.

• Galatasaray 0 - 3 Fenerbahçe, tarihi bir maç olacaktır.
  • 4-0
  • Yine iğrenç sıkıcı bir derbi olur. Muhtemelen bir gol atarız ondan sonra 30 tane topu musleraya yollarız sonra fb 90 da atar 1-1 biter.

• Galatasaray 1-3 Fenerbahçe

Derbide rahat galibiyet alacağımıza ilk kez bu kadar güveniyorum Defansımız sıkıntı yaratacak ama maçta daha çok pozisyon bulacağımızı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 27 Eylül 2019; 14:29:33 >
  • 1-3 alırız inş
  • 7-0 GS

• quote:

Orijinalden alıntı: ToromanV217

Fenerbahçe bu kez de deplasmanda 6 gol atıp ikinci tarihi farkı yazar. 0-6 tahminim
  • Anket eklendi

https://www.strawpoll.me/18702624

• 1-1

• 2-2
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.